Liselerde Yeni Yasalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben ingilizceden kalcam gibi hoca quiz yaptı sözlü olarak geçircem dedi eğer geçirirse kurtuluyo benim haa bir de dil ve anlatım 1 :ohannes: ama kalmam hocaya nazım hikmetten bir şiir okurum çakar 100'ü :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben ingilizceden kalcam gibi hoca quiz yaptı sözlü olarak geçircem dedi eğer geçirirse kurtuluyo benim haa bir de dil ve anlatım 1 :ohannes: ama kalmam hocaya nazım hikmetten bir şiir okurum çakar 100'ü :ehe

dil ve anlatım 96
ingilizce 100 :ehe

M. tAHA

M. tAHA

Üye
Müfredat çok şisik düzgün şeyler var ama biraz pratige de önem vermeliler.Teorikten kafalar patlıyor.
Taha arkadasım sen olaya siyasi bakıyosun.Özel okuldan para kapmak istiyosa birileri çocukları okula çekmek yerine okuldan uzaklastırır.
Örnegin bu haberi bi ailene okut bakalım ne diyecekler?
Çok güzel olmus mu diyecekler yoksa hadi özel okula mı diyecekler?
Tabi ki çok iyi olmus diyecekler ! Ögrencinin isi okul nasıl anne yada baba islerinden kaytaramazsa hastalık ve rahatsızlık dısında ögrencide de durum aynı.

siyasi mi :) ben de hükümetten yanayim açıkça söyleyim :) ama ondan yanayiz diye eğri ye doğru denmez. Bu 20 gün olayı 5 güne düşür hadi eyvallah. Ayrıca aileme de söyledim. Onlarda benim gibi. Ben bu sene son sınıfta olmadık şeylerle karşılaştım o yüzden bu devamsızlık olayını pek desteklemiyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Üniversite derslerimde şöyle bir durum var:

Hiç bir dersine girmediğim sadece sınavına girdiğim kredisiz ders İngilizce: 90
Bütün derslerine girdiğim 12 kredili Cerrahi: 63

Mert045

Mert045

Üye
    Konu Sahibi
bu sene geometri:belki ing: %70 temel elektro : kesin gözüyle bakarım

onlar yıldızlı ders mi sizde ?

- - - Eklendi - - -

Üniversite derslerimde şöyle bir durum var:

Hiç bir dersine girmediğim sadece sınavına girdiğim kredisiz ders İngilizce: 90
Bütün derslerine girdiğim 12 kredili Cerrahi: 63

Cerrahi çok fena ders abi senin yine iyi. Farmakoloji , dahiliye falan var mi sizde ?

Astrosman

Astrosman

Üye
Benimde dil anlatım zayıf.. :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
spy ghost

spy ghost

Üye

onlar yıldızlı ders mi sizde ?

baraj dersi kast ediyorsun iki tane barajım var btt : bilgisayar iç parçalar sistem felan bu :4 dil anlatım : iki dönem ort : 3 :D onlarda sorun yok ama ortalama tutmuyor en az 1 dersi vermek zorunda kalabilirim

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Lise bitiyor hele şükür 8 Haziran'da okul kıravatını okul önünde yakacağız. Sonra müdür + müdür yardımcısı ve hocalar gelecek + onlara dalacaz. Oh bee :bye::bye::sukur::sukur:

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
M. tAHA

M. tAHA

Üye
Lise bitiyor hele şükür 8 Haziran'da okul kıravatını okul önünde yakacağız. Sonra müdür + müdür yardımcısı ve hocalar gelecek + onlara dalacaz. Oh bee :bye::bye::sukur::sukur:
benımde bıtıyor hadi kutlayalım:halay1::halay1::halay1::halay2::halay2::smdance::smdance::disko::disko:

- - - hadi ama - - -

:D:

• Beğen
Tepkiler: FlaxLy
Mert045

Mert045

Üye
    Konu Sahibi
Valla kurtuldunuz.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Kutlayalım Beee 8 HAZİRANNNNNNNNNNNNN

:disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko:

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar bence bu kadar tartışılacak bir durum yok okuyan adam her türlü okur bence 45 gün daha mantıklı hevesi olmayan gitmesin gidipte birşeyler yapacak olana engel olmasın o gitsin çöpcü olsun oğlum bak git desin çocuğun kafasını yarsın öbürüde doktor olsun çocuğun kafasına 12 dikiş atsın yanlış anlamayın küçümsemiyorum bu ülkede herkese ihtiyaç var ama sen tutup devamsızlık hakkını kısıtlayarak ergenlere hapis hayatı yaşatırsan hiçbirşey elde edemezsin.. Bakınız okulun son günlerine yaklaştık dayamışlae devamsızlığı 19.5 güne mecbur sınıfta oturuyorlar hadi şuan ders işlenmiyor neyse bundan bir ay öncede bu kadar devamsızlığı olan vardı ee adam napıyor mecbur geliyor hapis hayatı resmen durmak istemiyor bu sefer dersi sabote ediyor bilmem napıyor bence devamsızlığın kalkması saçma olduda bir cenazen oldu ya da çok önemli birşey rapor alamadın ne olacak ?

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Daha 1 senem var benim yav arkadaş :D :off: Duygudan duyguya sürükleniyorum :D

spy ghost

spy ghost

Üye
şu an benim 4 devamsızlık var okuyan adam okur bu seneyi teşekkür belgesiyle bitirecek arkadaşlarım var , ama devlet 0 a indirirse okul mevcudu fazla kalmaz , örenk bir olay adamın gece saati önemli bir olayı var veya şehir dışına çıkması gerekiyor ve o gün sınav olmayacak abi adam otobüse atlar gider o gün kimden rapor alacaksın diğer gün okula gidince müdür yardımcısı dilekçe felan doldurursa facialar kaçınılmaz olur her öğrenci aynı değil psikopat çeşidi de var bunların kendim mesela bugünlerde şehir dışına çıkacağım belki ayrıca bugünlerde okula gitmiyorum , keyfime göre yani ben yarın okulamı gideceğim yani bu taslak kabul olsa , öldürsen gitmem arkadaş ya

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...