Bir Sevdadır N8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ramirez02

Üye
    Konu Sahibi
Bir Sevdadır N8
arkadaşlar N8 hakkındaki düşüncelerinizi yazarmısınız.(ben bir türlü vazgeçemedim N8 imden)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sanırım uzun zamanda elimden çıkaramıyacağım bir telefon.:oke:

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
2 yıl daha kullanırım şu Wp düzeni bi otursun o zaman bakarız :) N8 aşktır <3 :)

23palulu23

23palulu23

Üye
wp düzenini pek beğenmedim ben ...

ramirez02

Üye
    Konu Sahibi
ben kullandıkça dahada hayran kalıyorum telefonuma

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Cfw işine gircem çok daha zevkli olcak benim için :)

FastBreaker

FastBreaker

Üye
telefonu yeniden sevmek icin kilifindan cikariyorum kamerasini falan aciyorum o bir ay goturuyo beni :D

vsamanci

vsamanci

Üye
hastasıyızzzzz dede :)))

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
ilk başlarda beklentilerimi fazlasıyla karşılarken son zamanlarda telefon eskisi kadar hızlı gelmez oldu bana.bana işlemcisi yüksek hızlı telefon lazım artık.n8 i alırken camera ,fm verici ve navigasyon gibi özellikleriyle aldım ama bunlara doydum artık beklentim telefona dokandım mı nete hemen girmeli.browser hızı düşük geliyor ama yine de N8 AŞK'TIR...

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
ilk başlarda beklentilerimi fazlasıyla karşılarken son zamanlarda telefon eskisi kadar hızlı gelmez oldu bana.bana işlemcisi yüksek hızlı telefon lazım artık.n8 i alırken camera ,fm verici ve navigasyon gibi özellikleriyle aldım ama bunlara doydum artık beklentim telefona dokandım mı nete hemen girmeli.browser hızı düşük geliyor ama yine de N8 AŞK'TIR...

Xeon^4 çok çok hızlı. Cfw atmayı biliyosan yükle ingilizce ama sıkıntı yok :)

ramirez02

Üye
    Konu Sahibi
zaten bu meretler orjinal kullanılmıyor

atoubo

atoubo

Üye
Eski telefonumdu tasarımı falan müthişti ya :) severek ve ön siparişle almıştım... hey gidi günler hey duygulandım şimdi :bira2:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N8 harika telefon,eğer cfw yükleyip kullanıyorsan daha da güzel ve hızlı oluyor cihaz.bende S^4 Xenon3.2.2(ing)yüklü şuan ve çok memnunum

vsamanci

vsamanci

Üye
bende bi cfw atmayı bilmiom yaw şunu bi gun biri bana yapsa süper olcak :D

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
bende bilsem çakacağım o dediğinizi ama işte teknoloji hastasıyım ama yuzeyselinden derinine inemiyorum :)

vsamanci

vsamanci

Üye
sevaba girersin valla ist denmisin sennn :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Erzincan'dayım ama msnle falan hallederiz :)

vsamanci

vsamanci

Üye
vallami tamam eve gittimde halledelim o isleriii ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...