Kuzenin Astral Seyahat Yaparak Rüyana Girmiş Uyunmasaydın Girdiğine Pişman Ederdin Senin Eline Geçerdi Koz
aynen astral seyahat yapan bi kişi istediği kişinin rüyasına girebiliyor.
bende bundan 1 sene önce lucid rüya yapıyordum. zihnimle her şeyi yönete biliyordum. (Arabaları,insanları,nesneleri,binaları vs..) zihnimle araba sürebiliyordum çok fantastik bir şeydi. çoğunlukla bir şeyi istediğimde oluyordu. mesele ipad istiyordum rüyamda yanımda ipad ile uyanıyordum. daha sonra istediğim her şey yanıma geliyordu

tabi bu hemen başarılacak bir şey değil alışman lazım bide rüyada olduğunu farkettiğinde korkmaman ve heyecanlanmaman gerekiyor. lucid rüyayı hızlı bi şekilde ilerletmek istiyosan o zaman rüyada beynini,zihnini kullanmayı başarman lazım. mesele şimdi bi renk tut ve rengi her saatte bir hatırla (tabi hemen olucak diye bir şey yok belki 1 hafta belki 1 ay belkide 1 sene) böylece o rengi zihnine yerleştirmiş olucaksın ve rüyanda da o rengi hatırlamaya başlıcaksın ve böylece zihninin kapıları açılacak
çok ilerletirsen kendini astral seyahat yapabilirsin fakat astralde tek yapman gereken korkmamak.
nasıl 3harfliler bu aleme geliyorsa sende astral seyahatte onların alemine gidiyorsun. onları görebilen bile oluyormuş. neyse böylece istediğin yere gidip istediğin "her şeyi" yapabilirsin. istediğin kişinin odasına bile gidebilirsin hatta onun rüyalarına bile girebilirsin ve ertesi gün seni rüyamda gördüm çok korkunçtu diye aramaya başlar
tabi bunları yaptıktan sonra günün çoğunu uyumakla geçirirsin hiç uyanmak istemezsin. bunun yanında baş ağrısı vs.. sorunlar meydana gelir. hatta psikolojin bile bozulur ve bunlar 3harflilerle anlaşma yapmaya bile gidebilir (büyü için vs...)
özetle; oturun oturduğunuz yerde rahatmı batıyor