semihh95
Üye
AppUidViewer kardeş bu uygulama rambonun arşivinden kurulmuyor dosya bozuk diyor bide sen bakar misin
eskı yenı her dosyayı yukledm sorun yok sn tekrar jafla hafıza bıcımlendır hard formay at
AppUidViewer kardeş bu uygulama rambonun arşivinden kurulmuyor dosya bozuk diyor bide sen bakar misin
çok güzel en iyi cfw ama bir sorum olacak ana ekranda kısayolları ekliyorum ama müzik çaları ekleyemiyorum bir diğeri müzik çalar şarkıları bulmuyor ? şimdiden teşekkürler
üstat bi problemim varstil 1 e android tema efektlerini attım bazı menülerde göz kiprma problemi oluyor? Çözümü nedir?
ya kendi arsivimdeki programlarsen part 1 ve part 2 yi aynı klasöre çıkardın dimı
Slm n97classic stil 2 kullanıyorm ufak bi iki sorunum var rompatcheri yüklerdim yamaları akif ettim ama sistem dosyaları hala gözükmüyor,
Arkadaşlar, ben laptopumu bir T.C.K v2 çalışmaları başlayacağı zamana kadar kaldırdım. Artık sadece kardeşimin bilgisayarından online olabiliyorum. Bu da çok kısıtlı oluyor.
Anılbaran'da okul derslerinden dolayı çok az online olabilecek. Yazın eski aktifliklerimize geri döneceğiz.
---------- Eklendi @ 16:38:05 ---------- Yazıldı @ 16:36:53 ----------
Xplore kur, ayarlarına gir, lk 4 kutucuğu işaretleyip geri çık. Tüm dosyalar görünecektir.
Tabi önce RomPatcher Open4All yamasını etkinleştirmelisin.
cok teşekkür ederim kardeşim bi sorum daha olacak,mesajlarda alfasayısalda metin tahmini açıkken fizksel klavyeye geçince de açık oluyor , yani yazarken kelimenin altını çiziyor ve yazmayı yavaşlatıyor, bunu düzeltmenin bi yolu varmı, şimdiden teşekkürler
Sanal klavyeyi kurdun mu? Ondan olabilir.