5800 kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
5800 kulaklık
yahu 5800 ın orjinal kulaklığını samsung bir telefona takıyorum bangır bangır ses veriyo kendi telefonumdan doğru düzgün ses kalitesi alamıyorum samsung kulaklığını 5800 a takıyorum bu sefer ondan da iyi ses çıkıyor yeni kulaklık almayı düşünüyorum ama aynı şekilde olmasından tereddüt ediyorum. bu şekilde bir şey ile karşılaşıp sorunu aşabilen varsa bi el atsın :D
oyun oynuyor sanki benimle bu telefon
:D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Müzik çalar olarak power mp3 programını kullan , eko ayarlarını en yükseğe al ses kalitesi bir nebze yükselecektir.

Müzik dinlemek için philips SBC HLI 45 kulaklık kullanıyorum temiz ve güzel ses alıyorum.
Tavsiye edebilirim.

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
evet bu önerileri dikkate alıyorum teşekkürler :)

brktrr

Üye
bnde öyle bi sorun olmadı kulaklık çok iyi :)

AHKE

AHKE

Üye
sony mdr ex 50lp cok sesten basımı arıtıo basslar super muzik dinlerken hep sesini son acardım smdi bi eksiltiyorum.ben de baya arastırdım bu kulaklıgi aldım.kesinlikle tavsiye ederim

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
bnde öyle bi sorun olmadı kulaklık çok iyi :)
ne kadar süredir kullanıyorsun ?

---------- Eklendi @ 22:53:44 ---------- Yazıldı @ 22:52:39 ----------

sony mdr ex 50lp cok sesten basımı arıtıo basslar super muzik dinlerken hep sesini son acardım smdi bi eksiltiyorum.ben de baya arastırdım bu kulaklıgi aldım.kesinlikle tavsiye ederim

nerde o günler yahu ses kısalım tamam bu dediğine de bakayım :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Creative EP-630 tavsiye ederim f/p ürünü :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
kafa bntlısever misin philips'in güzen kulaklıkları var tabi paraya kıyarsan beats veyz akg de alabilirsin :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt