Samsung Galaxy Note

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note
Selam arkadaşlar. Samsung Galaxy Note almayı planlıyorum. Kullanan arkadaşlar neleri artı veya eksi olarak görüyorlar öğrenebilir miyim? Bakın teknik özelliklerini sormuyorum, neredeyse zaten ezbere biliyorum. Siz kullanırken neden çok hoşlandınız veya ne sizi sıktı? Mesela batarya yeterli mi? İstediğiniz her video dosyasını açabildiniz mi? Kronik bir sorunu var mı? Isınma yapıyor mu? Cevap verebilirseniz çok mutlu olurum, teşekkür ederim.

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
bnde merak ettm koca ekranlı şeyi :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
kesinlikle al arkadaşlarım cebine sığmaz dediklerinde cebime koyuyorum bu da onlara iyi bi kapak oluyo :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Ekşi sözlük'ten okuduğum kadarı ile kullanan herkesin cebine sığmış. Adamlar artık boyut olayını aşmışlar, dert etmiyorlar. Sen de oradan bakabilirsin.

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
zaten ergonomik olarak bir sıkıntım yok. cebime sığar. ben büyük ekran seviyorum.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş kullanıcısı değilim ama çok kurcaladım teknoloji marketlerinde bi sıkıntısı yok tek sıkıntısı boyut olabilirdi ki sen zaten onu aşmışsın :) benim en çok sevdiğim yanı internette telefonu yan kullanırken zoom yapmadan bile yazıların okunabilir derecede olmasıydı kalemi kullanmadım ama videolardan izlediğim kadarıyla eğlenceli yanları var malum teknoloji marketlerinde kalemlerini çıkarıyolar
batarya konusundada çok aşırı kullanımda sıkıntı olabilir belki ama normal kullanımda 2-3 gün gittiği oluyo galiba forumda bazı yazılarda öyle belirten arkadaşlar olmuştu nese alırsan şimdiden hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: cortex47
atoubo

atoubo

Üye
3 aydır kullanıyorum sen sadece kullanıcıların yorumlarına bak kardeşim. Telefon süperinde ötesinde kullanışlı dikkat çekici hızlı video kamerası süper ekran desen zaten hd amoled ben koruyucu jelatin falan kullanıyorum ekranda süper bi görüntüsü war. Her türlü tavsiye ederim sana cihazı

• Beğen
Tepkiler: hiprayim ve cortex47
karayel90

karayel90

Üye
Ben sadece aşırı büyük diye almamıştım ama senin için sorun olmayacaksa al derim

• Beğen
MoonLife01

MoonLife01

Üye
cok buyuk yahu

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
ben kulaniyorum ve gayet memnunum ama sana tafsiyem az daha bekle note 2 daha guzel olacak

• Beğen

femtv

Üye
kardeş bence s2 al s2 akar........

• Beğen
cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Note 2'yi bekleme gereksinimi duymuyorum. Yapılabilecek tek geliştirme bataryada olur benim için. Kamera veya işlemci gücünü geliştirmeleri önemli değil. Note şu anda isteklerimi yerine getirebilecek düzeyde. Ekran boyutunu da büyüteceklerini sanmıyorum :) zaten bundan sonrası tablete girer herhalde :) Yani şimdi herkes diyor ki Note iyidir, candır :) GalaxyS2 de çok güzel bir cihaz ama ekran boyutu bana küçük geliyor. 4.5 ve büyüğü benim tercihim. Ben sürekli seyahat eden ve bu yüzden sürekli dizi, film vs. izleyen bi insanım. Arşivci olduğum için de bunları 720p ve mkv uzantılı arşivliyorum. Bunları açması benim için önemli, doğal olarak ekranının da büyüklüğü tabi :) o yüzden 4 çekirdekli bir işlemciye veya 10 küsür mp kameraya ihtiyaç duymuyorum :)

Hasan Ekmekli

Üye
4 aydır kullanıyorum. Gayet iyi bir telefon. Hatta telefondan da öte. Geçmişte tablet bilgisayar almayı düşünüyordum ancak Note alınca buna gereksinimim kalmadığını anladım. Olaya sadece "telefon" olarak bakanlar, boyut olayını dert edenler 1 yıl sonra bu tarz söylemlerde bulunamayacaklar. Çünkü pekçok marka artık büyük cihazlar üretiyor ve de bu akımın devam edeceği görünüyor.

• Beğen
gofrettin76

gofrettin76

Üye
dünyanın şuan en iyisi note

• Beğen

sahin177

Üye
Galaxy note %100 amele işi başka bir şey değil. Toplumdasın mesela telefon çaldı ne yapacaksın çok merak ediyorum yanına bir kişi daha çağır yardım etsin takozu kaldırmaya kulağına.

• Beğen
Tepkiler: BEKIRARSLANCA
ultrayer6

ultrayer6

Üye
Galaxy note %100 amele işi başka bir şey değil. Toplumdasın mesela telefon çaldı ne yapacaksın çok merak ediyorum yanına bir kişi daha çağır yardım etsin takozu kaldırmaya kulağına.

çok komikmiş kardeş. Ben iphone'umu bile kulağıma götürmüyorum, bluetooth kulaklık var, normal kulaklık var, hoparlör var.

• Beğen
Tepkiler: gofrettin76 ve BEKIRARSLANCA

sahin177

Üye
Ya adam kulaklıkla konuşmayı sevmiyorsa ne olacak tutturdu illaki kulağına götürcek ne yapacan o zaman.

• Beğen
Tepkiler: BEKIRARSLANCA

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap

bunu alin disari!

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
herkese slm arkadaşlar ben notu yaklasık 3 aydır kullanıyrm telefon canavar gibi donma takılma bilmem ne hiç bi sorun yok oncelikler oyun oynamak diorsanız ben fifa 2012 atıım inanın psp den hiç bi farkı yok o kadar stablki donma yok taklma yok savaş oyunları yarış oyunları vs.zaten ıcs cıktı turkıyeye yaknda glr.eger telefoun buyuklugunu sorun yapmicaksan al derim ben istanbulda oturdugum halde kulagıma goturdugum an telefonu millet acaip acaip bakıo :D ama su an s2 al derim aralarındaki fark yok denecek kaddar az en azndan küçk biraz :D cebime sıgıyo ama kosamıyrm elimde hep büyüklüğü sıkıntı bu iş adamı telefonu anliycagn adam cantasına yada ceketinn cebine koyar ben kot pantola koyuyrm yarısı dısarda :Dhehehhe

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt