Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

M. tAHA

M. tAHA

Üye
hafıza kartı konya da mı pahalı ya ;) 11 liraya ben denk getirirsem hiç affetmem :gul: bu arada cfw sorunsüz anıl ;)

• Beğen
Tepkiler: semihh95
M. tAHA

M. tAHA

Üye
ne bulacaklar merak içindeyim doğrusu

• Beğen
Tepkiler: semihh95
semihh95

semihh95

Üye
hafıza kartı konya da mı pahalı ya ;) 11 liraya ben denk getirirsem hiç affetmem :gul: bu arada cfw sorunsüz anıl ;)
kargoylada cazip gelirse sana ben alıp yollayayım sana tabi kaldıysa

polemik61

Üye
ne zaman yayınlanacak bu servis paketi 2 ?

anılbaran

anılbaran

Üye
:aha:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:aha:

Arkadaşlar kalpten gideceksiniz ne heyecan böyle :)

killer78

Üye
abi sizin için zor olduğunu biliyoruz ama bizim için beklemeside bi o kadar zor :D

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Aha çakmam çıkmış ne güzel :D

musataga

musataga

Üye
ya şu belle barı gömemezmiyiz buna yani tema efektleri falanda belle olacak bari belle tema efektlerinin yamasını verseniz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ya şu belle barı gömemezmiyiz buna yani tema efektleri falanda belle olacak bari belle tema efektlerinin yamasını verseniz

Artık yeni yama eklenmeyecektir. Çok isterseniz S60v5 Sistem Modifikasyon bölümüne bir uğrayın.

Belle barı yok.

çomolokko

Üye

kardeş maxicepde sadece tck konusu yok başka konularada bak çok kolay bulabilirsin istediklerini.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeş maxicepde sadece tck konusu yok başka konularada bak çok kolay bulabilirsin istediklerini.

Haklısın, sadece biz yokuz, diğer dostlarımızda CFW hazırlıyorlar ve hepside çok mükemmel iş çıkarıyorlar.

killer78

Üye

Haklısın, sadece biz yokuz, diğer dostlarımızda CFW hazırlıyorlar ve hepside çok mükemmel iş çıkarıyorlar.

rambo yamalarda alternatif tema efektleri var mı yoksa sp1deki tema efektleri duruyor mu

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Şu CFW'de tek itirazım olan/beğenmediğim yer kapanış ve açılış ekranıdır.Anlayamadığım neden o resimleri değişik yapmadınız acaba kendi emeğinizi bize hatırlatmak için mi ? yani fazla güzel durmuyor telefon modeline göre bir görsel seçebilirdiniz neden cfw ile ilgili bir resim ? Bunu kendimizin düzeltme/yapma imkanı var mı acaba ???

anılbaran

anılbaran

Üye
:@ :vur: öffff mediafire açılmıyodu uploadların yarısında pc kapandı açılmıyor yaaa lanet olsun öfff yeter artık şu bilgisayar 15 günde 2 kez bozuldu 160 tl para bayıldım yine bozuldu lanet olsum yine işlemci yandı kesin :@ ne olcak şimdi dosylar bitek bende varrrdı :vur: :vur: :vur:

furkanaksin

Üye
:@ :vur: öffff mediafire açılmıyodu uploadların yarısında pc kapandı açılmıyor yaaa lanet olsun öfff yeter artık şu bilgisayar 15 günde 2 kez bozuldu 160 tl para bayıldım yine bozuldu lanet olsum yine işlemci yandı kesin :@ ne olcak şimdi dosylar bitek bende varrrdı :vur: :vur: :vur:

Şaka şaka dimi :oke:

killer78

Üye

olamaz ya :( şaka mı bu

anılbaran

anılbaran

Üye
haftada 1 bilgisayarcıda alıyoz solugu yeter artık her gidişimdi 50 giriyor bıktımya bıktım :@

Takipçi Satın Al

Üst Alt