Sadece Hackli Orjinal OFW'ler + C6 Tabanlı Orjinal Hackli OFW'ler | Tüm RM'ler

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Phoenix konularından yardım iste. Ben bilemiyorum kullanmadığım için.

lumos16

lumos16

Üye
kardeş bu c5-03 dosyalarını nasıl düzenliyosun nfe ile açıyorum modları yüklüyorum ama yeniden paketleyemiyorum hangi programı kullanıyorsun bir link atabilirmisin ? :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia Firmware Editor ile Rofs2'yi açacaksın.

muzo52

muzo52

Üye
çok teşekkürler emeğiniz ödenecek gibi deyil ellerinize sağlık

haselektor

Üye
s^3 oyunlarını destekleyen bi yazılım yapılmıyomu kardeşim yaw

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
s^3 oyunlarını destekleyen bi yazılım yapılmıyomu kardeşim yaw

Yapılıyor kardeşim. İlk adım olarak direkt bir S^3 cihazı satın alıyorsun. Bütün S^3 oyunlarını oynayabiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: katliam_7789
melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
furkan c5-03 olmamış kullanamıyorum çünkü benim telefon graphıte black senin hacklediğin red . Graphıte black için yapar mısınız

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
furkan c5-03 olmamış kullanamıyorum çünkü benim telefon graphıte black senin hacklediğin red . Graphıte black için yapar mısınız

Hayır, bu C5-03'e özel konu değil. Her telefon için sadece tek bir renk için paylaşım yaptım. Eğer senin dediğini yaparsam 100 den fazla OFW'yi konuya eklemem gerekiyor. Bu imkansız.

Renk ayırımı neden yapıyorsun? Yükle gitsin.

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye

Hayır, bu C5-03'e özel konu değil. Her telefon için sadece tek bir renk için paylaşım yaptım. Eğer senin dediğini yaparsam 100 den fazla OFW'yi konuya eklemem gerekiyor. Bu imkansız.

Renk ayırımı neden yapıyorsun? Yükle gitsin.

Irkçılık yapmıyorum ya. :) yüklediğim zaman telefon açılmıyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Irkçılık mı :ehe
Telefon açılmıyorsa konudan C5-03'ü kaldırabilirim. Demekki NFE editi çekirdek kilidine etki ediyor :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
C5-03'ü çıkarıyorum. Başka bir üyede aynı sorunu yaşamıştı. Demekki çekirdek kilidine takılıyor.

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
PureFood

PureFood

Üye
Beyler şimdi ben Orjinal 5800 V60 kullanıyorum, hangisini indirsem daha iyi benim için ? 5800 Hackli V60 mı yoksa C6 Portu olan 5800 V60 mı ??

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Beyler şimdi ben Orjinal 5800 V60 kullanıyorum, hangisini indirsem daha iyi benim için ? 5800 Hackli V60 mı yoksa C6 Portu olan 5800 V60 mı ??

Orjinali bilirsin C6 portlu kullanmadıysan. Buradaki orjinalin, imzasız uygulamalar yüklenebilir versiyonu. Bir kere yükledin mi istediğin kadar hard format dahi atsan imzasız uygulama kurabilirsin.

C6 portlu olanlar ise C6 işletim sistemini içerir. Seçim senin.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
c5 03 ü olan birine söyle sadece yazılımı hackleyip sana versin olmaz mı ? forumda c5 03 modder var

PureFood

PureFood

Üye

Orjinali bilirsin C6 portlu kullanmadıysan. Buradaki orjinalin, imzasız uygulamalar yüklenebilir versiyonu. Bir kere yükledin mi istediğin kadar hard format dahi atsan imzasız uygulama kurabilirsin.

C6 portlu olanlar ise C6 işletim sistemini içerir. Seçim senin.

Şimdi müdürüm C6 portlu çok CFW kullandım, zaten şimdi orjinal kullanıyorum, C6 portluda ev ekranı falan mı var yoksa sadece C6'nın orjinal yazılımı mı var ? bi açabilirsen bende seçimimi ona göre yapabilirim... sağolasın.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Şimdi müdürüm C6 portlu çok CFW kullandım, zaten şimdi orjinal kullanıyorum, C6 portluda ev ekranı falan mı var yoksa sadece C6'nın orjinal yazılımı mı var ? bi açabilirsen bende seçimimi ona göre yapabilirim... sağolasın.

C6 portluda ev ekranı seçimi yok.
Bu konuda yer alan C6 port tabanlı OFW'ler ise, bildiğin orjinal yazılımdır. C6 falan değil.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt