çok teşekür ediyorum tck ekibine muhteşem cfw olmuş 5800 stil 2 kulanıyorum.hocam cepten mediafire girilmiyor tabi bunun cfw yle alakası yok neden acaba

Çok fazla kullanıcı indirmeye çalışıyor da yüzden. Eğer kendi serverımız olsaydı ve oradan herkes rahatlıkla indirebilseydi inanıyorum ki 1 gecede değil 3100, 10bin indirilme bile olabilirdi
Daha sonra tekrar deneyebilirsin.

Mediabar bluetooth çalışmıyor![]()

stil 5 te ikon paketi vs kullanılmadiğı için tam bir performans üzerine tasarlanmistır eğer stil 5 kadar performans aramıyor yanında görsel şölende istiyorsanız stil 1,2,3,4 tam size göredir umarım yardımcı olabilmişimdir saygılar
ama cesaret edip fazla uygulama yükleyemedim henüz, son olarak stil 5 ve stil 1,2,3,4 arasında ciddi derecede bi fark var mı yoksa sadece 1-2 mb mı kazandırır? Ona göre hazır uygulama oyun vs. Yüklememişken stil 5 e geçmeyi düşünüyorum da... Tekrar çok teşekkürler ama c6 cwf lerinde bu kadar performansı hayal bile edemezdim :-Drambo kardeş ben galerinin tüm klasörleriokumasınıistiyorm, ilgili yamayı da kurdm teli yeniden başlattm ama bişy değişmedi, nasıl yapmam lazım acaba yardmcı olabilirmisn(telefonumn97classic stil 2 yükledim )
teşekkürler gerçekten harika olmuş stil 2 kullsnıyorum şu an c6 yazılımında bu kadar performans rüya gibiama cesaret edip fazla uygulama yükleyemedim henüz, son olarak stil 5 ve stil 1,2,3,4 arasında ciddi derecede bi fark var mı yoksa sadece 1-2 mb mı kazandırır? Ona göre hazır uygulama oyun vs. Yüklememişken stil 5 e geçmeyi düşünüyorum da... Tekrar çok teşekkürler ama c6 cwf lerinde bu kadar performansı hayal bile edemezdim :-D
@Auglia: Birçok özellik bozulmakta. Tabii ben belle modunu yüklemediğim için daha nelerin bozulduğunu bilmiyorum.