"Nokia Carla" İptal Olmamış "FP1" Olarak Gelmiş.

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
"Nokia Carla" İptal Olmamış "FP1" Olarak Gelmiş.

Başlıkta da belirttiğim gibi "Carla" güncellemesi iptal olmamış zaten gelmiş. Nokia açıklama yaptı: "Nokia Carla" 603/700/701 modellerine "Feature Pack (FP1)" olarak gelmiş "Carla" sadece kod adıymış, 808 modelinde ise zaten kurulu geliyor.
Başka bir güncelleme "Nokia Belle Refresh" ise N8 ve E7 için düşünülen güncelleme. Tahminen planlanan bu güncelleme gerçekleşirse N8 ve E7 öncelik alınır ama diğer birinci nesil cihazların da tümüne gelir.
Anlaşıldığı üzere sistemin Symbian ismiyle bir alakası kalmadı "Nokia Belle" bir güncelleme adı olarak değil işletim sistemi ismi olarak da kalıcı olmuş oldu. "Nokia Belle Refresh" güncellemesi de adından da anlaşıldığı üzere birinci nesillerdeki sürüm ismindeki "Symbian Belle" yazısını da yok ederek "Nokia Belle" ismini koyacaklar.
Haberin kaynağı:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:oley

Enes

Enes

Üye
ne yaptıkları belli değil :blink:

SheFy

SheFy

Üye
cok iyi haber

mcalisir

Üye
iki gündür forumu yıkan haberler nden çıkmış o zaman

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
iki gündür forumu yıkan haberler nden çıkmış o zaman
eee adı üstünde söylenti. Ama bu söylenti gerçekten çok güçlüydü kısa sürede yayıldı ama neyse ki Nokia resmi açıklamayı yaptı.

doctorrr

doctorrr

Üye
hayyydaaaaaaaaa :vur

sand_storm

sand_storm

Üye
buda demek oluyor ki n8'in sonu geldi :(

emreli01

emreli01

Üye
kardeşim bizim halimiz ne olacak :D >>Nokia c7<<

İncİnat

İncİnat

Üye
oleeeeeyyy :) ama zaten androide geçiyorum

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Verdiğim linkte E7 ve N8 için Nokia Belle Refresh sürümü planlanmakta bu sürümü C7 alır mı bilinmez bana tüm birinci nesiller alır gibi geliyor zaten tarayıcı falan güncellenecek bu sürüm ile diye biliyorum Fp1'e baya yakın olacak. Ama ikinci nesiller sanırım Carla ile başka bir boyuta geçecek.

ANIL

ANIL

Admin
ilk nesilin hepsi var

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
2. Nesil kullanıcıları Hayırlı olsun darısı bize :ehe

cyber

cyber

Üye
c6-01 yine üvey evlat

Polymath

Polymath

Üye
Erkekse getirmesin carlayı Nokia. Az kafaları basıyorsa bunu getirmediklerinde olacakları anlamışlardır.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kesin bir tarih yok ama..kimbilir ne zaman gelir..zaten şu anki cfwlerle de Fp1 kullanıyoruz diyebiliriz 1.nesiller olarak

SilentOne

SilentOne

Üye
o değilde şimdi tekrardan andiroid almakatan vaz geçebilirim 808 bekle geliyorum :D

Dimi3

Dimi3

Üye
Sonunda..

Üst Alt