Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

killer78

Üye
Tüm Stil 2'lerde ve Android Tema Efektleri yamasında göz kırpması sorunu vardı. Tümü düzeltildi. Eğer bu sorunu yaşıyorsanız, Stil 2'yi yeniden indirip flaşlayın.

göz kırpması sorunu nedir nasıl anlaşılır olur olmadığı?

---------- Eklendi @ 19:31:15 ---------- Yazıldı @ 19:18:48 ----------

ben dün stil 2yi indirip yeni stil tema efektlerini cfwye yerleştirdim bendede var mi dır bu göz kırpması sorunu acaba ayrıca hala bluetooth geç acılıp geç kapanıyor düzelmemış bi fix filan yok mu bluetooth için

---------- Eklendi @ 19:39:52 ---------- Yazıldı @ 19:31:15 ----------

rambo bi zahmet cevaplayıver sorumu müsaitsen

Elfemsi44

Üye
Öncelikle TCK Grubuna çok çok teşekkür ediyorum. Ve evet. Geç oldu bu yorum. Neden diye sorabilirsiniz. Çünkü izledim. Acaba bu kusursuz cfw nin ne yanlışını bulacaklar. Bulamadılar. Bu seferde eften püften şeyler attı bazılarımız. Be müslümanlar 1 gecede 3100 kez indirilen cfw den daha ne kusuru bekliyoruz. Halen daha teşekkür den farklı yorum yapan SAYIN MAXİCEP ÜYELERI. Sizde bi yapın bi fw kullanalım. Kusura bakmayın ama ben cfw nin yanlışını aramaya tenezzül etmedim. Çünkü o kadar titiz çalışıldı ki. Ben yüzsüzlük kabul ediyorum kusur bulunmasını. Çok teşekkür ediyorum RAMBO , ANILBARAN. Ve tüm TCK FERDİNE..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Auglia

Auglia

Üye
rambo kardeş ben galerinin tüm klasörleri okumasını istiyorm, ilgili yamayı da kurdm teli yeniden başlattm ama bişy değişmedi, nasıl yapmam lazım acaba yardmcı olabilirmisn ( telefonum n97 classic stil 2 yükledim )

yumurjack

yumurjack

Üye
Rambo cfw gerçekten harika olmuş gerçekten :oke: benim sormak istediğim tek bi soru var acaba bu v1 ultimate sp2 stilleri arasında performans bakımından herhangi bir fark var mıdır? :hmmm yani stil 2 stil 5 e göre daha mı performansa sahiptir? tekrar tekrar çok teşekkürler performans ve görselliğin bu kadar ileri düzeyde olduğu başka bi cfw bilemiyorum doğrusu. :)

killer78

Üye
Rambo cfw gerçekten harika olmuş gerçekten :oke: benim sormak istediğim tek bi soru var acaba bu v1 ultimate sp2 stilleri arasında performans bakımından herhangi bir fark var mıdır? :hmmm yani stil 2 stil 5 e göre daha mı performansa sahiptir? tekrar tekrar çok teşekkürler performans ve görselliğin bu kadar ileri düzeyde olduğu başka bi cfw bilemiyorum doğrusu. :)

stil 5 te ikon paketi vs kullanılmadiğı için tam bir performans üzerine tasarlanmistır eğer stil 5 kadar performans aramıyor yanında görsel şölende istiyorsanız stil 1,2,3,4 tam size göredir umarım yardımcı olabilmişimdir saygılar

ennes2

ennes2

Üye
tüm emeği geçenlere can-ı gönülden teşekkürler..

seko1666

Üye
offf yüklenmiyor ya tw ile bu işi çözecek yok mu hacı ya

seko1666

Üye
sorun nedir nasıl bir hata alıyorsunuz?

herşeyi denildiği gibi yapıyorum ama jaf açılmıyo başka jafla deniyorum bu sefer yeşil şeyler parlamıyo 64 bit için nasıl olduğunu biliyorsan tw ile yapabilir misin?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K v1 Ultimate Final SP2 saat 10:06 itibariyle 10.000 defa indirilmiştir.

killer78

Üye
rambo benim bluetooth geç açılıp kapanıyor hala bluetooth fix filan yok mu sende acaba saygılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo benim bluetooth geç açılıp kapanıyor hala bluetooth fix filan yok mu sende acaba saygılar

Bluetooth geç açılma fix diye birşey yok. Bluetooth çalışmama fix diye bir mod var. Onuda kullanıyoruz.

---------- Eklendi @ 10:36:15 ---------- Yazıldı @ 10:35:01 ----------

Bende tema efektleri AÇIK,
SP2 kullanıyorum. Böyle bir sorun yok.

killer78

Üye
rambo sp1dede vardı omegadada vardı umarım bir çözüm bulunur diye bekledim openstarda bluetooth fix var dedi

---------- Eklendi @ 10:41:01 ---------- Yazıldı @ 10:38:05 ----------

bluetoothu mediabardan açıp kapatırken oluyor normal acarsam böyle birşey olmuyor mediabardan tıklıyorum 8 saniye boyunca telefon donuyor ve sonra bluetooth açılıyor anında açılıp kapanmıyor sendede öyle olması lazım bluetooth aça tıkla mediabardan hiç bir şeye basma bekle sendede geç açılması lazım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İndirilme sayılarını elle hesaplamıştım. Tam 10bin değil ama yuvarlak hesap 10bin diyebiliriz. Ekte yaptığım hesabın fotoğrafı var.

4bigpower

Üye
Hocam şu an stil 5 kullanıyorum. Bugün
yükledim. Bana hız lazım artık. Daha önce stil
3ü kullanıyordum genellikle her şey kapalı iken
48mb ram ile çalışıyordu. Stil 5i kurup
söylediğiniz bütün talimatları yaptım ama
54mb ramden yukarı çıkmadı telefon max boş bellek ise 64mb. Sizinki gibi performans
alabilmek için ne yapmalıyım ? Demiştim sayın kardeşlerim ama cevaplayan olmadı.

LtB35

Üye
@rambo_ft stil 2 yükledim ama media bar bir türlü açılmadı yada ana ekrana gelmedi sorun ne acaba?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eve gidince cevaplayacağım. Şuan mobilim.

killer78

Üye
duybinh24.blogspot.com/2011/05/media-bar-video-shorcut-fixed-for-c6.html?m=1 rambo buradaki fix düzeltir mı sence bluetoothu

Elfemsi44

Üye
killer78 kardeşim bluetooth nasıl geç açılıyo yaa. Bende 2 sn ye de açılıyo ve kapanıyo.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Takipçi Satın Al

Üst Alt