[İSTEK] Dik Qwerty Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
[İSTEK] Dik Qwerty Klavye

Ustalar C5-03'e böyle klavyeler çok aradım ama bulamadım.Özellikle ilk resimdeki belle'nin yeni qwerty klavyesi çok hoşuma gitti.Böyle dik qwerty klavye bulabilecek var mı? Dayhand input filan önermeyin.Kullandım güzel fakat kendi tarayıcısında ve bazı yerlerde çalışmıyor.Evet mesajlarınızı bekliyorum.Şimdiden :tşk:

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
swype yükle bence.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Swype güzel'de ben onda şu çizgi olayını sevmiyorum.Swype çizgiyi kapatabiliyor muyuz?Normal klavye gibi olsun yani.Şu çizgi:

Parmak sürtülmeden çizgi çıkmıyo diye biliyorum. Çok kullanmadım ben ama büyük ihtimalde kapatılıyodur.

nub

nub

Üye
ilk resimdekinde Türkce karakter varsa cok hosmus.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Parmak sürtülmeden çizgi çıkmıyo diye biliyorum. Çok kullanmadım ben ama büyük ihtimalde kapatılıyodur.
Yok benim demek istediğim hızlı yazarken ben bazen parmagımı kaydırarak yazıyorum.Mesela dayhand da kaydırınca otekı harfin üzerine gelince onu sadece goruyor.Bunda o çizgiyi tamamen kapatamadım bir türlü.

ilk resimdekinde Türkce karakter varsa cok hosmus.
Vardır herhalde.Bence de çok hoş duruyor.Şuan tüm belle'li telefonlarda var.Ama bizim telefonlara boyle klavye vermez bu nokia :dry:

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Smart keyboard pro filan da olmuyor her halde.Aslında bizim telefonlar için niye böyle klavyeler yok.Donanım ile alakası yoktur herhalde?Alt üstü bir klavye :allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt