Teknik Sorunlar ve Çözümleri|27.05.2012 17:00 Güncelleştirildi| T.C.K [İlk Mesajı Oku]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Radyo RDS sorunu çözülmüştü en son :hmmm Başka aynı sorunu yaşayan var mı? Yoksa yapacak birşey yok.

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
telefonum 5800 stil1 yükledim. şarj düzeni tamamen kayboldu gece yatarken şarj 4 çubuk kalkınca telefon kapalı şarj bitmiş. telefon durduk yere kapanıyor (şarj varken) sonra kendim açıyorum. h.kartına attığım müzikleri müzik çalarda bulamıyorum(yenilesem de). ilgilenirseniz sevinirim yoksa başka bir cfw atacağım ama bunu beğendim değiştirmek istemiyorum :)
benim sorum niye cevaplanmıyor?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Telefonun kapanma sorununu anlamadım. Hafıza kartındaki artıklardan olabilir. Müziklerini hafıza kartındaki Music klasörüne at. Böyle görür.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın site içerisinde bu sorunu ve çözümü aramaya fırsat bulamadım. Umarım burdan yardımcı olabilirsiniz. 5800 kullanıyorum T.C.K v1 Final Stil 5 kurdum kullanıyorum. Ancak rds radyoda bir sıkıntım var. Radyoyu açıyor ama ses yok frekanslarda görünmüyor. yardımı olursa diye telefon un yazılım güncelleştirmelerinden müzik kütüphanesi internet radyosu güncelleştirmelerini de yaptım ama bi faydası olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Telefona hard format at. Sorun devam ederse sorun telefondaki radyo alıcıda olabilir.

telefonum 5800 stil1 yükledim. şarj düzeni tamamen kayboldu gece yatarken şarj 4 çubuk kalkınca telefon kapalı şarj bitmiş. telefon durduk yere kapanıyor (şarj varken) sonra kendim açıyorum. h.kartına attığım müzikleri müzik çalarda bulamıyorum(yenilesem de). ilgilenirseniz sevinirim yoksa başka bir cfw atacağım ama bunu beğendim değiştirmek istemiyorum :)
C6 Portu olduğu için. Bir kaç ay hiç ofw yüklemeden C6portu kullan düzelecektir. Rambo'da söylemiş zaten artıklardan olduğunu ve birde telefon yanlarında sıkıştığında kapanıyor olabilir onada dikkat et.

---------- Eklendi @ 20:18:05 ---------- Yazıldı @ 20:17:39 ----------

Bu arada nasıl olduda görmedim bu sorun mesajlarını ben :hmmm

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
15 Mayıs :oke:

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Hey ozghnotr yanına tekniker olarak girebilirim:D

---------- Eklendi @ 16:50:16 ---------- Yazıldı @ 16:49:53 ----------

15mayıs az var tabi sbsyede

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Olabiliiir :D Neden olmasın ? Yardımcıyada ihtiyacım olacak elbet.

killer78

Üye
sp1de kurduğum yaklaşık 20 programı şu an sp2de kuramıyorum dosya bozuk diyor hard format attım hafıza kartını biçimlendirdim olmuyor olmuyor olmuyor :( yardım lütfen

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
sp1de kurduğum yaklaşık 20 programı şu an sp2de kuramıyorum dosya bozuk diyor hard format attım hafıza kartını biçimlendirdim olmuyor olmuyor olmuyor :( yardım lütfen

programların ismiyle stilini söylermisin?

ods61

Üye
Stil 4 ve Orijinal S60 fontu yaması kurdum, kilit ekranı kendiliğinden dönmüyor.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
yumurjack

yumurjack

Üye
müsade ederseniz benim sorunum değil de sorum olucak :bye2:
acaba bu V1 ultimate final sürümlerinde performans bakımından bi farklılık var mı? :hmmm
yani sürüm 2 sürüm 5 e göre performans olarak daha mı geride kalır? hem görsellik hem performans çok iyi düşünce yani ama bu stillerden hangisi performans bakımından diğerlerinden daha üstün? :hmmm

killer78

Üye
ben 5230 TCK kullanıcısiyım benim bir sorunum
var belki yardımcı olabilirsiniz cfwde btswitch
uygulaması gömülü ben btswitch programına
bastığım zaman bluetooth yaklaşık 8 sn sonra
açılıyor kapatmak için tıkladığımda ise 5 snde
kapanıyor yani btswitchin tepkisi çok yavaş ben arkadaşımda başka bir cfw gördüm onda bluetooth
anında kapanıp açılıyor bu
bluetooth için bir fix filan mı var varsa Allah Rızası
için o fixi bana verir misiniz bir türlü bulamadım bu
fixi saygılar hepinize cevabınızı bekliyorum(bu sorun tema efektleri açıkken oluyor hard format ,hafıza kartını biçimlendir demeyin denendi olmuyor)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
müsade ederseniz benim sorunum değil de sorum olucak :bye2:
acaba bu V1 ultimate final sürümlerinde performans bakımından bi farklılık var mı? :hmmm
yani sürüm 2 sürüm 5 e göre performans olarak daha mı geride kalır? hem görsellik hem performans çok iyi düşünce yani ama bu stillerden hangisi performans bakımından diğerlerinden daha üstün? :hmmm

evet diğer cfwlerden performans olarak çok fark var.

performans için stil 5 en iyisi

---------- Eklendi @ 12:57:56 ---------- Yazıldı @ 12:55:53 ----------

ben 5230 TCK kullanıcısiyım benim bir sorunum
var belki yardımcı olabilirsiniz cfwde btswitch
uygulaması gömülü ben btswitch programına
bastığım zaman bluetooth yaklaşık 8 sn sonra
açılıyor kapatmak için tıkladığımda ise 5 snde
kapanıyor yani btswitchin tepkisi çok yavaş ben arkadaşımda başka bir cfw gördüm onda bluetooth
anında kapanıp açılıyor bu
bluetooth için bir fix filan mı var varsa Allah Rızası
için o fixi bana verir misiniz bir türlü bulamadım bu
fixi saygılar hepinize cevabınızı bekliyorum(bu sorun tema efektleri açıkken oluyor hard format ,hafıza kartını biçimlendir demeyin denendi olmuyor)

hahah kendi sorununu çözmüşsün zaten :kop2: Tema efektleri adı üstünde efekt illaki bir efekt uygulamak zorunda. Bende 5230 kullanıyorum. efektler kapalı 1 saniyede çılıyor ve kapanıyor :)Android efektlerde o uygulamalar açılırkenki dönen şeyler olmasa çok daha iyi olacak. temalarada uymuyor üstelik :)

killer78

Üye
evet diğer cfwlerden performans olarak çok fark var.

performans için stil 5 en iyisi

---------- Eklendi @ 12:57:56 ---------- Yazıldı @ 12:55:53 ----------

hahah kendi sorununu çözmüşsün zaten :kop2: Tema efektleri adı üstünde efekt illaki bir efekt uygulamak zorunda. Bende 5230 kullanıyorum. efektler kapalı 1 saniyede çılıyor ve kapanıyor :)Android efektlerde o uygulamalar açılırkenki dönen şeyler olmasa çok daha iyi olacak. temalarada uymuyor üstelik :)

benim mediabardan bluetoothun açılması yaklaşık 7-8 saniye sürüyor seninde öyle mı

killer78

Üye
nasıl açılmıyor anlamadım

Üst Alt