debreli84
Üye
bu light olan sürümü ve kablosuz ağına şifre koyamazsın diye biliyorum ama bedava olarak kurabiliyorsun.
Paralı sürümünün kırılmış ve tam kullanımlı hali ise bu:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ama bunu da kurman için ya programı sertifikalaman ya da telefonu hacklemen gerekiyor,forumda sertifikalama ya da hack için araştırırsan detaylı bilgi bulursun.

Benim verdiğimi de zaten bu forumdan almıştım zamanında, sadece kendi depoma yüklemiştim, o linki verdim
Ben forumda bulunanı verdim.![]()
Yoksa symbian hakkında

Benim verdiğimi de zaten bu forumdan almıştım zamanında, sadece kendi depoma yüklemiştim, o linki verdimYoksa symbian hakkında
ne öğrendiysem bu forumdan öğrendim![]()
yalnız bu programı birde karsidaki pc ye kurmanız gerekiyor. Arkadaş başka telefonlar ile de paylaşmak istediğini yazmış. N8de orjinal olarak wave2deki gibi internet paylaşım yok0mu? Lg ve wave 2de bu özellikler var sizin telefonlarda'da olması lazım wifi paylaşım
KArşıdaki pc'ye birşey kurmanız gerekmiyor. Yanlış bilgilendirmeyin. Programın olayı zaten telefonu kablosuz modeme çevirmesi. Herhangi bir bilgisayardan bir kablosuz modeme nasıl bağlanıyorsanız(genelde sadece şifre girerek) bu programla da aynı şekilde bağlanıyorsunuz.
Sadece light sürümü parasız ama şifre koyamazken, benim verdiğim sürüm paralı olanın cracklenmişi, ve kurulması için ya sertifikalamalı ya da telefonu hacklemelisiniz.
KArşıdaki pc'ye birşey kurmanız gerekmiyor. Yanlış bilgilendirmeyin. Programın olayı zaten telefonu kablosuz modeme çevirmesi. Herhangi bir bilgisayardan bir kablosuz modeme nasıl bağlanıyorsanız(genelde sadece şifre girerek) bu programla da aynı şekilde bağlanıyorsunuz.
Sadece light sürümü parasız ama şifre koyamazken, benim verdiğim sürüm paralı olanın cracklenmişi, ve kurulması için ya sertifikalamalı ya da telefonu hacklemelisiniz.