Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
rambo yamalarda alternatif tema efektleri var mı yoksa sp1deki tema efektleri duruyor mu
DarKKnighTR
Üye
Şu CFW'de tek itirazım olan/beğenmediğim yer kapanış ve açılış ekranıdır.Anlayamadığım neden o resimleri değişik yapmadınız acaba kendi emeğinizi bize hatırlatmak için mi ? yani fazla güzel durmuyor telefon modeline göre bir görsel seçebilirdiniz neden cfw ile ilgili bir resim ? Bunu kendimizin düzeltme/yapma imkanı var mı acaba ???
anılbaran
Üye
: öffff mediafire açılmıyodu uploadların yarısında pc kapandı açılmıyor yaaa lanet olsun öfff yeter artık şu bilgisayar 15 günde 2 kez bozuldu 160 tl para bayıldım yine bozuldu lanet olsum yine işlemci yandı kesin ne olcak şimdi dosylar bitek bende varrrdı : : :
: öffff mediafire açılmıyodu uploadların yarısında pc kapandı açılmıyor yaaa lanet olsun öfff yeter artık şu bilgisayar 15 günde 2 kez bozuldu 160 tl para bayıldım yine bozuldu lanet olsum yine işlemci yandı kesin ne olcak şimdi dosylar bitek bende varrrdı : : :