Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
garantiden çıkar sanırım ama şöyle bişey var diyelimki sen cfwyi yükledin aradan zaman geçti yazılımsal bir sorun oldu servise verirsen çakmazlar orjinal yazılımı yükleyip verirler ki onu sen evinde yapabilirsin donanımsal bir sorun olduğu zaman yazılıma bakmazlar her ihtimale karşı orjinal yazılımı yüklersin problem çıkmaz :oke:

loley00

Üye
tmm saol :D sabırsızlıkla bekliyorum dosyaların inmesini ama nalet olası ttnet kota aştığı için hızı kesti 8kb/s ile indirio :S

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil :) kıl oluyorum ttnet'e :( uydunet'e veya superonline'a geç bence onlar çok iyi misal ben uydunet kullanıyorum çok memnunum hem fiyatları daha uygun :oke:

loley00

Üye
önerini dikkate alıcam:D iyi geceler sana herşey için saol

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
iyi geceler ;)

loley00

Üye
kardeş dediğin herşeyi yaptım en son açma tuşuna bi kere bastım jafda searcing phone dedi sonra Searching for phone...Not found!!! yazısı geldi telefonda hiçbir hareketlilik yok

---------- Eklendi @ 13:30:40 ---------- Yazıldı @ 13:24:37 ----------

kardeş bu sefer telefondan beyaz bi ışık geldi ancak local mode açıldı pın ekranı fln gelmedi

---------- Eklendi @ 13:42:05 ---------- Yazıldı @ 13:30:40 ----------

tmmdır usta herşey çalışıo yaptım ama tel kasıo çok hızlıda deil :D

---------- Eklendi @ 14:14:44 ---------- Yazıldı @ 13:42:05 ----------

bişi sorcam bu hack olayı ile ilgili bilgin varmı skyfire hacklenmiş fln diolar 5800da çalışıomuş onun gibi bişi duydum böle bişi varmı

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
hard format atarsan hafıza kartına da format atarsan telefonun hızlanır sadece 2 yerde kasar tuş kilidini açarken bir de ayarlara girerken onun dışında yükleyeceğin uygulamaları tek bir klasörde toplamayıp ofis ekstra gibi klasörlerle paylaştırırsan klasörlere girerken de kasmaz :oke: skyfirela ilgili bişey duymadım olacağını da sanmıyorum skyfire desteğini tamamen kesti symbiandan

karasovalye2205

karasovalye2205

Üye
arkadaşlar hem bu görselliğe sahip olup hemde ovi mağaza gibi yararlı programların gitmediği bi cfw yokmu benim gibi sınırsız net olanlar biçok program indiriyodur eminim.O yüzden biraz eksiklik duyuyoruz.Yada onlar tekrar kendimiz ekleyemezmiyiz.?Ben bugün yükledim ve açıkçası çoğu şeyin eksik olduğunu gördüm mesela ana ekranda yansayfaya geçince hiçbirşey ekleyemiyoz orayada birkaç uygulama yada kısayol eklesek güzel olmazmıydı? Yardımcı olabilecek varmı?

x-scarface

x-scarface

Üye
arkadaşlar hem bu görselliğe sahip olup hemde ovi mağaza gibi yararlı programların gitmediği bi cfw yokmu benim gibi sınırsız net olanlar biçok program indiriyodur eminim.O yüzden biraz eksiklik duyuyoruz.Yada onlar tekrar kendimiz ekleyemezmiyiz.?Ben bugün yükledim ve açıkçası çoğu şeyin eksik olduğunu gördüm mesela ana ekranda yansayfaya geçince hiçbirşey ekleyemiyoz orayada birkaç uygulama yada kısayol eklesek güzel olmazmıydı? Yardımcı olabilecek varmı?

kardeş araştırmadan bilmeden yorum yapma sana tavsiyem :oke: ana ekranda sadece bir tane widget ekranı vardır ona ekleme yapabilırsin yana kaydırdığında gelen ekran bir önceki ekranı gizleme sayfasıdır burada amaç ana ekranın karmasık gôrùnmemesini saglamaktır :oke: yani ikinci ekran diye bisey yok.

x-scarface

x-scarface

Üye
ayrıca ovi mağazayıda yükleyebilirsin modderlerin cfwye koymamasındaki amaç kullanıcıların en son sürümü yükleyebilmeleridir.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ovi mağazayı koymuyorum çünkü rofs2de yer kaplıyo rahat modlama yapabileceğim alan olması lazım rofs2de keyfimden kaldırmıyorum yani

---------- Eklendi @ 16:52:40 ---------- Yazıldı @ 16:50:23 ----------

eğer 2. Ev ekranına widget ekleebilen bir cfw bulursan ben bu cfw işini bırakırım daha da cfw yapmam

x-scarface

x-scarface

Üye
ovi mağazayı koymuyorum çünkü rofs2de yer kaplıyo rahat modlama yapabileceğim alan olması lazım rofs2de keyfimden kaldırmıyorum yani

---------- Eklendi @ 16:52:40 ---------- Yazıldı @ 16:50:23 ----------

eğer 2. Ev ekranına widget ekleebilen bir cfw bulursan ben bu cfw işini bırakırım daha da cfw yapmam

kardeşim sinirlenme yahu :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yok be sinirlenmedim :D

loley00

Üye
bu cfw görsel açıdan müthiş çok beğendim özellikle ev ekranındaki widgetlere bayıldım ama bi sorunum var tuş kilidini kapatırken kapatır kapatmaz tekrar açılıyo kendi kendine bi kaç kez böyle oluyo sonra düzeliyo nasıl düzeltebiliriz? ve mağazayı nerden yükleyebiliriz ?

x-scarface

x-scarface

Üye
bu cfw görsel açıdan müthiş çok beğendim özellikle ev ekranındaki widgetlere bayıldım ama bi sorunum var tuş kilidini kapatırken kapatır kapatmaz tekrar açılıyo kendi kendine bi kaç kez böyle oluyo sonra düzeliyo nasıl düzeltebiliriz? ve mağazayı nerden yükleyebiliriz ?

tuşkilit sorunu c6 cfwlerinde kronik bi durum yani herkeste var cözülemiyor.
tarayıcıdan ovi mağazaya gir zaten o yükleme talimatı verecektir.

poncinK

Üye
75 sayfayı kontrol ettim göremedim ama sormak istedim, mesajları Ovi Suite'le yedekledim, CFW kurduktan sonra yedeklediiğim dosyadan mesajları geri yükleyebilir miyim? ( olur mu yani :D )

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
75 sayfayı kontrol ettim göremedim ama sormak istedim, mesajları Ovi Suite'le yedekledim, CFW kurduktan sonra yedeklediiğim dosyadan mesajları geri yükleyebilir miyim? ( olur mu yani :D )

yükleyebilirsin :oke:

Üst Alt