Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Bugün Bu Kadar Güleceğimi Düşünmemiştim
CFW yapımlarımız bitti ve sonunda yayınladık. Yayınlamadan tam 40 dakika önce Anılbaran bana CFW'lerin linklerinin tamamen hazır olduğunu ve konuya ekleyebileceğimi bildirdi. Bana bir özel mesajla "üyelere bir şaka yapalım mı?" diye sordu. Bende yapalım tabi, çok sabırsızlar bakalım ne olacak dedim.
Bundan sonra olanları aynen aktarıyorum:
Ve final:
Çok heyecan yaptırdık
Bundan sonra olanları aynen aktarıyorum:
![]()
: öffff mediafire açılmıyodu uploadların yarısında pc kapandı açılmıyor yaaa lanet olsun öfff yeter artık şu bilgisayar 15 günde 2 kez bozuldu 160 tl para bayıldım yine bozuldu lanet olsum yine işlemci yandı kesin
ne olcak şimdi dosylar bitek bende varrrdı
:
:
:
Şaka şaka dimi![]()
olamaz yaşaka mı bu
haftada 1 bilgisayarcıda alıyoz solugu yeter artık her gidişimdi 50 giriyor bıktımya bıktım![]()
uploadlar kaldı mı?
---------- Eklendi @ 20:28:07 ---------- Yazıldı @ 20:26:07 ----------
bi açıklama bekliyoruz anılbaran![]()
açılmıyor işte yaaa öfff kaldı öyle nolcak şimdi:
İnşallah şaka yapıyorsundur ? Ya da konuyu hortlatmak amaçlı ?![]()
geçmiş olsun gençler ultimate final yalan oldu
---------- Eklendi @ 20:30:57 ---------- Yazıldı @ 20:29:46 ----------
senin pc nin sıkıntılı olduğu belliydi niye rambo yapmadıkı uploadları?
yarın bilgisayarcı yaparsa yapar umarım kökten gitmemiştir deli oldu yaaa 7 senelik bilgisayar çalıştıgına şükr etmek lazım ıfff almamıyolar ki![]()
yalan mı oldu simdi cfwler
cfwler puf oldular![]()
allah tan umıt kesılmez
bi 50 daha bayılırsın olur biter yada bana gönder ben canavar gibi yaparım o bilgisayarı anıl![]()
bana sorarsanız bence su an hersey yavas yavas eklenıyor olabılır bızım ıcın...sakın olun laa...![]()
öfff para basmıyoz burdaofff ya
![]()
zannetmiyorum büyük ihtimalle yetişmedi buda işin bahanesi oldu bence
Rambo kardeş olaya bi el atsan nolacak şimdi
laf mı şimdi bu
arkandayız kardesim istedigin gıbı devam et...![]()
yarım saat içinde konu açılır bence![]()
insallah yaw![]()
Şakada yapabiliyorlarmış bizim Üstadlarımız helal.eğer sizin pc 7 senelikse bende gerçekten 22 yaşındayım . Hah shit now :-) seviyorum sizi kenjle . Bir kaç saate hazır olur inşallah :-)
bence bilgisayarlar canavar gıbıdır.... cunku bu projenın tamamlanması ıcın o ihtimali de dusunmuslerdır...![]()
![]()
Ve final:
T.C.K v1 Ultimate Final Servis Pakedi 2 Tüm Stiller çıktı!
+ Tüm stillerin linkleri eklendi. Eskileri kaldırıldı.
+ Yeni yamaların linki eklendi. Eskisi kaldırıldı.
+ T.C.K Yazılım Pakedi konuya eklendi.
Herkese hayırlı uğurlu olması dileğiyle.
Çok heyecan yaptırdık

: öffff mediafire açılmıyodu uploadların yarısında pc kapandı açılmıyor yaaa lanet olsun öfff yeter artık şu bilgisayar 15 günde 2 kez bozuldu 160 tl para bayıldım yine bozuldu lanet olsum yine işlemci yandı kesin
şaka mı bu

Sizi gidiler