ben ingilizceden kalcam gibi hoca quiz yaptı sözlü olarak geçircem dedi eğer geçirirse kurtuluyo benim haa bir de dil ve anlatım 1ama kalmam hocaya nazım hikmetten bir şiir okurum çakar 100'ü
![]()

dil ve anlatım 96
ingilizce 100![]()

Müfredat çok şisik düzgün şeyler var ama biraz pratige de önem vermeliler.Teorikten kafalar patlıyor.
Taha arkadasım sen olaya siyasi bakıyosun.Özel okuldan para kapmak istiyosa birileri çocukları okula çekmek yerine okuldan uzaklastırır.
Örnegin bu haberi bi ailene okut bakalım ne diyecekler?
Çok güzel olmus mu diyecekler yoksa hadi özel okula mı diyecekler?
Tabi ki çok iyi olmus diyecekler ! Ögrencinin isi okul nasıl anne yada baba islerinden kaytaramazsa hastalık ve rahatsızlık dısında ögrencide de durum aynı.
ben de hükümetten yanayim açıkça söyleyim
ama ondan yanayiz diye eğri ye doğru denmez. Bu 20 gün olayı 5 güne düşür hadi eyvallah. Ayrıca aileme de söyledim. Onlarda benim gibi. Ben bu sene son sınıfta olmadık şeylerle karşılaştım o yüzden bu devamsızlık olayını pek desteklemiyorumbu sene geometri:belki ing: %70 temel elektro : kesin gözüyle bakarım
Üniversite derslerimde şöyle bir durum var:
Hiç bir dersine girmediğim sadece sınavına girdiğim kredisiz ders İngilizce: 90
Bütün derslerine girdiğim 12 kredili Cerrahi: 63
onlar yıldızlı ders mi sizde ?
- - - Eklendi - - -
Cerrahi çok fena ders abi senin yine iyi. Farmakoloji , dahiliye falan var mi sizde ?
baraj dersi kast ediyorsun iki tane barajım var btt : bilgisayar iç parçalar sistem felan bu :4 dil anlatım : iki dönem ort : 3
onlar yıldızlı ders mi sizde ?
onlarda sorun yok ama ortalama tutmuyor en az 1 dersi vermek zorunda kalabilirimbenımde bıtıyor hadi kutlayalımLise bitiyor hele şükür 8 Haziran'da okul kıravatını okul önünde yakacağız. Sonra müdür + müdür yardımcısı ve hocalar gelecek + onlara dalacaz. Oh bee![]()

:Valla kurtuldunuz.

allah kurtarsın![]()

allah kurtarsın![]()