Samsung Galaxy Note

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey

KayraBey

Üye
herkese slm arkadaşlar ben notu yaklasık 3 aydır kullanıyrm telefon canavar gibi donma takılma bilmem ne hiç bi sorun yok oncelikler oyun oynamak diorsanız ben fifa 2012 atıım inanın psp den hiç bi farkı yok o kadar stablki donma yok taklma yok savaş oyunları yarış oyunları vs.zaten ıcs cıktı turkıyeye yaknda glr.eger telefoun buyuklugunu sorun yapmicaksan al derim ben istanbulda oturdugum halde kulagıma goturdugum an telefonu millet acaip acaip bakıo :D ama su an s2 al derim aralarındaki fark yok denecek kaddar az en azndan küçk biraz :D cebime sıgıyo ama kosamıyrm elimde hep büyüklüğü sıkıntı bu iş adamı telefonu anliycagn adam cantasına yada ceketinn cebine koyar ben kot pantola koyuyrm yarısı dısarda :Dhehehhe

yarısı dışarda iyiydi :kop2:

• Beğen
Tepkiler: DYNAMIXX

femtv

Üye
Note 2'yi bekleme gereksinimi duymuyorum. Yapılabilecek tek geliştirme bataryada olur benim için. Kamera veya işlemci gücünü geliştirmeleri önemli değil. Note şu anda isteklerimi yerine getirebilecek düzeyde. Ekran boyutunu da büyüteceklerini sanmıyorum :) zaten bundan sonrası tablete girer herhalde :) Yani şimdi herkes diyor ki Note iyidir, candır :) GalaxyS2 de çok güzel bir cihaz ama ekran boyutu bana küçük geliyor. 4.5 ve büyüğü benim tercihim. Ben sürekli seyahat eden ve bu yüzden sürekli dizi, film vs. izleyen bi insanım. Arşivci olduğum için de bunları 720p ve mkv uzantılı arşivliyorum. Bunları açması benim için önemli, doğal olarak ekranının da büyüklüğü tabi :) o yüzden 4 çekirdekli bir işlemciye veya 10 küsür mp kameraya ihtiyaç duymuyorum :)

poly pad w10 al 1080p videoları oynatıyor. Ayrıca 11 tane polypad = 1galaxy note.

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşlar tartışıp birbirinize hakaret etmeyin lütfen.

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy note %100 amele işi başka bir şey değil. Toplumdasın mesela telefon çaldı ne yapacaksın çok merak ediyorum yanına bir kişi daha çağır yardım etsin takozu kaldırmaya kulağına.

bluetooth kulaklık kullanıyorum. kullanmasam da ne var büyükse? şu mesajı yazmaktaki amacın ne anlamadım?

---------- Eklendi @ 01:49:14 ---------- Yazıldı @ 01:47:21 ----------

poly pad w10 al 1080p videoları oynatıyor. Ayrıca 11 tane polypad = 1galaxy note.

telefon görüşmesi de yapabiliyor mu? note almak istememin bir sebebi var. bir de ben kullananlara soruyorum.

---------- Eklendi @ 01:49:46 ---------- Yazıldı @ 01:49:14 ----------

Banat dyeceğne seni alsnlar boş boş msj atiosun.

arkadaşım konuyu mındar ettin, bi git lütfen!

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Samsung Store'da denedim.. Sistem akıyor.. Ama şu konuda eksi yorum yapıcam.. Sıkı kot pantolon giydiğinde ayaktayken neysede oturduğunda falan telefon cebinde kalıp gibi meydana çıkıyor.. Rahatsız ediyor birazda olsa.. 4.5'' ten sonrası bence fazla..Bir telefon için tabiki..
Ama Note zaten bir telefon değil, tablette değil..
Note'u Dünyanın İlk ''Tablet Telefon'' u olarak tanımlayabiliriz..

• Beğen
Tepkiler: cortex47
muratvemine

muratvemine

Üye
Mesela batarya yeterli mi? - Bence, bataryası ekran boyutuna ve işlemciye göre yetersiz.Günde 2 kez şarja taktığım günler oluyor.
İstediğiniz her video dosyasını açabildiniz mi? - Bazı açamadığı videolar var.Ama bu konuda çok rahat ol Mx Video Player programı sayesinde açamadığın video kalmıyor
Kronik bir sorunu var mı? - Yok.
Isınma yapıyor mu? -Hayır.

• Beğen
Tepkiler: cortex47
cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler muratvemine :)

avcitalip

avcitalip

Üye

beyler bu cihaz alınır mı? bu cihazda sıkıntı olunca Türkiyede tamir ettirebileceğim servisler varmı ve parçaları pahalı mı ?

fiyatı bana çok iyi geldi adam dubai'den getirmiş...

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
bence fiyatı hiç fena değil. alınır...

avcitalip

avcitalip

Üye
servis sorunu yoksa ben almayı düşünüyorum açıkçası bilgisi olan arkadaşlar yorum atarlarsa sevinirim...

klongs

klongs

Üye
orada uluslararasi 1 yil garantili yaziyor ama samsungun uluslarasi garantisi oldugunu bilmiyordum

atoubo

atoubo

Üye
Galaxy note %100 amele işi başka bir şey değil. Toplumdasın mesela telefon çaldı ne yapacaksın çok merak ediyorum yanına bir kişi daha çağır yardım etsin takozu kaldırmaya kulağına.
bi atasözü vardı kedi uzanamadığı ciğermiydi neydi

avcitalip

avcitalip

Üye
  • Beğen
Tepkiler: atoubo
atoubo

atoubo

Üye
Kedi Uzanamadığı Ciğeri Mundar Edermiş:oke: ben note yi vinç yardımıyla kulağıma kaldırmayı düşünüyorum :naughty:

bende yanımda adam gezdiriyorum veriyorum noteyi eline çalınca tutuyo kulağıma :D

ilker07

Üye
kardes ben 6aydır kullanıyorum tek kelime vazgecilmez insanlar hayran hayran bakıyor

avcitalip

avcitalip

Üye
:d: güzel cihazlar samsung galaxy s3 çıksın bakalım piyasa ne olacak :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt