Lucid rüya gördüm ama nafile

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Ben uyanmasam ruyadan ne guzwl olacakta

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Gün boyu yatmakta iyi değil. Ben sabah saat 4'te uyanmıştım. 2 saat daha yatsam iyi olurdu. Ayrıca rüyalar 23 sn. mi ne sürüyormuş. O da tam uyanmadan önceymiş.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
Gün boyu yatmakta iyi değil. Ben sabah saat 4'te uyanmıştım. 2 saat daha yatsam iyi olurdu. Ayrıca rüyalar 23 sn. mi ne sürüyormuş. O da tam uyanmadan önceymiş.

rüyalar kısa sürüyor ama uyandıgımız da uzunmuş gibi hissetmemizin nedeni ; rüyanın ruh hızıyla gerceklesmesidir. O yüzden o kadar kısa sürede çok şey yapabiliyoruz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Diğer alemdeki zaman boyutu ile şimdiki içinde bulunduğumuz alemdeki zaman boyutu aynı değil.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Arıyor, ona anlatmadım. Gerekte yok zaten. Amacım bu tür rüyalarda nasıl kalınabilir, tecrübelilerden onu öğrenmekti.

Onu bende öğrenmek istiyorum rüyada olduğumu anlıyorum bazen ama hemen uyanıyorum isteksiz internette yapanlar şunu diyor rüyada olduğunuzu anladığınız an rüyanızda daha fazla lusid olmak istiyorum diye bağırın diyor

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Kuzenin Astral Seyahat Yaparak Rüyana Girmiş Uyunmasaydın Girdiğine Pişman Ederdin Senin Eline Geçerdi Koz

aynen astral seyahat yapan bi kişi istediği kişinin rüyasına girebiliyor.

bende bundan 1 sene önce lucid rüya yapıyordum. zihnimle her şeyi yönete biliyordum. (Arabaları,insanları,nesneleri,binaları vs..) zihnimle araba sürebiliyordum çok fantastik bir şeydi. çoğunlukla bir şeyi istediğimde oluyordu. mesele ipad istiyordum rüyamda yanımda ipad ile uyanıyordum. daha sonra istediğim her şey yanıma geliyordu :naughty: tabi bu hemen başarılacak bir şey değil alışman lazım bide rüyada olduğunu farkettiğinde korkmaman ve heyecanlanmaman gerekiyor. lucid rüyayı hızlı bi şekilde ilerletmek istiyosan o zaman rüyada beynini,zihnini kullanmayı başarman lazım. mesele şimdi bi renk tut ve rengi her saatte bir hatırla (tabi hemen olucak diye bir şey yok belki 1 hafta belki 1 ay belkide 1 sene) böylece o rengi zihnine yerleştirmiş olucaksın ve rüyanda da o rengi hatırlamaya başlıcaksın ve böylece zihninin kapıları açılacak :pro:

çok ilerletirsen kendini astral seyahat yapabilirsin fakat astralde tek yapman gereken korkmamak.
nasıl 3harfliler bu aleme geliyorsa sende astral seyahatte onların alemine gidiyorsun. onları görebilen bile oluyormuş. neyse böylece istediğin yere gidip istediğin "her şeyi" yapabilirsin. istediğin kişinin odasına bile gidebilirsin hatta onun rüyalarına bile girebilirsin ve ertesi gün seni rüyamda gördüm çok korkunçtu diye aramaya başlar :ehe

tabi bunları yaptıktan sonra günün çoğunu uyumakla geçirirsin hiç uyanmak istemezsin. bunun yanında baş ağrısı vs.. sorunlar meydana gelir. hatta psikolojin bile bozulur ve bunlar 3harflilerle anlaşma yapmaya bile gidebilir (büyü için vs...)

özetle; oturun oturduğunuz yerde rahatmı batıyor :bann:

TheCower

TheCower

Üye
Ruhumu satın alabilirsin ama bedenimi asla :D

- - - Eklendi - - -

Kardeş kusura bakma ama baya bi atmışsın yani lucid rüyayı herkes yapıyor sadece hatırlamıyorlar ben de şimdi bir iki tanesini hatırladım. Zaten normal rüyayı hatırlamayan bizler lucid versiyonunu nasıl hatırlayacaz ki?

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Ruhumu satın alabilirsin ama bedenimi asla :D

- - - Eklendi - - -

Kardeş kusura bakma ama baya bi atmışsın yani lucid rüyayı herkes yapıyor sadece hatırlamıyorlar ben de şimdi bir iki tanesini hatırladım. Zaten normal rüyayı hatırlamayan bizler lucid versiyonunu nasıl hatırlayacaz ki?

bence sen atıyosun arkadaşım zaten rüyayı hatırlamassan, farkında olmazsan lucid olmaz. lucid rüya olsaydı rüyanı yaşamış gibi hissederdin bundan emin ol.
senin gördüklerin sadece rüya :oke:

Astrosman

Astrosman

Üye
Rüya sonuçta...

pro.engineer

pro.engineer

Üye
Uyuyunca binlerce rüya görüyoruz ve sadece uyanmaya yakın en son gördüğümüzü hatırlıyoruz...

TheCower

TheCower

Üye
bence sen atıyosun arkadaşım zaten rüyayı hatırlamassan, farkında olmazsan lucid olmaz. lucid rüya olsaydı rüyanı yaşamış gibi hissederdin bundan emin ol.
senin gördüklerin sadece rüya :oke:

yok yaşamış gibi hissettim çünkü rüyamda telefonum vardı son model kalktım nerde bu diye etrafıma bakınıp aramaya başladım. Bunun gibiydi :) ve biz binlerce değil yalnız bir rüya görüyoruz. Ruh o kadar hızlı hareket ediyor ki binlerce mekan gezip dolaşabiliyor. Biraz düşünürsek eğer doğruluğu bulunabilir kendi kafamızda sorun çözülür. Rüyaları hatırlamada ise şöyle bi durum var ya sonlara doğru rüya hatırlarız ya da bizi heyecanlandıran yani aksiyon yaşatan rüyaları hatırlarız. Ya da bu varyasyonları cogaltabilirız

Shadowman07

Shadowman07

Üye
harbiden çok tuhaf :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...