Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

djkeles

djkeles

Üye
Teşekkürler Ellerinize sağlık.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
çok teşekür ediyorum tck ekibine muhteşem cfw olmuş 5800 stil 2 kulanıyorum.hocam cepten mediafire girilmiyor tabi bunun cfw yle alakası yok neden acaba

Çok fazla kullanıcı indirmeye çalışıyor da yüzden. Eğer kendi serverımız olsaydı ve oradan herkes rahatlıkla indirebilseydi inanıyorum ki 1 gecede değil 3100, 10bin indirilme bile olabilirdi :)

Daha sonra tekrar deneyebilirsin.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Çok fazla kullanıcı indirmeye çalışıyor da yüzden. Eğer kendi serverımız olsaydı ve oradan herkes rahatlıkla indirebilseydi inanıyorum ki 1 gecede değil 3100, 10bin indirilme bile olabilirdi :)

Daha sonra tekrar deneyebilirsin.

Mediabar bluetooth çalışmıyor :hmmm

---------- Eklendi @ 13:24:47 ---------- Yazıldı @ 13:23:12 ----------

Mediabar bluetooth çalışmıyor :hmmm

stil 5'e piedpro uyguladım acaba ondanmı :hmmm

Elfemsi44

Üye
yamaları açma killer. Telefona hard format at.

turkey2008abc

Üye
indirdim denedim güzel olmuş ama açılış kapanış resimleri keşke daha sade olsaydı.Program paketi için ayrıca teşekkürler

Auglia

Auglia

Üye
rambo kardeş ben galerinin tüm klasörleriokumasınıistiyorm, ilgili yamayı da kurdm teli yeniden başlattm ama bişy değişmedi, nasıl yapmam lazım acaba yardmcı olabilirmisn(telefonumn97classic stil 2 yükledim )

yumurjack

yumurjack

Üye
stil 5 te ikon paketi vs kullanılmadiğı için tam bir performans üzerine tasarlanmistır eğer stil 5 kadar performans aramıyor yanında görsel şölende istiyorsanız stil 1,2,3,4 tam size göredir umarım yardımcı olabilmişimdir saygılar

teşekkürler gerçekten harika olmuş stil 2 kullsnıyorum şu an c6 yazılımında bu kadar performans rüya gibi :o ama cesaret edip fazla uygulama yükleyemedim henüz, son olarak stil 5 ve stil 1,2,3,4 arasında ciddi derecede bi fark var mı yoksa sadece 1-2 mb mı kazandırır? Ona göre hazır uygulama oyun vs. Yüklememişken stil 5 e geçmeyi düşünüyorum da... Tekrar çok teşekkürler ama c6 cwf lerinde bu kadar performansı hayal bile edemezdim :-D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo kardeş ben galerinin tüm klasörleriokumasınıistiyorm, ilgili yamayı da kurdm teli yeniden başlattm ama bişy değişmedi, nasıl yapmam lazım acaba yardmcı olabilirmisn(telefonumn97classic stil 2 yükledim )

Normalde kurduğun gibi çalışması lazım. Çalışmıyorsa alternatif çözüm:

Yazılım Pakedinden C2Z Maker'ı kur. Rompatcher'ı kur. Open4All yamasını etkinleştir. Sonra C2Z Maker'ı aç ve Generate yaptır. Daha sonra E:\C2Z.rmp dosyasını E:\Patches içine taşı. Sonra tekrar RomPatcher'ı aç. C2Z yamasını etkinleştir ve başlangıçta çalışacak şekilde ayarla. Galerinin tüm klasörleri görmesini istediğin yamayı kur ve telefonu yeniden başlat.

teşekkürler gerçekten harika olmuş stil 2 kullsnıyorum şu an c6 yazılımında bu kadar performans rüya gibi :o ama cesaret edip fazla uygulama yükleyemedim henüz, son olarak stil 5 ve stil 1,2,3,4 arasında ciddi derecede bi fark var mı yoksa sadece 1-2 mb mı kazandırır? Ona göre hazır uygulama oyun vs. Yüklememişken stil 5 e geçmeyi düşünüyorum da... Tekrar çok teşekkürler ama c6 cwf lerinde bu kadar performansı hayal bile edemezdim :-D

Ortalama 2MB RAM farkediyor. Fakat Stil 5 kullanıldığında hiçbir ek tema kullanılmazsa diğer stillere göre oldukça da hızlıdır.

turkey2008abc

Üye
usta bi de bu ingiltere saatine göre ayarlı geliyo.Saati otomatiğe alıp yerel saat bile yapsak geriden geliyo.Keşke düzeltseydiniz

lgkg300

lgkg300

Üye
şuan indiriyorum. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Sizi yürekten kutluyorum arkadaşlar. Emeğinize sağlık....

---------- Eklendi @ 15:09:18 ---------- Yazıldı @ 15:05:15 ----------

Stil 5 i indiriyorum :)

Auglia

Auglia

Üye
teşekkür ederim rambo , bi sorum daha olacak; acaba belle bar modunu uyguladığımızda telefondaki ovi maps dışında başka şeyler bozuluyor mu, şimdiden teşekkür ederm

4bigpower

Üye
Performans geliştirme aşamalarını yaptığım halde ram istenen düzeyde değil ne yapmalıyım ?

fatihptc

fatihptc

Üye
5250 de kapama tuşunun işlevselliği azaltılmış aramayı sonlandırma için çalışmıyor?

djkeles

djkeles

Üye
Ekolayzer çalışmıyor.
Resimlerde yakınlaştırma yapınca sağa sola sürükleme de kasıyor.
ya birde bunlar kaç punto çok büyük :D

Bunlara bi çözüm bulabilirsen çok muhteşem olur. :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@Auglia: Birçok özellik bozulmakta. Tabii ben belle modunu yüklemediğim için daha nelerin bozulduğunu bilmiyorum.
@4bigpower: Yapacak başka birşey yok. Ben yaptıklarımı yazmıştım zaten. Gizlediğim birşey yok.
@fatihptc: Konudaki yamalara bak.
@djkeles: Ekolayzer çalışıyor. Dosya yöneticisini kullanarak resimleri yakınlaştırabilirsin, kasma kalkıyor. Beğenmediğin yazı tipi varsa yamalarla değiştirebilirsin.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
@Auglia: Birçok özellik bozulmakta. Tabii ben belle modunu yüklemediğim için daha nelerin bozulduğunu bilmiyorum.

Belle bar'ı yükledim.

Ayarlar'dan bağlantıya girince menüye atıyor.
Ana ekran düzeni ve widgetlar değişiyor.
Haritalar çalışmıyor.
Yazı tipi değişiyor. Bozulma olmuyor.
Telefonda gözükmeyen bir harf yani sembol olursa menü ikonuna dönüşüyor.

crazy1978

Üye
emeğiniz için teşekkürler

killer78

Üye
arkadaşlar opera mini kullananız var mi bir sorum olacakta

Elfemsi44

Üye
killer78 kardeşim. Artık sorun bulma ya ;)

killer78

Üye
telefonu flaşlarken JAF tan telefon modunu OFFLİNE yapmalı mıyız

---------- Eklendi @ 18:38:27 ---------- Yazıldı @ 18:36:39 ----------

sorun bulmuyorum sadece opera kullanan var mı dedim bu arada telefonunu flaşlarken telefon modunu OFFLİNE yapıyor musun

---------- Eklendi @ 18:39:11 ---------- Yazıldı @ 18:38:27 ----------

cfw kusursuz için rahatladi mı sorun yok sorum var

Üst Alt