Lucid rüya gördüm ama nafile

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Lucid rüya gördüm ama nafile
Bugün rüyamda uyurken telefonum çaldı. Gecenin yarısı ağır uykumdan beni uyandıran kimmiş diye telefonun ekranına baktığımda "Özel Numara" olduğunu gördüm. Cevapladım ve "Ne var lan kimsin gece yarısı uyandiriyorsun, üstelik özel numaradan? Sapık!" dedim. Karşıdaki ses "Furkan benim" dedi. Arayan kuzenimdi (erkek). "Neden gece yarısı arıyorsun?" diye sorduğumda, "Sana ne?" dedi ve saçımı başımı karıştırmaya başladı. Ben "Yapma lan!" dediğimde, gülerek "Ha ha ha. Sana istediğim herşeyi yaptırırım. Bak önce telefonu cevapladın şimdi de kapatamıyorsun." dedi. Biraz zorladım kendimi telefonu kapatmak için, olmadı kapatamadım. Tam o anda anladım ki rüyadayım. Birden rüya gözlerimin önünden kayboldu karardı gitti. Rüyadan çıkıp uyandım.

Keşke rüyadan çıkmasaydım. Rüyada kalmanın bir yolu var mı?

enkazcı

Üye
abi şimdi gerçekten konuştunmu yoksa konuşmadınmı :d: orayı anlamadım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bugün rüyamda uyurken telefonum çaldı. Gecenin yarısı ağır uykumdan beni uyandıran kimmiş diye telefonun ekranına baktığımda "Özel Numara" olduğunu gördüm. Cevapladım ve "Ne var lan kimsin gece yarısı uyandiriyorsun, üstelik özel numaradan? Sapık!" dedim. Karşıdaki ses "Furkan benim" dedi. Arayan kuzenimdi (erkek). "Neden gece yarısı arıyorsun?" diye sorduğumda, "Sana ne?" dedi ve saçımı başımı karıştırmaya başladı. Ben "Yapma lan!" dediğimde, gülerek "Ha ha ha. Sana istediğim herşeyi yaptırırım. Bak önce telefonu cevapladın şimdi de kapatamıyorsun." dedi. Biraz zorladım kendimi telefonu kapatmak için, olmadı kapatamadım. Tam o anda anladım ki rüyadayım. Birden rüya gözlerimin önünden kayboldu karardı gitti. Rüyadan çıkıp uyandım.

Keşke rüyadan çıkmasaydım. Rüyada kalmanın bir yolu var mı?

rüya sonuçta

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ne rüyaymış breee... :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rüyanın içinde rüya da görülebiliyormuş.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Ben Bundan 2 Yıl Önce Hep Aynı Rüyayı Görüyordum Annem Ben Kardeşim Sağlık Ocağına Gidiyoruz Sağlık Ocağı 2 Katlı Kardeşim Annemden Kaçıyor Bende Kardeşimi Yakalamaya Çalışıyorum Sonra Kardeşim Gözden Kayboluyor Bir Anda Onu Aşağıda Görüyorum.2. Kattan 1. Kata Atlıyorum Aşağıdada Havuz Gibi Bir Şey Var Oraya Düşerken İçimde Bir His Tam Düşücekken Uyanıyorum.Yaklaşık 1 Yıl Bu Rüyayı Gördüm Tabi Her Gün Değilde Haftada En Az 1-2 Kez Oluyordu Ve Hep Aynı Senaryo Artık Rüyada Olduğumu Anlayıp Uyanabiliyordum.Bu Rüya Olayı Çok İlginç Astral Seyahat Dahada İlginçte İşte :korktum:

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bir de uyanmasak.

• Beğen
pro.engineer

pro.engineer

Üye
Başlangıç(Inception) diye bi film var onu izlemeni tavsiye ederim orda da rüya içinde rüya oluyor. Adamlar fikir hırsızlığı yapmaya çalışıyor. her bi rüyanın katmanı var 3 katmandan sonrası araf. Araf da ölürsen hep orda kalıyorsun. Ama diğer 3 katman içinde ölürsen rüyadan uyanıyorsun vs vs ışte bence izle güzel film. O filmi izledikten sonra acaba insan gerçekten rüyalarını kendisi yönetebilir mi? Diye düşünüyorsn doğal olarak..

x-scarface

x-scarface

Üye
çok tuhaf :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Başlangıç(Inception) diye bi film var onu izlemeni tavsiye ederim orda da rüya içinde rüya oluyor. Adamlar fikir hırsızlığı yapmaya çalışıyor. her bi rüyanın katmanı var 3 katmandan sonrası araf. Araf da ölürsen hep orda kalıyorsun. Ama diğer 3 katman içinde ölürsen rüyadan uyanıyorsun vs vs ışte bence izle güzel film. O filmi izledikten sonra acaba insan gerçekten rüyalarını kendisi yönetebilir mi? Diye düşünüyorsn doğal olarak..

:hmmm Düşünüyorum

pro.engineer

pro.engineer

Üye
eee bi sonuca vardın mı?

TheCower

TheCower

Üye
Ben de öyle bir rüya gördüm :) anasını satim rüya içinde rüya görüyorum uyanıyorum uyandığımda gene rüyadayım öyle öyle sabah ettim doğru düzgün bi rüya göremedim. Rüyasını hatırlayamayan ben rüyasında gördüğü rüyaları nasıl hatırlasın :D

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
bazen böyle otururken birden rüya görmüş gibi oluyorum vücudum soğuyor sonra tekrar kendime geliyorum bu ne olabilir

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben daha kendi sorumun cevabını bile alamadım, üst üste sorular gelmeye başladı.

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
aynen hemen de geldik dimi :D kardeşim seninki normal rüya bence bi gariplik yok yani

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Normal olmasına normal ama nasıl rüyamda olduğumu anladığımda uyanmamayı başarabilirim bunu arıyorum... Rüyada olduğumu anladığım anda çıkıyorum rüyada.

larten123

larten123

Üye
Normal olmasına normal ama nasıl rüyamda olduğumu anladığımda uyanmamayı başarabilirim bunu arıyorum... Rüyada olduğumu anladığım anda çıkıyorum rüyada.

etrafında 360 derexe dönüp iki eli birbirine sürterek rüyaya devam edileceği söyleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...