bi kaç sorun söylemek isterim keylock kurulmuyor(bahsettiğim easy keylock değil) ayrıca uninstallkinguygulaması2 saniye açılıyor sonra atıyor TTPODun patch dosyası kurulmuyordahili bileşen hatası veriyor bunlara bi baksak iyi olur aslında

5530XM'ye hard reset atamıyorum, 5800deki gibi tuşlar yok nasıl yükelemeleri tamamlayacak şimdi?
Öncelikle sp2 için elinize sağlık, duvar kağıtları ayrı hava katıyor .
5800 stil5 sp2 kullanıyorum, mesaj geldiği zaman ana ekranda mesaj yazısı görünüyordu ona tıklayınca mesaj açılıyordu, şimdi o kaybolmuş.. Mesajlara girip açmam gerekiyor. Büyük bir sorun değil belki ama her seferinde mesajlara girip açması bir yerden sonra can sıkıyor.
Hard format atamayanlar, konuyu düzgün okumayanlardır.
düzgünce okusalar ne güzel olur.hard format attım, bildirimde etkin değil ama mesaj bildirimi görünmüyor, telefonun yukarıda küçük mesaj simgesi görünüyor; mesajı açmak için mesajlara gitmem gerekiyor. Neyse büyük bir sorun değil o kadar da olur; bilginiz olsun yeter..Bildirimler widget'ınımı etkinleştirdin ? Eğer onu yapmadıysan hard format at düzelecektir.
hard format attım, bildirimde etkin değil ama mesaj bildirimi görünmüyor, telefonun yukarıda küçük mesaj simgesi görünüyor; mesajı açmak için mesajlara gitmem gerekiyor. Neyse büyük bir sorun değil o kadar da olur; bilginiz olsun yeter..
tamam sorun kendiliğinden çözüldü; flipfont ve 1-2 program yüklemiştim onları silince düzeldi. Muhtemelen çakışma falan oldu. Yardımlar için teşekkürler. Beta sürüm dahil olmak üzere dahil en hoşuma giden sp2 final olduÇok garip. Tekrar flaşlarmısın ?

tamam sorun kendiliğinden çözüldü; flipfont ve 1-2 program yüklemiştim onları silince düzeldi. Muhtemelen çakışma falan oldu. Yardımlar için teşekkürler. Beta sürüm dahil olmak üzere dahil en hoşuma giden sp2 final oldu![]()

Evet gerçekten yok, internetteki fotoğraflara dikkatli bakarak anlayabilirsiniz. 5530 daki kırmızı yeşil tuşlar dokunmatik ekranın bir parçası bu yüzden ikisi birlikte basılamıyor.Nasıl yok ? baktım var tabikide.
Evet gerçekten yok, internetteki fotoğraflara dikkatli bakarak anlayabilirsiniz. 5530 daki kırmızı yeşil tuşlar dokunmatik ekranın bir parçası bu yüzden ikisi birlikte basılamıyor.

1.. *#7780# - Restore factory settings - resets all the settings to the default ( you will not lose any data) Make sure you back up your data as you will lose all of it when you perform option 2 or 3 on this list. The default code for ALL operations listed here is 12345.
2.*#7370# - Reformat your phone (out of the box, tho keep in mind that most newer nokia phones at least n series, e series and s60 based phones have udp - user data preservation so not ALL data may be lost. still it is a good idea to always do a back up of your stuff.)3. This you perform as a last resort. Nothing else is working.If the phone is not showing any activity, proceed with hard formatting , turn off your phone, hold the following buttons while pressing the power button. (the default code is 12345)
Tamam 7370li olanı yaptım, ancak kilit ekranı hala dönmüyor.
bende 7610 var telefon acılmıyor kardeşim dedi arıza entegre degişecek anlamıyorm :S
3 boyutlu kasmayan oyunlar önerirmisiniz zevkli oyunlardan