Evet,rapor alıncak yerler bulunur saglık ocagında falan ama hasta yada rahatsız olmayınca vermez vermesin de zaten.Her fırsatta egitimden kaçıp nasıl olurda egitim hakkında yorum yapabilyoruz ki?
Adama 30 günlük özürlü devamsızlık hakkı veriliyor daha ne olsun?Rapor alamayınca mazeretin var hastalık.
Zaten haberde diyor ; deavamsızlıgı alıskanlık haline getirenlere disiplin cezası diye.Hastalık buna dahil degil.
bıktım valla benim lisede son 2 senem bitsin de kurtulayım bu saçmalıklardan
El~PisToLeRo bu arkadaşın yazdigi tüm yorumları okudum sonuna kadar hak veriyorum
ama şunlara da değinmek lazım ki sadece devamsizlik olayını kaldırmakla geçme notunu yüksek tutma ile başarı artmaz çok yetersiz bir müfredatımız var açıkçası çok köklü bir değişim lazım bize
evet bu yoruma bende katılıyorum. Yalnız ogrencıden bır anda 20 gun devamsızlık cekmek nasıl olacak. Sen ogrencılık yıllarında hıc devamsızlık yapmadın mı. Ogrencı zaten 6 ay okuula gıdıyor 20 gun normaldı bence. Madem kaldıracaksın bunu 5 ya da 3 gune dusur.cuma namazı mısalı.
evet bu yoruma bende katılıyorum. Yalnız ogrencıden bır anda 20 gun devamsızlık cekmek nasıl olacak. Sen ogrencılık yıllarında hıc devamsızlık yapmadın mı. Ogrencı zaten 6 ay okuula gıdıyor 20 gun normaldı bence. Madem kaldıracaksın bunu 5 ya da 3 gune dusur.cuma namazı mısalı.
ne alakası var... Öyle bir durum olur ki öğrenci devamsızlık yapmak zorunda olur ama rapor alınmayacak bir durumdur küçük bir örnek vereyim hocalar eyleme gidiyolar okul bomboş o günkü sınav eylem olduğu için 2 gün sonraya ertelenmiş yani önümüzdeki 2 gün 4 sınav var... Öğrenci napsın şimdi? Okula ı gelsin yoksa devamsızlık yapıp evde ders mi çalışsın? Lisede okumadığın için basit geliyo bizim yerimizde olsaydın acaba bu şekilde düşünür müydün Hiç sanmıyorum
kardeş size saçmalık geliyor ama ihtiyacimiz olan şeyler bunlar
abi sen ne dıyorsun ya oyle hocalarımız vardı kı adamlara dersı bız anlatıyorduk. Bız bı de konya da ılk 4 de kı anadolu lısesıydık. Hıc bır seyden cakmıyorlar. Gelısmelerı takıp etmıyorlar. Eskı mantık kıtapta ne soyluyorsa aynen OKUYUP GECIYORLARDI... Buna da cozum bulunmalı
ne alakası var... Öyle bir durum olur ki öğrenci devamsızlık yapmak zorunda olur ama rapor alınmayacak bir durumdur küçük bir örnek vereyim hocalar eyleme gidiyolar okul bomboş o günkü sınav eylem olduğu için 2 gün sonraya ertelenmiş yani önümüzdeki 2 gün 4 sınav var... Öğrenci napsın şimdi? Okula ı gelsin yoksa devamsızlık yapıp evde ders mi çalışsın? Lisede okumadığın için basit geliyo bizim yerimizde olsaydın acaba bu şekilde düşünür müydün Hiç sanmıyorum

Evde ders mi çalıssın? Liseli mi ders çalısacak okulu asıp
Bana deseydin ki manita ile asardık diye tamam derdim zaten haberde ne diyo alıskanlık haline gelmemesi önemli.
tabi çalışır herkes siz değil... Ayrıca öğrencinin de deşarj olması gerekiyo it gibi okul dershane ev üçlüsü arasında sıkıntıyı siz çekmiyosunuz öğrencilik bu yeri geldiğinde okuldan da kaçılır ha her fırsatta okuldan kaçan öğrenci okuyacak öğrenci değil tabi bizim ülkemizde herkesin doktor mühendis olacağı sanılıyo bu ülkede fırıncıya da çöpçüye de gerek var
tabi çalışır herkes siz değil... Ayrıca öğrencinin de deşarj olması gerekiyo it gibi okul dershane ev üçlüsü arasında sıkıntıyı siz çekmiyosunuz öğrencilik bu yeri geldiğinde okuldan da kaçılır ha her fırsatta okuldan kaçan öğrenci okuyacak öğrenci değil tabi bizim ülkemizde herkesin doktor mühendis olacağı sanılıyo bu ülkede fırıncıya da çöpçüye de gerek var
+1 oğuzhan sonuna kadar destekliyorum. Arada okulu asmak gerekli. Yoksa sıkıntıdan patlayacaz.
Akışkanlık haline getirilmesi tabiki de engellenecek ama böyle devamsızlığı kaldırarak bu iş olmaz.en azından 10 güne yada 15 güne indirseler yine razıyım. Ama böyle yürümey.
haftasonları dershane yok tabi hıhı evet