bi önceki measjda yazmıştım şefim flash bitince ovi bağlantısı yok telden bağlantıda da görmüyor siyah bi ekran olarak kalıyor internet bağlantısını da yapamamıştım sorun bu inşallah şimdi 3.2.2 bunu kuracam umarım aynı sorun olmazevet forumda bulursun Qt yi sis olarak kur direk sorun olarak neyden bahsediyorsun benim şuan hiçbir sorunum yok son güncellemeyle beraber v3,2 ile
rar şifreli yazılan şifreleri deniyorum açmıyor yine anlamadım
dün akşam kurtuluş beyin final üzerine kurdum daha önce aldığım ovi hataları , internet hatasını almadım sorun yok gayet güzel yüklemenizi tavsiye ederim tek sorun türkce olmaması gerçekten dokunmatiği harika olmuş dokunmanıza gerek çok hızlı be3.2.2 Nasıl? Hatalar var mı
Ben downgrade yöntemi ile 2 kere geri döndüm,dönülebiliyor yanibu yazılımdan geri dönüş yokmu yaa geri dönemiyorum.
ne yaptıysam olmadı çıldıracağım.
Tamam.hangi versiyona döndün peki.yada 3,2,2 den niye döndün acaba.ben klasörlü menü diye dönmştüm.sorun çözüldü türkçe ye çevirilen phoenix sürümü geri dönüş yapmıyor bir düşük versiyonu nu kullandım sonuç tamam.
Ben tekrar 3.2.2türkçe olmadığı için döndüm.

Ben tekrar 3.2.2
yaptım bu çok iyi ya.varsın ing olsun sorun degil belki birkaç kelime ing.ögrenirim![]()