Liselerde Yeni Yasalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
juristokrat

juristokrat

Üye
özürsüz devamlısızlgn kaldırılması iyi olmuş.yani senin asli görevin okula gitmek.kafeye gideyim internete gideyim diye uyduruk sebeplerle suistimal edilirse olacağı buydu çok da iyi çok da güzel olmuş.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Sesli guldum ya o hacana allah hidayet versin

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Zaten onlar zamanında hiç okulu kırmadı o yüzdende böyle bir kanun çıkıyor.
Her zaman derslerinin başlarındalardı. Tabi tabi:)
Ne çekiyorsa yeni nesil çekiyor...

Mert045

Mert045

Üye
    Konu Sahibi
özürsüz devamlısızlgn kaldırılması iyi olmuş.yani senin asli görevin okula gitmek.kafeye gideyim internete gideyim diye uyduruk sebeplerle suistimal edilirse olacağı buydu çok da iyi çok da güzel olmuş.

Siz hep böyle kötü düşünün . Öyle sandığın gibi internet kafe olayı falan yalan. Burada günde 10 defa polisler kafelere baskın yapıp isimleri alıyorlar ve okul müdürünu arıyorlar. Mudur de aileyi. Hersey göründüğü gibi değil.

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Hiç Devamsızlık Yapmadan Gidilir Ben Hiç Devamsızlık Yapmadan Gittiğimi Hatırlarım :tebessüm:
Büyütülecek Birşey değil bence :tebessüm:

Mert045

Mert045

Üye
    Konu Sahibi
Hiç Devamsızlık Yapmadan Gidilir Ben Hiç Devamsızlık Yapmadan Gittiğimi Hatırlarım :tebessüm:
Büyütülecek Birşey değil bence :tebessüm:

Bence çok kötü bi durum öğrencileri yalana teşvik ediyorlar.

juristokrat

juristokrat

Üye

Siz hep böyle kötü düşünün . Öyle sandığın gibi internet kafe olayı falan yalan. Burada günde 10 defa polisler kafelere baskın yapıp isimleri alıyorlar ve okul müdürünu arıyorlar. Mudur de aileyi. Hersey göründüğü gibi değil.

Kardeş biz de lise okuduk az çok gördük yaşadık.şimdi sizin orda polislerde böyle yapıyor diye bunun heryerde böyle olduğu söylenemez herhalde.ne yapsınlar mert in okulunda buna gerek yok alinin okulunda gerek var diye her yerde ayrı ayrı kural mi koysunlar?hem bak sen de diyorsun internet kafelerden topluyorlar diye.devlet vermiş 20 gün mazeretsiz gelmeme hakkıni,öğrencilerin çoğu sağda solda fink atıyor,e bu böyle kötüye kullanılırsa ben de kötü düşünürüm devlet de.ha ben sudan sebeplerle okulu ekmedim mi?en fazla 1 2 defa yaptım bu hatayı.ama ne adamlar gördük 19.5 gün okula uğramayan niye gelmiyor peki?bilardo oynuyor sağda solda aylak aylak dolaşıyor sorsan anasına babasına oğlum/kızım okuyor.ha bir de şu var eğitim sisteminden en çok yakınanlar da bunlardır,sistemden önce kendini sorgulasa olay bitecek aslında ama nerde..o yüzden iyi oldu iyi.

Eykul

Eykul

Üye
Ama şuda var;burda bir iş baş vurusu yapılınca yurt dışında ki en işe yaramaz üniversite ismini verip onu bitirdim deseniz"ooo yurt dışı mı? Öyle mi? Tamam,tamam iş sizin" yurt içi üniversitesilerini bitirince;ilk sorduğu soru"kaç yıllık". Yani yurt dışı diyince neden bu kadar değişiyor:)

Ya sacma kurumlarda oyledir sadece

- - - Eklendi - - -

Sonunda ayni fikirde oldugum biri... Okul dan sonra tatil ve hafta sonu ne ise yariyor. Hem o da bir nevi senin isin yani. Nasil ise devamsizlik yapamiyorsan okula da yapamassin bence

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Olucak İş Değil!
Ayıp!

