Nokia 'kamerafon' 808 PureView: Çok yakında Türkiye'de satışta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 'kamerafon' 808 PureView: Çok yakında Türkiye'de satışta
Nokia'dan gelen bilgilendirmeye göre, firma 41 MP'lik kamera ile gelen ve Symbian işletim sistemi tarafından güçlendirilen tepe seviye 'kamerafonu' 808 Pureview'u çok yakında Türkiye pazarında satışa sunacak.

Nokia, göreceğiniz gibi resmi bildiriminde kesin bir tarih belirtmeyip, 'çok yakında' demekle yetinmiş.

Sayfayı ziyaret etmek için:

Bununla birlikte bizim kulağımıza çalınan "resmi ağızların gayrı resmi sözlerine göre" model Haziran ayında satışa sunulacak ve 1,500-1,600 TL dolayında bir fiyata sahip olacak.

Nokia'dan bir diğer haber de bir indirim kampanyası ile ilgili. Gerçi 'dolaylı bir indirim kampanyası' desek daha doğru olur.

Şöyle ki, 17 Haziran'a kadar Nokia Mağazalarından N9, E6, 700 ve 701 modellerinden birisini satın alırsanız Nokia da size 50TL hediye çeki veriyor. Artık ya satın alacağınız diğer bir telefondan düşersiniz ya da aksesuar vs. alırsınız.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
erken aldık telefonu :hmmm 808 1500 ü geçerse zor satar

doctorrr

doctorrr

Üye
bence fiyat ne olursa olsun türk insanı symbian falan dinlemez üşüşür söyleyeyim :oke:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:ehe kamerası için alanlar olacak büyük ihtimal işletim sistemini çok da takmayanlar

aslında işletim sistemi kötü değilki sadece oyun ve flash player eksik bu cihazı alacaklar oyunu pek takmaz ama flash sıkıntı edebilirler

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
ön siparişe açılmış fiyat 775 dolar.

Enes

Enes

Üye

aslında işletim sistemi kötü değilki sadece oyun ve flash player eksik bu cihazı alacaklar oyunu pek takmaz ama flash sıkıntı edebilirler
işletim sitemi kötü değil de biraz noksanları var diyelim belirttiğin gibi.. en azında of bu da alınmaz denecek bir telefon değil gibi geliyor bana

- - - Eklendi - - -

yani işte bizim karşı komşu alır mesela hava atmayı sever :D

telefon ile hava atmak.. enterasan aslında :D bak bak nasıl fotoğraf çekiyo benim telefon senin ki çekiyo mu :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
herkes sisteme bakmıyorkı ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ön siparişe açılmış fiyat 775 dolar.

Türkiye için mi fiyat?

- - - Eklendi - - -

işletim sitemi kötü değil de biraz noksanları var diyelim belirttiğin gibi.. en azında of bu da alınmaz denecek bir telefon değil gibi geliyor bana

- - - Eklendi - - -

telefon ile hava atmak.. enterasan aslında :D bak bak nasıl fotoğraf çekiyo benim telefon senin ki çekiyo mu :D

İşte bu alınır dencek bi telefon bence tek eksiği flash playerdır :oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
1.500 - 1.600 TL arası olursa iyi satılır diye düşünüyorum.Belki babam alır.Onun N8'i de bana kalır :eller:

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
amazon'un ingiltere sitesinde ön siparişe çıkmış.

Enes

Enes

Üye

İşte bu alınır dencek bi telefon bence tek eksiği flash playerdır :oke:

bi anlık İphone hevesimden vazgeçmeme sebep olmadı değil açıkcası :D telefon alcam ama her gün yeni marka yeni model ha biraz durulsun derken 5800 ile kaldık :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ingiltere de 1300 küsür eder 775 $ burda 1500 olursa iyi gider

- - - Eklendi - - -

bi anlık İphone hevesimden vazgeçmeme sebep olmadı değil açıkcası :D telefon alcam ama her gün yeni marka yeni model ha biraz durulsun derken 5800 ile kaldık :D

öyle beklersen ömrü billah alamazsın telefon :D

Enes

Enes

Üye
öyle beklersen ömrü billah alamazsın telefon :D

Şu yeni İphone'u bekliyorum ondan sonra Allah ne verdiyse dalış yaparım telefonlara bana öyle geliyor ki İphone hoşuma gitmezse Nokia ya devam belki de 808 PureView ile :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben Lumia alacağım kısmetse ağustosta

Enes

Enes

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
doctorrr

doctorrr

Üye
808 PureView derim gider Glaxy S3 alırım böyle de daldan dala bi huyum var :D samsung telefon bakmaya diye gittim zamanında 5800'ı paketledim geldim :D
biraz daha araştır bence lumialar gelecek canavar gibi makineler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt