[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

cmscms

Üye
denedim bu gün ama yapamadım kapatıp açtıgm halde sertifika hatası veriyo

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Olmazsa telefon bilgilerini yedekleyip önce soft format at, tekrar dene

- - - Eklendi - - -

denedim bu gün ama yapamadım kapatıp açtıgm halde sertifika hatası veriyo

yani daha önceden restore all yaptın değilmi

- - - Eklendi - - -

Rom patcher yamaları aktif mi

cmscms

Üye
tmmdır bide c de dosya silmek gerekiyorya ben aradım bulamadım ondanda olabilir

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Onuda sil olmazsa yardımcı olurum

cmscms

Üye
o dosya tam olarak nerde?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
x-plore ile C/ shared / folder klasörlerini sırasıyla aç folder klasörünün içinde symantec geçen dosyası sil

ata28z

ata28z

Üye
çok teşekkürler...

rıza aliyev

rıza aliyev

Üye
Tşk ederim kardeş gayet başarılı X6 yı hackledim.

SAHAN3

Üye
İyi Günler;
Nokia 5800 XPressMusic telefonum var. Telefonun yazımım versiyonu V 52.0.007 İşcep uygulamasının yeni versiyonunu yüklemem gerekiyor ancak her yükleme demememde "Uygulama Yüklenemiyor. Yetkilendirme Başarısız." Uyarısını alıyorum Detayına da bakınca "Uygulama bu telefon tarafından desteklenmeyen bir sertifika tarafından imzalandı." bilgisi bulunuyor. Aynı telefonun V 51.0. XXXX küsürlü bir versiyonundan denedim ve yükledi. Ben neden yükleyemiyorum. Sizin bu yönteminizi de denedim. Yine olmadı. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba ???

Emrgncy

Emrgncy

Üye
İyi Günler;
Nokia 5800 XPressMusic telefonum var. Telefonun yazımım versiyonu V 52.0.007 İşcep uygulamasının yeni versiyonunu yüklemem gerekiyor ancak her yükleme demememde "Uygulama Yüklenemiyor. Yetkilendirme Başarısız." Uyarısını alıyorum Detayına da bakınca "Uygulama bu telefon tarafından desteklenmeyen bir sertifika tarafından imzalandı." bilgisi bulunuyor. Aynı telefonun V 51.0. XXXX küsürlü bir versiyonundan denedim ve yükledi. Ben neden yükleyemiyorum. Sizin bu yönteminizi de denedim. Yine olmadı. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba ???

Arkadaşım söylediğin uygulama jar uzantılı olsa gerek, çünkü yetkilendirme başarısız hatasını genelde jar dosyaları verir hack le yani bu konuyla alakası yok.

Senin için bir kaç şey araştırdım

Birincisi: http://www.maxicep.com/windows-isle...veya-gecersiz-dosya-hatasi-cozumu-301118.html

ikincisi:
Jar Oyunlarda Format Hatasından Doğan Yetkilendirme Başarısız Uyarısı...
- Oyunun .jar Dosyasının Üzerine Gelip Sağ Tıklayarak Birlikte Aç Seçeneğine Tıklayın ve Winrar Arşiv Yöneticisini Seçin Daha Sonra Açılan Pencereden Meta-Inf Klasörüne Girin.
- Klasör İçindeki Manifest.mf Dosyasını İstediğiniz Yere Çıkarın.
- Sonra Çıkardığınız Manifest.mf Dosyasının Üzerine Sağ Tıklayıp Birlikte Aç Seçeneğine Tıklayın ve Not Defteri Notepad 'i Seçin.Çıkan Ekran da 'Midlet-Permissions ile Başlayan Satırı Tamamen Silin ve Dosyayı Kaydedin Kısayol Olarak Ctrl-s.
- Jar Dosyası İçindeki Manifest.mf Dosyasını Düzenleyerek Kaydettiğiniz Yeni Manifest.mf Dosyası ile Değiştirin ve Winrar 'ı Kapatın.
Editlediğimiz .jar Dosyasını Telefonunuza Atıp Oyunu Yetkilendirme Başarısız Uyarısı Olmadan Kurabilirsiniz.

Alıntıdır

ikisinide denemedim inşallah birisi işini görür

sedisedisedi1

Üye
teşekkürler inşallah olur

- - - Eklendi - - -

teşekkürler süper eline sağlık

suskun8288

Üye
sagol kardeş çok teşekkürler uzun zamandır arıyordum

eren1214

Üye
Burada C:\shared diye bir dosya yok ama

isyankar_aşık47

Üye
tşk eline sağlık kardaş nokia 6700 slide de çaliştı güzel bir program olmus:-)

zgrturk

zgrturk

Üye
teşekkürler N97 de oldu

sacitgfb

sacitgfb

Üye
lan olum vallaha adamsın adamın dibisn olum helal olsun sana :tşk:

ahmu

Üye
gerçekten diyecek söz yok tek kelimeyle müthişsin

- - - Eklendi - - -