Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

bensenbiz

bensenbiz

Üye
Benim eski stil 1'de de menü 4x4 idi. Bu arada bakalım version 2 ne zaman çıkacak diye ilk kim sorcak?:aha:

anılbaran

anılbaran

Üye
v2 temmuzda çıkar belki

79madi

79madi

Üye
:oke:T.C.K ekibine sonsuz teşekkür ederim. bütün stilleri indirdim fakat daha kurmadım ama inanıyorum ki T.C.K v1 sp1 stil 2 kullanıyorum. Ama inanıyorum ki sp2 dekilerde onlar kadar verimlidir tekrar tşkler ***** T.C.K***** ekibi ellerinize kollarınıza sağlık bize zaman ve vakit harcayıp bu görselliği sunduğunuz için EMEĞE SAYGI çalışmalarınızın devamını dilerim ama bu sefer OFW olarak...:good::good:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo stil 1 de ana menuyu 4*4 yapmıssınız önceki versiyonda 3*4 dü yine aynısı gibi yapma şansınız yokmu yani 3*4 sitili anamenüde 4 tane yan yana iconalr olduğu zaman hoş durmuyor 3 tane daha güzel ve hoş duruyor.Onuda ayrı bir stil olarak çıkartamaz mısınız ?

Eskiden de 4x4 idi. Değişiklik yapmadık. Kendin 3x4 yamasını kullanabilirsin.

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
O değilde ne yaptım ettiysem şu Flash olayını sorunsuz yapamadım hala local mode'da kalıyor hafıza kartını biçimlendirdim her şeyi yaptım bir PC'ye format atmadığım kaldı :)

killer78

Üye
350 mb yazılım 100 mb cfw artı yamalar iyi bir girdi benim kotaya :-)

anılbaran

anılbaran

Üye
bataryanı tak çıkar düzelır

killer78

Üye
hersey için teşekkürler rambo(ayrıca ekibinede teşekkürler)

killer78

Üye
rambo ayrıca bir yanlışı düzeltmek isterim Pakedi değil paketi yumuşama olmaz :)

agun35

Üye
Elinize sağlık Emekleriniz için Teşekkürler

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo ayrıca bir yanlışı düzeltmek isterim Pakedi değil paketi yumuşama olmaz :)

Arşivi öyle upload ettik, kaldı öyle. Düzeltmek mümkün olsaydı yapardım. İnce düşündüğün için teşekkürler.

polemik61

Üye
30 dk önce stil 2 yi yükledim efekler çok hoşuma gitti lakin iconlar hoşuma gitmedi stil1 yükledim şimdi ama efekler stil 2 ile aynı değil her stilin farklı efeklerimi var rambo

lazye

lazye

Üye
arkadaşlar anlatılan yama işlemi bildiğimiz rofs2 düzenleme değil mi ? Mesela ben belle navibar fw ye gömerken böyle yapcam

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Yanlışı düzeltmeye gerek var mı ? Anlayan anlıyor sonuçta ? Ayrıca o yanlışı düzeltirken kendinde yanlış yapmıyor musun ? Cümle büyük harfle başlar, özel isimler büyük harfle yazılır, ayrıca anlam kaymaması olması için arada bir virgül koymak gereklidir ...!

zaza_58

Üye
tesekkürler çalısmalarınızın devamını dilerim:)

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
30 dk önce stil 2 yi yükledim efekler çok hoşuma gitti lakin iconlar hoşuma gitmedi stil1 yükledim şimdi ama efekler stil 2 ile aynı değil her stilin farklı efeklerimi var rambo

Konuyu iyi okursan zaten her stilin birbirinden ne farkı var hepsi yazıyor. Beğendiğin tema efekti Stil 2'nin tema efekti ise, Yamalar'ın linkine tıkla. Stil 2 yamalarına gir ve tema efektini indirip, konudaki videoya bakarak uygula.

arkadaşlar anlatılan yama işlemi bildiğimiz rofs2 düzenleme değil mi ? Mesela ben belle navibar fw ye gömerken böyle yapcam

Evet. Ama sonradan navibar gömdüğün için haritalar bozuluyor ve daha bir çok özellik telef oluyor.

Yanlışı düzeltmeye gerek var mı ? Anlayan anlıyor sonuçta ? Ayrıca o yanlışı düzeltirken kendinde yanlış yapmıyor musun ? Cümle büyük harfle başlar, özel isimler büyük harfle yazılır, ayrıca anlam kaymaması olması için arada bir virgül koymak gereklidir ...!

Alıştık eleştirilere. Küçüğü büyüğü artık farketmiyor. Artık neredeyse biri küfretse tamam diyeceğiz. O kadar yani...
(killer78 için değil tüm üyeler adına genel konuşuyorum)

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Alıştık eleştirilere. Küçüğü büyüğü artık farketmiyor. Artık neredeyse biri küfretse tamam diyeceğiz. O kadar yani...
(killer78 için değil tüm üyeler adına genel konuşuyorum)
Ama killer78'in yaptığı eleştiri kötü eleştiri değildi.Sadece bir yazım yanlışını düzeltmiş. :)
Bu arada çok güzel olmuş CFW'ler.Nokia 5800 Stil 3'ü yükledim.Mesaj yazma hızlandırma ve 2.ev ekranına saat ekleme modunu yükleyerek Stil 3'ü yükledim.Şuan bir sorun göremedim ve mesaj klavyesini felan çok beğendim.Bir sorun var eğer sorun denilebilirse; genelde futbol ile ilgili Turkcell'den mesaj alıyordum.055 kanalından, hücre yayını mesajı oluyordu galiba onları çalıştıramıyorum.Sebebi nedir acaba ? 050 kanalından da yer,konum mesajları geliyordu onların mesaj olarak gelmesini tekrardan nasıl devreye sokabilirim,ya da çalıştırabilirim ?

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
N97 fiziksel veya sanal klavye ile ilgili sorun yaşayanlar benimle iletişime geçebilir :oke:

• Beğen

Üst Alt