Teknik Sorunlar ve Çözümleri|27.05.2012 17:00 Güncelleştirildi| T.C.K [İlk Mesajı Oku]

Sponsorlu Bağlantılar

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
sp1 stil 2 yüklü kill me dahili bileşen hatası teriyor

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
tamam çözdüm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Heryere aynı mesajı spam gibi atmışsın. Çözümünü yazdım. Bir daha yazmam. Çok sıkıyorsa başka stil kullan.

bilall07

bilall07

Üye
Rambo_FT bana cevap vermiyor :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bir süre foruma uğramadığımdan olabilir.

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Teşekkürler...

qweratomic

qweratomic

Üye
5800 xm T.C.K stil 5 ve 1 de aynı sorunlar var Müzik çalrda bellekten ekle çalışmıyor.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm T.C.K stil 5 ve 1 de aynı sorunlar var Müzik çalrda bellekten ekle çalışmıyor.

Biraz daha açıklarmısın ? Telefon belleğine attıysan şarkıları bulmaz hafıza kartında yani ; E:/Music yolu olması gerek..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Denemeden sorunları düzeltmeye çalışıyorum :ağlarım: Elimde telefon olsa işim daha kolay olacak :(

kerem wXr

Üye
stil 3 te tv çıkışı çalışmıyor
tuş kilidinde bildirimler yok
telefonum 5800

karlikli6464

Üye
arkadslar bu stil 3deki fwyi yükledim elinize saglık güzel olmus ama yarı türkce yarı yabancı dil yardımcı olursanz sevinirim teşekkürler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yanlış yüklemişsin. Konuyu oku ve tüm aşamaları atlamadan uygula.

GFBANIL1907

Üye
geçen gün bir cfw yükledim ilk başta iyiydi sonradan interneti kesmeye başlayınca kötü oldu. Nasıl bi çözüm bulabilirim bana yardım edin. Telefon nokia 5800 cfw omega 4.6

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Omega'ya olan tüm desteklerimi kestim. Yeni CFW yüklersen sorunların çözülür. Ayrıca Omega'da sorun olmaz.

ramazanco

ramazanco

Üye
kusura bakmayın site içerisinde bu sorunu ve çözümü aramaya fırsat bulamadım. Umarım burdan yardımcı olabilirsiniz. 5800 kullanıyorum T.C.K v1 Final Stil 5 kurdum kullanıyorum. Ancak rds radyoda bir sıkıntım var. Radyoyu açıyor ama ses yok frekanslarda görünmüyor. yardımı olursa diye telefon un yazılım güncelleştirmelerinden müzik kütüphanesi internet radyosu güncelleştirmelerini de yaptım ama bi faydası olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
telefonum 5800 stil1 yükledim. şarj düzeni tamamen kayboldu gece yatarken şarj 4 çubuk kalkınca telefon kapalı şarj bitmiş. telefon durduk yere kapanıyor (şarj varken) sonra kendim açıyorum. h.kartına attığım müzikleri müzik çalarda bulamıyorum(yenilesem de). ilgilenirseniz sevinirim yoksa başka bir cfw atacağım ama bunu beğendim değiştirmek istemiyorum :)

Üst Alt