Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece Hackli Orjinal OFW'ler + C6 Tabanlı Orjinal Hackli OFW'ler | Tüm RM'ler
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Phoenix konularından yardım iste. Ben bilemiyorum kullanmadığım için.
lumos16
Üye
kardeş bu c5-03 dosyalarını nasıl düzenliyosun nfe ile açıyorum modları yüklüyorum ama yeniden paketleyemiyorum hangi programı kullanıyorsun bir link atabilirmisin ?
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Nokia Firmware Editor ile Rofs2'yi açacaksın.
muzo52
Üye
çok teşekkürler emeğiniz ödenecek gibi deyil ellerinize sağlık
haselektor
Üye
s^3 oyunlarını destekleyen bi yazılım yapılmıyomu kardeşim yaw
Hayır, bu C5-03'e özel konu değil. Her telefon için sadece tek bir renk için paylaşım yaptım. Eğer senin dediğini yaparsam 100 den fazla OFW'yi konuya eklemem gerekiyor. Bu imkansız.
Hayır, bu C5-03'e özel konu değil. Her telefon için sadece tek bir renk için paylaşım yaptım. Eğer senin dediğini yaparsam 100 den fazla OFW'yi konuya eklemem gerekiyor. Bu imkansız.
Orjinali bilirsin C6 portlu kullanmadıysan. Buradaki orjinalin, imzasız uygulamalar yüklenebilir versiyonu. Bir kere yükledin mi istediğin kadar hard format dahi atsan imzasız uygulama kurabilirsin.
C6 portlu olanlar ise C6 işletim sistemini içerir. Seçim senin.
HakanSeven12
Üye
c5 03 ü olan birine söyle sadece yazılımı hackleyip sana versin olmaz mı ? forumda c5 03 modder var
Orjinali bilirsin C6 portlu kullanmadıysan. Buradaki orjinalin, imzasız uygulamalar yüklenebilir versiyonu. Bir kere yükledin mi istediğin kadar hard format dahi atsan imzasız uygulama kurabilirsin.
C6 portlu olanlar ise C6 işletim sistemini içerir. Seçim senin.
Şimdi müdürüm C6 portlu çok CFW kullandım, zaten şimdi orjinal kullanıyorum, C6 portluda ev ekranı falan mı var yoksa sadece C6'nın orjinal yazılımı mı var ? bi açabilirsen bende seçimimi ona göre yapabilirim... sağolasın.
Şimdi müdürüm C6 portlu çok CFW kullandım, zaten şimdi orjinal kullanıyorum, C6 portluda ev ekranı falan mı var yoksa sadece C6'nın orjinal yazılımı mı var ? bi açabilirsen bende seçimimi ona göre yapabilirim... sağolasın.