Nokia N8 i Kablosuz Modem olarak kullanmak istiyorum yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

debreli84

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 i Kablosuz Modem olarak kullanmak istiyorum yardım.
merhaba arkadaşlar nokia n8 im var ve operatörde bulunan internet paketimi kullanarak cihazım ın kablosuz modem olarak kullanmak ve başka pc ve telefon wireles aracalığı ile benim cihazımdan internet i nasıl kullanabilir. ?

Del Rey

Del Rey

Üye
JoikuSpot sana yardım edecektir elbette ama yanında bir de şarj aletin olsun. Aşırı hızlı şarj yiyor.

OğuzcanAbi

Üye
bende bi 5800 var
telefonu modem olarak kullanınca fl yanacak resmen :allalla:

pRime.

pRime.

Üye
telefonun modem özelliği bu arkadaşlar, evdeki modemlerimiz nasıl ısınıyorsa telefonlarımızın da ısınması normal

CharismAeRoL

Üye
joikospot programı ile telefonu wireless modem olarak kullanabilirsiniz. Nokia kullanıcıları ovi mağazadan bu programı temin edebilir.

maktama

maktama

Üye

bu light olan sürümü ve kablosuz ağına şifre koyamazsın diye biliyorum ama bedava olarak kurabiliyorsun.
Paralı sürümünün kırılmış ve tam kullanımlı hali ise bu:

Ama bunu da kurman için ya programı sertifikalaman ya da telefonu hacklemen gerekiyor,forumda sertifikalama ya da hack için araştırırsan detaylı bilgi bulursun.

CharismAeRoL

Üye
Ayrıca ovi mağazada telefonunuz için gerekli birçok programa ulaşabilirsiniz. Bazı telefonlarda kronometre yoktur TimerPro bu konuda yardımcı oluyor. Nokia 5800 XM de yok mesela. Ovi mağazadan TimerPro indirdim bu dertten kurtuldum. Mağazanın en güzel yanı ise programlarda sertifika sorunu olmaması. Acrobat reader, winrar, timer pro, joikospot, officepro benim indirip sorunsuz kullandığım programlar arasında.

pRime.

pRime.

Üye
bu light olan sürümü ve kablosuz ağına şifre koyamazsın diye biliyorum ama bedava olarak kurabiliyorsun.
Paralı sürümünün kırılmış ve tam kullanımlı hali ise bu:

Ama bunu da kurman için ya programı sertifikalaman ya da telefonu hacklemen gerekiyor,forumda sertifikalama ya da hack için araştırırsan detaylı bilgi bulursun.

Ben forumda bulunanı verdim.:oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Yapabildinmi?

maktama

maktama

Üye

Ben forumda bulunanı verdim.:oke:
Benim verdiğimi de zaten bu forumdan almıştım zamanında, sadece kendi depoma yüklemiştim, o linki verdim:) Yoksa symbian hakkında
ne öğrendiysem bu forumdan öğrendim :):oke:

pRime.

pRime.

Üye
)
Benim verdiğimi de zaten bu forumdan almıştım zamanında, sadece kendi depoma yüklemiştim, o linki verdim:) Yoksa symbian hakkında
ne öğrendiysem bu forumdan öğrendim :):oke:

Anlıyorum:

maktama

maktama

Üye
yalnız bu programı birde karsidaki pc ye kurmanız gerekiyor. Arkadaş başka telefonlar ile de paylaşmak istediğini yazmış. N8de orjinal olarak wave2deki gibi internet paylaşım yok0mu? Lg ve wave 2de bu özellikler var sizin telefonlarda'da olması lazım wifi paylaşım

KArşıdaki pc'ye birşey kurmanız gerekmiyor. Yanlış bilgilendirmeyin. Programın olayı zaten telefonu kablosuz modeme çevirmesi. Herhangi bir bilgisayardan bir kablosuz modeme nasıl bağlanıyorsanız(genelde sadece şifre girerek) bu programla da aynı şekilde bağlanıyorsunuz.
Sadece light sürümü parasız ama şifre koyamazken, benim verdiğim sürüm paralı olanın cr.acklenmişi, ve kurulması için ya sertifikalamalı ya da telefonu hacklemelisiniz.

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
KArşıdaki pc'ye birşey kurmanız gerekmiyor. Yanlış bilgilendirmeyin. Programın olayı zaten telefonu kablosuz modeme çevirmesi. Herhangi bir bilgisayardan bir kablosuz modeme nasıl bağlanıyorsanız(genelde sadece şifre girerek) bu programla da aynı şekilde bağlanıyorsunuz.
Sadece light sürümü parasız ama şifre koyamazken, benim verdiğim sürüm paralı olanın cracklenmişi, ve kurulması için ya sertifikalamalı ya da telefonu hacklemelisiniz.

evet doğru ben başka bir programla karıştırdım. Bende kullanmistim bu programı n95ve i8910.hd de yalnız ben masa üstünde kullandigim için masa üstüne de programı kurmak zorunda kalmistim

pRime.

pRime.

Üye
Sadece light sürümü parasız ama şifre koyamazken, benim verdiğim sürüm paralı olanın cracklenmişi, ve kurulması için ya sertifikalamalı ya da telefonu hacklemelisiniz.

+++

silver021

silver021

Üye
ulan dlna kendi içinde yok programla gelmiş.
modem telefonun içinde yok oda programla gelmiş. (oda hacklemesiyle cartıyla curtuyla uğraş uğraşabilirsen misali. telefon telefon değilki anasını satim resmen elde oyuncak. :zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Üst Alt