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
45 le geçemiyosan bu ülkenin egitim durumu ne hale gelicek?Sen 45 le geçsen ne geçmesen ne?
Bari bu sene kalsında seneye gitmesin diyodur adamlar,bosuna zararı var devlete !
Devamsızlık hastalık gibi durumlar için verilen bir haktır.Sen 19 bucuga dayarsan o devamsızlıgı zaten o sınıfı geçemezsin liselim.
He bana dersin yazın ortasında okula mı gidilir.Mayısın sonlarına dogru bizim lisede yoklama almazlardı sınavı verip giderdin çogu lisede öyle..

Destekliyorum..

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
45 le geçemiyosan bu ülkenin egitim durumu ne hale gelicek?Sen 45 le geçsen ne geçmesen ne?
Bari bu sene kalsında seneye gitmesin diyodur adamlar,bosuna zararı var devlete !
Devamsızlık hastalık gibi durumlar için verilen bir haktır.Sen 19 bucuga dayarsan o devamsızlıgı zaten o sınıfı geçemezsin liselim.
He bana dersin yazın ortasında okula mı gidilir.Mayısın sonlarına dogru bizim lisede yoklama almazlardı sınavı verip giderdin çogu lisede öyle..

Destekliyorum..

Çocuk Öss'de matematik fizik şu bu derslerden sınava girecek.E peki almancası zayıfsa ingilizcesi zayıf ise ne olucak o çocuğa?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çocuk Öss'de matematik fizik şu bu derslerden sınava girecek.E peki almancası zayıfsa ingilizcesi zayıf ise ne olucak o çocuğa?

What r u talking about?

Lisede ki isleyisden bahsediyoruz burda.Geçme notu ne kadar artarsa basarı da o kadar artar.Ögrenci okula ne kadar çok giderse o kadar ekstra bilgi ögrenir.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
bende bu haberi okuduğumda sinirden çatladım. Bu sene okulu bitirdiğime mı sevineyim yoksa kardeşimin ilk öğretim de olduğuna mı üzüleyim bilemedim. Bu kadar saçma bir kanun asla olamaz. Işin garip tarafı eğitimden anladıklarını zanneden sendikalarda onaylamış. Bu kadar mantık dışı bir şey olamaz. Bu öğrenciyi okulda tutmak değil öğrenciyi okuldan soğutmak çalışmasıdır. Artık özel okullarda patlama olur. kimin ortaklığı varsa özel okulda....

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
bende bu haberi okuduğumda sinirden çatladım. Bu sene okulu bitirdiğime mı sevineyim yoksa kardeşimin ilk öğretim de olduğuna mı üzüleyim bilemedim. Bu kadar saçma bir kanun asla olamaz. Işin garip tarafı eğitimden anladıklarını zanneden sendikalarda onaylamış. Bu kadar mantık dışı bir şey olamaz. Bu öğrenciyi okulda tutmak değil öğrenciyi okuldan soğutmak çalışmasıdır. Artık özel okullarda patlama olur. kimin ortaklığı varsa özel okulda....

:oha: Ögrenciyi okuldan sogutmamak için 50 gün özürsüz devamsızlık versinler o zaman?
Özel okula imkanı olan zaten devlet okuluna vermez kusura bakma ama alakasız bi yorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
daha olmamış taslak yazıyo haberde

M. tAHA

M. tAHA

Üye
onu demek istemiyorum. Ben burda bu kararın mantık dışı olduğunu söylüyorum. Hem o rapor olayı da basit gerçekleşmıyor aile hekimi rapor vermiyor artık biliyor muydun bunu.

- - - Eklendi - - -

daha olmamış taslak yazıyo haberde

inşallah da olmaz 20 gün devamsızlıgin hepsini kaldırmamaları lazım yanlış miyim

- - - Eklendi - - -

aile hekimi ile iyi kafadar olanlar alıyor sadece yoksa diğerleri yazı var vermem diyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
onu demek istemiyorum. Ben burda bu kararın mantık dışı olduğunu söylüyorum. Hem o rapor olayı da basit gerçekleşmıyor aile hekimi rapor vermiyor artık biliyor muydun bunu.

Evet,rapor alıncak yerler bulunur saglık ocagında falan ama hasta yada rahatsız olmayınca vermez vermesin de zaten.Her fırsatta egitimden kaçıp nasıl olurda egitim hakkında yorum yapabilyoruz ki?
Adama 30 günlük özürlü devamsızlık hakkı veriliyor daha ne olsun?Rapor alamayınca mazeretin var hastalık.
Zaten haberde diyor ; deavamsızlıgı alıskanlık haline getirenlere disiplin cezası diye.Hastalık buna dahil degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...