özürsüz devamlısızlgn kaldırılması iyi olmuş.yani senin asli görevin okula gitmek.kafeye gideyim internete gideyim diye uyduruk sebeplerle suistimal edilirse olacağı buydu çok da iyi çok da güzel olmuş.
Hiç Devamsızlık Yapmadan Gidilir Ben Hiç Devamsızlık Yapmadan Gittiğimi Hatırlarım
Büyütülecek Birşey değil bence![]()
Bence çok kötü bi durum öğrencileri yalana teşvik ediyorlar.
Ama Nasıl ?
Siz hep böyle kötü düşünün . Öyle sandığın gibi internet kafe olayı falan yalan. Burada günde 10 defa polisler kafelere baskın yapıp isimleri alıyorlar ve okul müdürünu arıyorlar. Mudur de aileyi. Hersey göründüğü gibi değil.
Yalan söyleyerek rapor alıcaz artık. Mudure hastaydım diyecez ama yalan...
Ama şuda var;burda bir iş baş vurusu yapılınca yurt dışında ki en işe yaramaz üniversite ismini verip onu bitirdim deseniz"ooo yurt dışı mı? Öyle mi? Tamam,tamam iş sizin" yurt içi üniversitesilerini bitirince;ilk sorduğu soru"kaç yıllık". Yani yurt dışı diyince neden bu kadar değişiyor![]()
özürsüz devamlısızlgn kaldırılması iyi olmuş.yani senin asli görevin okula gitmek.kafeye gideyim internete gideyim diye uyduruk sebeplerle suistimal edilirse olacağı buydu çok da iyi çok da güzel olmuş.
45 le geçemiyosan bu ülkenin egitim durumu ne hale gelicek?Sen 45 le geçsen ne geçmesen ne?
Bari bu sene kalsında seneye gitmesin diyodur adamlar,bosuna zararı var devlete !
Devamsızlık hastalık gibi durumlar için verilen bir haktır.Sen 19 bucuga dayarsan o devamsızlıgı zaten o sınıfı geçemezsin liselim.
He bana dersin yazın ortasında okula mı gidilir.Mayısın sonlarına dogru bizim lisede yoklama almazlardı sınavı verip giderdin çogu lisede öyle..
Destekliyorum..
Çocuk Öss'de matematik fizik şu bu derslerden sınava girecek.E peki almancası zayıfsa ingilizcesi zayıf ise ne olucak o çocuğa?
bende bu haberi okuduğumda sinirden çatladım. Bu sene okulu bitirdiğime mı sevineyim yoksa kardeşimin ilk öğretim de olduğuna mı üzüleyim bilemedim. Bu kadar saçma bir kanun asla olamaz. Işin garip tarafı eğitimden anladıklarını zanneden sendikalarda onaylamış. Bu kadar mantık dışı bir şey olamaz. Bu öğrenciyi okulda tutmak değil öğrenciyi okuldan soğutmak çalışmasıdır. Artık özel okullarda patlama olur. kimin ortaklığı varsa özel okulda....
Ögrenciyi okuldan sogutmamak için 50 gün özürsüz devamsızlık versinler o zaman?daha olmamış taslak yazıyo haberde
onu demek istemiyorum. Ben burda bu kararın mantık dışı olduğunu söylüyorum. Hem o rapor olayı da basit gerçekleşmıyor aile hekimi rapor vermiyor artık biliyor muydun bunu.