[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

sadistt33

Üye
meraba. Benim 5800 ım var. Bu hack uygulamasını yapınca. Telefon hafızasındaki rehber mesaj lar filan silinecekmi. ??

sadistt33

Üye
TEŞEKKÜR EDERİM. Hemen deniyorum

kuduruklaz

kuduruklaz

Üye
benim N8 de işe yaramadı galiba :D hack yaptım hava durumu widget yüklemek için ama onu yaptıktan sonrada yüklenmedi neden olabilir acaba ben mi yanlış yaptım :F bir de anlatımı yaparken biraz daha açıklayıcı olarak yaparsanız benim gibi biraz işten çakmayanlar için daha yardımcı olursunuz teşekkürler

Emrgncy

Emrgncy

Üye
benim N8 de işe yaramadı galiba :D hack yaptım hava durumu widget yüklemek için ama onu yaptıktan sonrada yüklenmedi neden olabilir acaba ben mi yanlış yaptım :F bir de anlatımı yaparken biraz daha açıklayıcı olarak yaparsanız benim gibi biraz işten çakmayanlar için daha yardımcı olursunuz teşekkürler

Rom patcher yamalarının ikiside aktif (yeşil) oluyor mu?

kuduruklaz

kuduruklaz

Üye
evet oluyor ama yinede yükleyemedim :D tekrar baştan yapacam hacklemeyi silinecek olan dosyayı bulamadım ondandır belkide

Emrgncy

Emrgncy

Üye
evet oluyor ama yinede yükleyemedim :D tekrar baştan yapacam hacklemeyi silinecek olan dosyayı bulamadım ondandır belkide

tekrar yapman için önce soft format atman lazım telefona

Bilgileri yedekle *#7370#

kuduruklaz

kuduruklaz

Üye
hafıza kartıma yedekleme yaptım sorun olmaz inşallah :) teşekkür ederim ayrıca ilginize

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Ya ben hack ledm.Tel in eski hack siz haline nası döncem?
Tel 5800XM

kuduruklaz

kuduruklaz

Üye
PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Çok iyi oldu eyvallah :yuru

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Tel deki hack i nası kaldırcam?
5800XM

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Rom patcheri silersem ksn kalkar mı hack

Emrgncy

Emrgncy

Üye
soft format yerine ben komple bi güzel format atsam da ondan sonra yenşden hacklesem olmaz mı ?

Sanırım pm limitin dolmuş cevabı buraya yazıyorum

http://www.maxicep.com/symbian-3-si...klendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html

Bu konudan install server_pack.zip dosyasını indir. içinden telefonuna uygun installserver.exe dosyasını C/ sys/ bin klasörüne at
Telefonu tekrar başlat ve Rompatcher yamalarını aktif edip tekrar bir uygulama yüklemeyi dene

---------- Eklendi @ 13:46:34 ---------- Yazıldı @ 13:45:47 ----------

Rom patcheri silersem ksn kalkar mı hack

Kesin kaldırmak istiyorsan format atmalısın

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Formatı nası atcam peki?

Üst Alt