Teknik Sorunlar ve Çözümleri|27.05.2012 17:00 Güncelleştirildi| T.C.K [İlk Mesajı Oku]

Sponsorlu Bağlantılar

killer78

Üye
açılıyo olması lazım ama yaklaşık 8 saniye beklemeyle

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
açılıyo olması lazım ama yaklaşık 8 saniye beklemeyle

Basıyorum tuşa mediabar kapanması gerekirken kapanmıyor. Neyse benimki pek sorun değil. Düzeltirimde. Seninkini anlamadım :oha:

killer78

Üye
bak simdi stil 2 5230 kullanıyorum mediabardan bluetootha tıklıyorum bluetooth ben bastıktan tam 8 saniye sonra açılıyor baya yavaş değil mı

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
kapamalısın :\

killer78

Üye
niye kapatıyımki

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth'un daha hızlı açılması için. Hey Allah'ım. Minicik bir sorun kendi sorununu biliyor ama neden diye soruyor.

killer78

Üye
Bluetooth'un daha hızlı açılması için. Hey Allah'ım. Minicik bir sorun kendi sorununu biliyor ama neden diye soruyor.

hayır benim merak ettiğim şu sadece bende mi bu sorun var sen denedin mi tema efektleri açıkken mediabardan bluetooth açmayı kaç saniye sürüyor bir hesaplar mısın?

killer78

Üye
bi kere süresini ölçer misin tema efektleri açıkken mediabardan bluetoothu açmayı süreyi merak ettim kapatacagim artık bu bahsi

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Bende android tema efekti yokki. Symbian Belle tema efekti var. Ama bakayım.

5 saniyede açıldı 5 saniyede kapandı. Yani sorun sende değil herkeste ve sorunda değil. Sadece bir özellik !

killer78

Üye
teşekkür ederim gerçekten

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Ama yani küçücük birşey abartıyorsun :D Sürekli bluetooth mu kullancaksın ?

killer78

Üye
Ama yani küçücük birşey abartıyorsun :D Sürekli bluetooth mu kullancaksın ?

olabilir abartıyorum biraz bide bi sorum daha var opera mini kullanıyorum googleda görsellere giremiyorum sen bir dener misin?

Elfemsi44

Üye
konuyu buraya da taşımış. Killer78 . Artık bi bluetooth uzmanı oldun ;)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
5230'umu satmadım. Android'e niye böyle kafayı takıyorsunuz anlamıyorum. Ben CFW'lerimi 5230'a ancak yapabiliyorum. Ne anlarım Androidden. Bırakıp gidiyorum sanma.

Üst Alt