[Symbian Tweet] N8 için 'S^4 XEON' (v3.0.1)CFW Yayınlandı!...

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
şuanda kurtuluş v40 ona geri dödüm ama en kısa sürede yine bu fwc ye geçecem çok hızlı ya ingilizcede olsa kullanması hoş umarım sorunda bu arada düzelir yada yeni güncellemeleri çıkar bu arada Qt nedir sis dosyası gibi bi yüklenecek

memoooo

Üye
evet forumda bulursun Qt yi sis olarak kur direk sorun olarak neyden bahsediyorsun benim şuan hiçbir sorunum yok son güncellemeyle beraber v3,2 ile

oyazici26

oyazici26

Üye
S^4 Xeon 3.2.2 IT/EN

İndirme linki

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
evet forumda bulursun Qt yi sis olarak kur direk sorun olarak neyden bahsediyorsun benim şuan hiçbir sorunum yok son güncellemeyle beraber v3,2 ile
bi önceki measjda yazmıştım şefim flash bitince ovi bağlantısı yok telden bağlantıda da görmüyor siyah bi ekran olarak kalıyor internet bağlantısını da yapamamıştım sorun bu inşallah şimdi 3.2.2 bunu kuracam umarım aynı sorun olmaz

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
3.2.2 Nasıl? Hatalar var mı

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
3.2.2 Nasıl? Hatalar var mı
dün akşam kurtuluş beyin final üzerine kurdum daha önce aldığım ovi hataları , internet hatasını almadım sorun yok gayet güzel yüklemenizi tavsiye ederim tek sorun türkce olmaması gerçekten dokunmatiği harika olmuş dokunmanıza gerek çok hızlı be

hizan

hizan

Üye
bu yazılımdan geri dönüş yokmu yaa geri dönemiyorum.

hizan

hizan

Üye
ne yaptıysam olmadı çıldıracağım.

hizan

hizan

Üye
3.2.2 var şimdi de nokia suite telefonu görmüyor.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Dead phone atın bence :oke:

hizan

hizan

Üye
sorun çözüldü türkçe ye çevirilen phoenix sürümü geri dönüş yapmıyor bir düşük versiyonu nu kullandım sonuç tamam.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
sorun çözüldü türkçe ye çevirilen phoenix sürümü geri dönüş yapmıyor bir düşük versiyonu nu kullandım sonuç tamam.
Tamam.hangi versiyona döndün peki.yada 3,2,2 den niye döndün acaba.ben klasörlü menü diye dönmştüm.

hizan

hizan

Üye
türkçe olmadığı için döndüm.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Tek kelimeyle harika adamlar yapmış ya :D 200mb C hafıza var :D

hizan

hizan

Üye
evet çok güzel fakat ben türkçe haricinde başka dil bilmediğim için maalesef geri döndüm.

Üst Alt