Bugün Bu Kadar Güleceğimi Düşünmemiştim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bugün Bu Kadar Güleceğimi Düşünmemiştim
CFW yapımlarımız bitti ve sonunda yayınladık. Yayınlamadan tam 40 dakika önce Anılbaran bana CFW'lerin linklerinin tamamen hazır olduğunu ve konuya ekleyebileceğimi bildirdi. Bana bir özel mesajla "üyelere bir şaka yapalım mı?" diye sordu. Bende yapalım tabi, çok sabırsızlar bakalım ne olacak dedim.

Bundan sonra olanları aynen aktarıyorum:

:@ :vur: öffff mediafire açılmıyodu uploadların yarısında pc kapandı açılmıyor yaaa lanet olsun öfff yeter artık şu bilgisayar 15 günde 2 kez bozuldu 160 tl para bayıldım yine bozuldu lanet olsum yine işlemci yandı kesin :@ ne olcak şimdi dosylar bitek bende varrrdı :vur: :vur: :vur:

olamaz ya :( şaka mı bu

haftada 1 bilgisayarcıda alıyoz solugu yeter artık her gidişimdi 50 giriyor bıktımya bıktım :@

uploadlar kaldı mı?

---------- Eklendi @ 20:28:07 ---------- Yazıldı @ 20:26:07 ----------

bi açıklama bekliyoruz anılbaran :(

açılmıyor işte yaaa öfff kaldı öyle nolcak şimdi :vur:

İnşallah şaka yapıyorsundur ? Ya da konuyu hortlatmak amaçlı ? :(

geçmiş olsun gençler ultimate final yalan oldu :)

---------- Eklendi @ 20:30:57 ---------- Yazıldı @ 20:29:46 ----------

senin pc nin sıkıntılı olduğu belliydi niye rambo yapmadıkı uploadları?

yarın bilgisayarcı yaparsa yapar umarım kökten gitmemiştir deli oldu yaaa 7 senelik bilgisayar çalıştıgına şükr etmek lazım ıfff almamıyolar ki :@

yalan mı oldu simdi cfwler

cfwler puf oldular :)

allah tan umıt kesılmez

bi 50 daha bayılırsın olur biter yada bana gönder ben canavar gibi yaparım o bilgisayarı anıl :)

bana sorarsanız bence su an hersey yavas yavas eklenıyor olabılır bızım ıcın...sakın olun laa...:)

öfff para basmıyoz burda :@ offf ya:(

zannetmiyorum büyük ihtimalle yetişmedi buda işin bahanesi oldu bence

Rambo kardeş olaya bi el atsan nolacak şimdi

laf mı şimdi bu

arkandayız kardesim istedigin gıbı devam et...:oke:

yarım saat içinde konu açılır bence :)

Şakada yapabiliyorlarmış bizim Üstadlarımız helal. :) eğer sizin pc 7 senelikse bende gerçekten 22 yaşındayım . Hah shit now :-) seviyorum sizi kenjle . Bir kaç saate hazır olur inşallah :-)

bence bilgisayarlar canavar gıbıdır.... cunku bu projenın tamamlanması ıcın o ihtimali de dusunmuslerdır...:naughty::naughty: :naughty::sarıl:

Ve final:

T.C.K v1 Ultimate Final Servis Pakedi 2 Tüm Stiller çıktı!

+ Tüm stillerin linkleri eklendi. Eskileri kaldırıldı.
+ Yeni yamaların linki eklendi. Eskisi kaldırıldı.
+ T.C.K Yazılım Pakedi konuya eklendi.

Herkese hayırlı uğurlu olması dileğiyle.

Çok heyecan yaptırdık :naughty:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kulağınız çınladı mi hiç?:hmmm

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Sizi gidiler sizi :eller: :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yayınladıktan hemen sonra MediaFire'ın bazı linkleri çöktü bir süre kullanıcılar MediaFire'a giremedi.

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Ne olursa olsun nokia kullanıyosunuz.Artık atın o nokiaları alın bi android be kardeşlerim.

SHS

SHS

Üye
valla biz gülemedik Furkan:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye

Demesi kolay gardaş :ehe biz öğrenci adamız nasıl olacak :)
bende öğrnciyim isteyince herşeyin oldupuna inanırım.Ama gerçekten istemek çünkğ gerçekten istersen onu elde etmek için çabalarsın.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ne olursa olsun nokia kullanıyosunuz.Artık atın o nokiaları alın bi android be kardeşlerim.

Xperia Pro istiyorum. 888 TL hepsiburada.com da satılıyor. Aylık 260 TL burs alan bir öğrenci nasıl alabilir bu telefonu? 5230 320 TL idi zamanında ben öyle almıştım. 12 ay taksitle.

Yani öğrenci adamız alamıyoruz :oke:

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
yok artik diyorum 3 evetle ugurluyorum :gul:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
-efşan

-efşan

Üye
Rabbim neşeni ve başarını eksik etmesin kardeşim.
İnşallah alırsın istediğin telefonu da.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye

Xperia Pro istiyorum. 888 TL hepsiburada.com da satılıyor. Aylık 260 TL burs alan bir öğrenci nasıl alabilir bu telefonu? 5230 320 TL idi zamanında ben öyle almıştım. 12 ay taksitle.

Yani öğrenci adamız alamıyoruz :oke:
galaxy w yada optimus black öneririm süper telefonlardır.hem 600 en fazla 700tl diye duydum galaxy w.Bende kyk alıyorum evde oludgum için rahat para bitiktiriyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yok artik diyorum 3 evetle ugurluyorum :gul:

He he he :gul:

Rabbim neşeni ve başarını eksik etmesin kardeşim.
İnşallah alırsın istediğin telefonu da.

Allah böyle düşündüğün için seninde huzurunu hiçbir zaman eksik etmesin :)

galaxy w yada optimus black öneririm süper telefonlardır.hem 600 en fazla 700tl diye duydum galaxy w.Bende kyk alıyorum evde oludgum için rahat para bitiktiriyorum.

Xperia Pro ile yarışamayacak telefonları öneriyorsun. Bana en az 8 MP kamera + kesinlikle klavyeli telefon lazım. Ekranı da büyük olmak zorunda.

---------- Eklendi @ 10:47:07 ---------- Yazıldı @ 09:01:52 ----------

Bu arada MediaFire'ın bazı linklerinin açılmaması sorunu anlaşıldı: Aşırı yüklenme olmuş. Bir gecede 3100 den fazla kullanıcı aynı anda MediaFire'a yüklenince doğal olarak çökmüş :gul:

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye

He he he :gul:

Allah böyle düşündüğün için seninde huzurunu hiçbir zaman eksik etmesin :)

Xperia Pro ile yarışamayacak telefonları öneriyorsun. Bana en az 8 MP kamera + kesinlikle klavyeli telefon lazım. Ekranı da büyük olmak zorunda.

---------- Eklendi @ 10:47:07 ---------- Yazıldı @ 09:01:52 ----------

Bu arada MediaFire'ın bazı linklerinin açılmaması sorunu anlaşıldı: Aşırı yüklenme olmuş. Bir gecede 3100 den fazla kullanıcı aynı anda MediaFire'a yüklenince doğal olarak çökmüş :gul:

Ben telefonları bütçene uygun diye söylemiştim ama neyse bu arada benimde soyadım güneş.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
tempestshine

tempestshine

Üye
:zuhaha: Sizi gidiler :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt