Samsung Galaxy Ace (GT-S5830İ)

Sponsorlu Bağlantılar

husnu_ozenci

husnu_ozenci

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace (GT-S5830İ)
Beyler yaklaşık bir aydır galaxy ace kullanıcısıyım.Bu telefon benim ilk android deneyimim o yüzden sizden yardım isteyeceğim...Bidğim kadarıyla galaxy ace adreno işlemci kullanıyor ve işletim sistemi olarak şu an üstünde android 2.3.6 gingerbread var sorum şu;sürüm olarak ne kadar yükeselebilir(mesela 4.0 olabilir mi?) , 2.3.7 ne zaman çıkar bi bilginiz var mı?Yoksa bana root yolu mu gözüktü sizce erken mi daha 1 ay için? son sorum ise samsung kies le gücellemek ile telefonun ayarlar>telefon hakkında>yazılım güncellemesi aynı şey midir değilse farkları nedir? bu sorularıma cevap verilirse çok sevinirim,sağolun...

KayraBey

KayraBey

Üye
2.37 bile zor ihtimal ama ICS bence gelmez.Bu donanıma fazla gelir :) Root yap sorun olmaz.

husnu_ozenci

husnu_ozenci

Üye
    Konu Sahibi
Donanım çok da kötü değil sanırım yani 832 mhz işlemcim var...

KayraBey

KayraBey

Üye
Özelden cevap verdim ama posta kutun dolu herhalde mesajım gitmedi.İşin özü şu ki bize asla ICS gelmez.Dikkat ediyorumda Galaxy S2 kullananlar bile ICS yükledikten sonra cihazda yavaşlama olduğun şikayetçi.Yakın bir arkadaşım eski sürüme dönmek istiyorum yardım et deyip duruyor.Biz ICS'yi launcher ve temalarda yaşayabiliriz ancak.Senin telefonun yeni olduğu için (yani i modeli) Android sürümü 2.3.6 ama benimki safkan Ace olduğu için 2.3.3 :) Ben 2.3.4 veya üzerinden bile umutlu değilim.Belki bir ihtimal yükselir ama onunda çok bir farkı olacağını sanmıyorum.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Özelden cevap verdim ama posta kutun dolu herhalde mesajım gitmedi.İşin özü şu ki bize asla ICS gelmez.Dikkat ediyorumda Galaxy S2 kullananlar bile ICS yükledikten sonra cihazda yavaşlama olduğun şikayetçi.Yakın bir arkadaşım eski sürüme dönmek istiyorum yardım et deyip duruyor.Biz ICS'yi launcher ve temalarda yaşayabiliriz ancak.Senin telefonun yeni olduğu için (yani i modeli) Android sürümü 2.3.6 ama benimki safkan Ace olduğu için 2.3.3 :) Ben 2.3.4 veya üzerinden bile umutlu değilim.Belki bir ihtimal yükselir ama onunda çok bir farkı olacağını sanmıyorum.

peki galaxy ace i ise ace ve galaxy y nin kırması herhalde :D

oqlahoma

Üye
Ace ics yi asla ve asla mümkün değil kaldiramaz yeterli donanima sahip değil ama ics de pek fazla bişi fark etmedim ideos x5 te kullandim akiciydi ama çok soğutucu itici bir arayüze sahip :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
5830i'ye kesinlikle ace gelmez ama geliştiriciler yaparsa bilmem samsung hayatta yayımlamaz galaxy s'e bile gelmedi

KayraBey

KayraBey

Üye
Aynen katılıyorum Sertuğ...

qezma

qezma

Üye
Ics yi unut derim ama 2.3.7 gelir performans güncellemesi.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Galaxy wonder'a bile gelmiycek ics galiba ama yanlış biliyoda olabilirim :hmmm

furkey

Üye
O değil de galaxy s e bile gelmeyecek. Wonder filan hikaye...

mertgokhan

Üye
arkadaslar bısey sorucmam ben 3d oyunları bıle kasarak oynarken ace 5830ide bakıorum millet pes 12 nova vs oyunlara kadar oynıyabılıo onlarında yorumlara baktıımda ace 5830i ben nasıl oynıyamıorum annamadım sebebi ne olabılır ?

