okuldan atılınca ne yapayım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
okuldan atılınca ne yapayım
iş falan bulamam pek ama internet site işlerinden paza kazanma olayımı düşünüyom. Belki bir iki yerdede çalışırım.Forumu bırakma ihtimalimde var yada forumda beni neyse . Siz ne yapardınız atılınca

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yeni okul arardım :tebessüm:

15097

15097

Üye
düşümüyom derken düşünüyor musun yoksa düşünmüyor musun?

joker.lg

joker.lg

Üye
topla kendini son sınavlara

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
açıklise var :oke: daha önce sınıfta kaldın mı? :hmmm

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
13 :islik

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

liseye geçince kendinden beklemediğin şeyleri yapıcaksın neydim ne oldum diyeceksin :oke: (büyük ihtimal :D bkz: ben :D)

Anadolu fene gidersem sorun olmaz. :hmmm dershanedeki hocaya göre okul 1.si olmam gerekmiş :D (dershaneye gitmiyorum)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben ilköğretimde çok başarılydım bulunduğum ilin en iyi okullarından birinde okuyorum ve okulun tavan puanına çok yakın bir puanla girmiştim ama şu an durum berbat bende 7 tane zayıfım vardı çok sükür 3ünü kurtardım son 4 tane kaldı onları da bir kurtarırsam...

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ben ilköğretimde çok başarılydım bulunduğum ilin en iyi okullarından birinde okuyorum ve okulun tavan puanına çok yakın bir puanla girmiştim ama şu an durum berbat bende 7 tane zayıfım vardı çok sükür 3ünü kurtardım son 4 tane kaldı onları da bir kurtarırsam...

senin yaş kaç ?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

benim hiç zayıf gelmeme ihtimali var ama ortalama tutmuyor sorun bu işte. Lise 1 de kalmıştım. Normalde Lise 3 olmam lazım . Şuan lise 2 deyim 1995 dogumluyum. Yani hiç zayıfım yok ve ortalama tutmuyor bu kadar lanet bi egitim sistemimiz var işte

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
o zaman yapacağın bir tek şey var hemen interneti kapatıp ders çalışmaya başla

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

o zaman yapacağın bir tek şey var hemen interneti kapatıp ders çalışmaya başla

:ehe

benim hiç zayıf gelmeme ihtimali var ama ortalama tutmuyor sorun bu işte. Lise 1 de kalmıştım. Normalde Lise 3 olmam lazım . Şuan lise 2 deyim 1995 dogumluyum. Yani hiç zayıfım yok ve ortalama tutmuyor bu kadar lanet bi egitim sistemimiz var işte

Oha ben seni 20 sanıyodum.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
fayda etmeyecek dostum çok zor geçti artık son 2 sınav zaten ondanda iyi bi not alsam bile yetmiyor napalım bizim de kaderimiz böylemiş

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Sana biiir, cfw'yi bırakma raporu yazıyorum :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
fayda etmeyecek dostum çok zor geçti artık son 2 sınav zaten ondanda iyi bi not alsam bile yetmiyor napalım bizim de kaderimiz böylemiş

hocalarla konuş sözlülerini yükseltsinler durumu anlatınca duyarsız kalmazlar herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt