Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Nokia Carla" İptal Olmamış "FP1" Olarak Gelmiş.
Sponsorlu Bağlantılar
SilentOne
Üye
ozamn son güncellemeyi aldıktan sonra 1 yada 2 ay sonra bn 2. nesil nokialara geçebilirm yada carla ile gelicek 3. nesillere
Başlıkta da dediğim gibi Carla güncellemesi geliyor. Nokia açıklama yaptı ve söylentiyi bozdu. Nokia Carla 603/700/701 modellerine gelecek elbetteki 808 modeline de gelecek.
valla ben nasılsa cfw ile fp1 kullanıyorum ister gelsiin ister gelmesin. Symbiandan soğudum. Wp gelene kadar nokiadan ben de tiksinmeye başlamıştım.
LaNegra
Üye
nokıadan acıklama geldı carla ıptal fınal surumu yapacak ve destekleyeme devam edecek bundan sonra yuksek bı guncelleme beklemeyın dıyorlar yanı sacmalık 2016 ya daha var nokıa
SheFy
Üye
nokialum bak git
biz:noldu yemiyo mu
farukbekl
Üye
nokia sizinle d...şak geçiyor...
Cezzbedici3
Üye
Harbiden sanki dalga geçiyorlar. Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış .)
erdgnblt
Üye
gelmesi kötü oldu neye seviniyosunuz böylece kaynak kodlar yayınlanmıcak
serinaga
Üye
Way arkadaş ortalık hareketlenmiş yahuu, ama ben sanırsam lumia 900'e transfer olacağım, face'de adam telin camı ile çivi çakıyor, bu nassı bir ekran camıdır şaşırdım ve bayıldım doğrusu ...