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
arkadaslar bısey sorucmam ben 3d oyunları bıle kasarak oynarken ace 5830ide bakıorum millet pes 12 nova vs oyunlara kadar oynıyabılıo onlarında yorumlara baktıımda ace 5830i ben nasıl oynıyamıorum annamadım sebebi ne olabılır ?

Kardes o izledigin videolarda s5830 ile oynuyolar , senin telefonun s5830i turkiyede artik i modelini satiolar , belki 2. El falan vardir ama onu bilemem. S5830i galaxy y nin kirmasi senin dedigin gibi fakat kotu telefonda sayilmaz. Bende kullandim 1 sene falan , ace 2 cikincada ace 2 (i8160) aldim. Fakat sende o oyunlarin bazilarini calistiramazsin deil (root lazim).. Chainfre3d programi ile acarsin.

Samet.25

Kardes bende aynisini kullaniyorum telden memnunum bise root attim forumdaki ac cream 1.3 rom unu yukledim 2.3.7 ye cektim 2.3.6 dan rahatca kullaniyorum sana tavsiyem bu teli kullaniyorsan ve sadece arama msj degilde gorsele,oyuna performansa onem veriyorsan rootla derim bide rom yukle bi yerde gormuatum 4.0 rom yukledim gorseli sevmedim sildim onuda bulup kurarsin samsung u beklersek cikarrtmaz

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
Kardes bende aynisini kullaniyorum telden memnunum bise root attim forumdaki ac cream 1.3 rom unu yukledim 2.3.7 ye cektim 2.3.6 dan rahatca kullaniyorum sana tavsiyem bu teli kullaniyorsan ve sadece arama msj degilde gorsele,oyuna performansa onem veriyorsan rootla derim bide rom yukle bi yerde gormuatum 4.0 rom yukledim gorseli sevmedim sildim onuda bulup kurarsin samsung u beklersek cikarrtmaz
Ne kullaniyorsun?

halil09

Üye
ben 5830i ye bidaha güncelleme geleceğini hiç sanmıyorum bu telefonu bu şekilde kullanacağız şu anda 2,3,6 var böle devam

Pianist07

Pianist07

Üye
Pek çok rom denedim. Bu telefonla rom işine hiç girme derim. Hiçbir rom orijinali kadar iyi değil.

cemaksoy

cemaksoy

Üye
Donanım çok da kötü değil sanırım yani 832 mhz işlemcim var...
832 mhz tek çekirdek kötü değil mi ?? berbat bir donanımı var telefonun 1.4 ghz wondera sadece tek çekirdek olduğu için güncelleme gelmiyor aceye mi gelecek dalga geçmeyin :D

- - - Eklendi - - -

O değil de galaxy s e bile gelmeyecek. Wonder filan hikaye...
galaxy s wondera kıyasla kötü bir telefon nasıl bi zihniyetin var ?

iOSait

iOSait

Üye
hmm samsungun güncelleme konusunda bişeyler yapması gerekiyor wonder en az ics yi hakedirdi vermediler ace2 ye jb verdiler kastı benim tele de verdiler adam gibi değil yazılım tutukluk yapıyor samsungun yazılım güncellemesi 5 para etmez arkadaşlar alacaksanız en az S2 alın ondan öncesi güncelleme desteği almaz galaxy aceye gelince samsung bile unutmuştur o telefon o kadar ilgisizler :D en son sürüm 2.3.6 ics gelmez romlarla yükseltirsiniz ama şunu bilin ki hiçbir custom rom stock rom kadar stabil olamaz

avcitalip

avcitalip

Üye
hmm samsungun güncelleme konusunda bişeyler yapması gerekiyor wonder en az ics yi hakedirdi vermediler ace2 ye jb verdiler kastı benim tele de verdiler adam gibi değil yazılım tutukluk yapıyor samsungun yazılım güncellemesi 5 para etmez arkadaşlar alacaksanız en az S2 alın ondan öncesi güncelleme desteği almaz galaxy aceye gelince samsung bile unutmuştur o telefon o kadar ilgisizler :D en son sürüm 2.3.6 ics gelmez romlarla yükseltirsiniz ama şunu bilin ki hiçbir custom rom stock rom kadar stabil olamaz

mühendisler Ace'ın çizim v.s datalarını bilgisayarlarından silmiştirler :zuhaha:

ha eğer güncellemenin gelmemesini merak ediyorsanız ve ufak bir küfür size dokunmayacaksa şu resme bakınız (veletseniz bakmayın :))

Üst Alt