n8 kablosuz modem olarak kullanmak????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilyas2107

Üye
    Konu Sahibi
n8 kablosuz modem olarak kullanmak????
beyler kısaca sorunu söyle açıkliyim ben n8 telefonum ile tabletime internete kablosuz girmek istiyorum bunun için telefona joikosport programını kurdum ve açtım program telefonda çalışıyor fakat tableti açıyorum kablosuz aglara bakıyorum ama öyle bi baglantı yok baglanmak için yani programmı çalışmıyor ben anlamadım bana yardım edebilirmisiniz teşekkürler

yumyjikk2

Üye
başka bir program kur yada kurdugun programlarda wifi görünürlügü vb gibi ayarları kapalı olabilir,ayarlarını kurcalamanı tavsiye ederim

mkkozanmk

Üye
beyler kısaca sorunu söyle açıkliyim ben n8 telefonum ile tabletime internete kablosuz girmek istiyorum bunun için telefona joikosport programını kurdum ve açtım program telefonda çalışıyor fakat tableti açıyorum kablosuz aglara bakıyorum ama öyle bi baglantı yok baglanmak için yani programmı çalışmıyor ben anlamadım bana yardım edebilirmisiniz teşekkürler

kardeş başka bir bilgisayar ile bağlanmayi dene bağlanır ise problem tablette . .Bir de programı açmadan once telefonun wirelessini açıyor musun ?

ilyas2107

Üye
    Konu Sahibi
kardeş başka bir bilgisayar ile bağlanmayi dene bağlanır ise problem tablette . .Bir de programı açmadan once telefonun wirelessini açıyor musun ?
tamam kardeşim deneyecegim şuan yanımda deneyebilecegim başka bir cihaz yok ama yarın olacak deneyip sonucu yazarım teşekkürler

---------- Eklendi @ 20:59:49 ---------- Yazıldı @ 20:52:14 ----------

bu arada vifi falan herşey açık

CcezaA

Üye
aynı sorun bendede vr

Symbianize

Symbianize

Üye
Her cihaz görmüyo sorun yazılımda . Mesela nokıa c3 çekmiyo

aakmann

aakmann

Üye
arkadaş sorun çok basit bendede aynı sorun var tabletin android yada ıos olsun nokıanın verdiği wifi sinyalini sadece nokıa görüyor büyük ihtimalle programdan kaynaklanıyor başka program çözüm olabilir benimde ihtiyacım var :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
samsung star ve c601 görmüştù c3 ve ace görmedi

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar konunun üzerine neredeyse 7 ay geçmiş, konu hort ... Ayrıca sorun android'ten kaynaklanıyor, boş yere uğraşmayın, kimi versiyonlar ad-hoc desteklemez. Joikuspot ad-hoc bağlantı kurar ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt