Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Neden olduysa QT yükleme güzel bir hata buldum error-33 :(

blue1910

blue1910

Üye
Herkesin eline koluna yüreğine sağlık kendi N97'm için söylüyorum bütün ne var ne yok sorunlar düzeltilmiş. Bağış konusunda da bende öğrenciyim durumum iyi değil ama her hafta iddaa oynarım ilk iddaa tuttuğu takdirde tutan miktara göre en az 10 TL bağışlıycam. Tekrar herkese bütün ekibe teşekkürler iyi geceler :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Black-killing

Black-killing

Üye
Okumadım ama güzel yazmışsın :)

sbilen

sbilen

Üye
paylaşım için tşk. N97 yükledim ve

1. çok güzel,
menü efekleri
hız
bellek
2. olsaydı iyiydi
numara çeviricide rehberdeki isimleri otomatik bulmuyor
3. çok kötü
rom patcher çalışmıyor (belki benden kaynaklanmıştır)

görsellik ve hız bir arada daha ne olsun

hassaned

Üye
YARDIM
jaf daki go ya basınca c:program Files\ODEON\JAF\jaflog.txt was not found diye hata veriyo oysaki yerinde o dosya var
NEDEN hata veriyor?

hakansengul44

Üye
S.a. Rambo_FT(Furkan) kardeşim. Cfwler için tüm T.C.K ekibine teşekkür ederim. Allah daha da iyilerini yapmanızı nasip etsin.
Stil 5 ile ilgili bir sorum olacak. Eğer stil 5'i yükledikten sonra tema yüklersem ne kadarlık ram kaybım olur? İkon paketi yüklemek mi daha çok ram yer, yoksa tema yüklemek mi? Açıkçası hoşuma giden bir tema var. Stil 5'i kurduktan sonra onu yüklemeyi düşünüyorum. Ama ram kaybı konusunda endişelerim var. Diğer ikonlu stiller kadar ram elde eder miyim? Yoksa daha düşük mü olur ram? Şimdiden teşekkür ederim. Selametle...

• Beğen

ua_mustafa_20

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]hayırlı olsun .[/SIZE][/COLOR]

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ama killer78'in yaptığı eleştiri kötü eleştiri değildi.Sadece bir yazım yanlışını düzeltmiş. :)
Bu arada çok güzel olmuş CFW'ler.Nokia 5800 Stil 3'ü yükledim.Mesaj yazma hızlandırma ve 2.ev ekranına saat ekleme modunu yükleyerek Stil 3'ü yükledim.Şuan bir sorun göremedim ve mesaj klavyesini felan çok beğendim.Bir sorun var eğer sorun denilebilirse; genelde futbol ile ilgili Turkcell'den mesaj alıyordum.055 kanalından, hücre yayını mesajı oluyordu galiba onları çalıştıramıyorum.Sebebi nedir acaba ? 050 kanalından da yer,konum mesajları geliyordu onların mesaj olarak gelmesini tekrardan nasıl devreye sokabilirim,ya da çalıştırabilirim ?

Bu ayarı yaptığın taktirde mesajların gelmesi gerekiyordu. Kullanmadığım için bilemiyorum :bilmm

Neden olduysa QT yükleme güzel bir hata buldum error-33 :(

Mağazadan uygulama mı yükledin? Eğer hata veriyorsa sen devam ettir. Sorunsuz kuruluyor.

Herkesin eline koluna yüreğine sağlık kendi N97'm için söylüyorum bütün ne var ne yok sorunlar düzeltilmiş. Bağış konusunda da bende öğrenciyim durumum iyi değil ama her hafta iddaa oynarım ilk iddaa tuttuğu takdirde tutan miktara göre en az 10 TL bağışlıycam. Tekrar herkese bütün ekibe teşekkürler iyi geceler :oke:

Senin gibi düşünceli üyeler olsa yeter bize :)

Okumadım ama güzel yazmışsın :)

o_O?

paylaşım için tşk. N97 yükledim ve

1. çok güzel,
menü efekleri
hız
bellek
2. olsaydı iyiydi
numara çeviricide rehberdeki isimleri otomatik bulmuyor
3. çok kötü
rom patcher çalışmıyor (belki benden kaynaklanmıştır)

görsellik ve hız bir arada daha ne olsun

Numara çevirici telefon hafızasına kayıtlı isimleri buluyor :)
RomPatcher bizde çalışıyor :)

YARDIM
jaf daki go ya basınca c:program Files\ODEON\JAF\jaflog.txt was not found diye hata veriyo oysaki yerinde o dosya var
NEDEN hata veriyor?

64-Bit Windows kullanıyorsun herhalde. Anlatımı tam uygulamamış olabilirsin. c:\program Files (x86)\odeon klasörünü c:\program Files\ içine kopyala.

S.a. Rambo_FT(Furkan) kardeşim. Cfwler için tüm T.C.K ekibine teşekkür ederim. Allah daha da iyilerini yapmanızı nasip etsin.
Stil 5 ile ilgili bir sorum olacak. Eğer stil 5'i yükledikten sonra tema yüklersem ne kadarlık ram kaybım olur? İkon paketi yüklemek mi daha çok ram yer, yoksa tema yüklemek mi? Açıkçası hoşuma giden bir tema var. Stil 5'i kurduktan sonra onu yüklemeyi düşünüyorum. Ama ram kaybı konusunda endişelerim var. Diğer ikonlu stiller kadar ram elde eder miyim? Yoksa daha düşük mü olur ram? Şimdiden teşekkür ederim. Selametle...

Allah sizin gibi düşünceli üyelerden de razı olsun.
Temanın boyutuna göre değişir. 1 MB üstü tema tavsiye etmem Stil 5 için. Tema da RAM azaltır ikonlarda. Bazı temalarda ikon desteği var, RAM sömürüyor ;)

[COLOR=""][SIZE=""]hayırlı olsun .

Teşekkürler.
[/SIZE]

• Beğen
Tepkiler: hakansengul44

killer78

Üye

Konuyu iyi okursan zaten her stilin birbirinden ne farkı var hepsi yazıyor. Beğendiğin tema efekti Stil 2'nin tema efekti ise, Yamalar'ın linkine tıkla. Stil 2 yamalarına gir ve tema efektini indirip, konudaki videoya bakarak uygula.

Evet. Ama sonradan navibar gömdüğün için haritalar bozuluyor ve daha bir çok özellik telef oluyor.

Alıştık eleştirilere. Küçüğü büyüğü artık farketmiyor. Artık neredeyse biri küfretse tamam diyeceğiz. O kadar yani...
(killer78 için değil tüm üyeler adına genel konuşuyorum)

ben eleştirmedim uploadlarada laf etmedim sadece konu baslığındaki pakedi yazısı dikkatimi çekti alacağın olsun rambo :-(

karizma062

karizma062

Üye
Kardesim gelip burada laf yetistirmeyin cfw yi guzel bulmuyorsaniz orj. Kullanin sizi zorlayan yok illa gel bu cfw yi kulllan diye.bu arada super cfw olmus ellerine saglik furkan kardes

• Beğen

th3_king

Üye
bende gece yükledim epey bi ugrastım üzerinde bir problem bulamadım açılış ve kapanış resimlerine bayıldım bu arada çok güzel ellerinize sağlık

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Geceleyin 5800 Stil 2'nin indirme linkinin neden çöktüğü ortaya çıktı. Gece boyu 5800 Stil 2 tam 2984 defa indirilmiş! Helal olsun vallahi helal olsun hem sizlere hem bizlere :alkis

Bir gecede 3100 indirilme sayısını geçen tek CFW T.C.K ekibinin yaptığı CFW'ler oldu :yuru

---------- Eklendi @ 10:32:01 ---------- Yazıldı @ 10:31:36 ----------

İşte indirilme sayılarını gösteren resim:

Konuya da ekledim.

anılbaran

anılbaran

Üye
ohaaa desem az kalır şaşkınım ne diyecegimi bilemiyorum :d:

M. tAHA

M. tAHA

Üye
tebrikler :)

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Bize destek veren, indiripte mal kaçırır gibi kaçmayıp teşekkür eden, emeğimizin hakkını en azından bir teşekkürle dile getiren siz değerli MaxiCep üyelerine gönülden teşekkürlerimi iletiyorum.

Aranızda bağış yapmak isteyenler olabilir. Çekinmesinler, herhangi bir tehlikesi yoktur. Sadece 5 TL bağış yapabiliyorsunuz, fazla kesinti olmaz. Bizleri bu işe daha da ısındırmak ve çalışma verimimizi arttırmak adına yapılabilir. Biz de öğrenciyiz, okumaya çalışıyoruz. Vereceğiniz birkaç lira bizim için milyarlar gibi değerlidir.

Sorun yokmuş, bende yayınladım. Artık olursa V2 ile :oke:

Yazılım Pakedi'nde var. Onu diyorsan daha yeni denedim. Kurdum sorunsuz. Çalıştırdım sorunsuz. Menüyü değiştirmedim.

yazılım paketindeki programı rica etsem upload edermisin

LtB35

Üye
@rambo sizi ve ekibi kutlarım okuduktan sonra indirdim en kısa zamanda yükler denerim :)

• Beğen

betul.zehir

Üye
Harika olmuş eLLerinize sağLık.. Ah bide eski kLavyem oLaydı :D :D

muzocuk.

Üye
Allah Razı olsun Ellerinize Saglık

• Beğen

Üst Alt