Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Auglia

Auglia

Üye
telefonum 97 ,stil 2 kudum ve tam istediğim gibi fiziksel klavyede sorun yok, hemen c6v40 için belle barı da ekledim sorunsuz oldu :)

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
yaaaa nıye kımse bana yardım etmıyor

23palulu23

23palulu23

Üye
mediafire a cepten sorunsuz girebilen varmi bende site acilmio operada dahil

çomolokko

Üye
TCK EKİBİNE İYİ TATİLLER YAZIN GÖRÜŞMEK ÜZERE UMARIM LYS SINAVIM DA İYİ GEÇER :oku: :disko: :turkiye:

23palulu23

23palulu23

Üye
bu arada sp2 sayfayada gelmis ;)

polemik61

Üye
ellerinize sağlık tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.Devamı gelecektir gelmelidirde.Selametle :D

hasanyangel

hasanyangel

Üye
Cfw için teşekkürler ellerinize telefonlarınıza sağlık :) ALLAH razı olsun sizden ..

TheOldBros

TheOldBros

Üye
ya rambo menu grid switcher programı sende varmı bendeki çalışmadı stil 2 yüklü

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
telefonum 97 ,stil 2 kudum ve tam istediğim gibi fiziksel klavyede sorun yok, hemen c6v40 için belle barı da ekledim sorunsuz oldu :)

Klavyenin çalışmasına sevindim baya terletmişti bizi :)

Bu arada Furkan elektriklerim kesikti (yalan diğil) :vur
neyse şimdi deniyorum o dosyayı..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bize destek veren, indiripte mal kaçırır gibi kaçmayıp teşekkür eden, emeğimizin hakkını en azından bir teşekkürle dile getiren siz değerli MaxiCep üyelerine gönülden teşekkürlerimi iletiyorum.

Aranızda bağış yapmak isteyenler olabilir. Çekinmesinler, herhangi bir tehlikesi yoktur. Sadece 5 TL bağış yapabiliyorsunuz, fazla kesinti olmaz. Bizleri bu işe daha da ısındırmak ve çalışma verimimizi arttırmak adına yapılabilir. Biz de öğrenciyiz, okumaya çalışıyoruz. Vereceğiniz birkaç lira bizim için milyarlar gibi değerlidir.

Klavyenin çalışmasına sevindim baya terletmişti bizi :)

Bu arada Furkan elektriklerim kesikti (yalan diğil) :vur
neyse şimdi deniyorum o dosyayı..

Sorun yokmuş, bende yayınladım. Artık olursa V2 ile :oke:

ya rambo menu grid switcher programı sende varmı bendeki çalışmadı stil 2 yüklü

Yazılım Pakedi'nde var. Onu diyorsan daha yeni denedim. Kurdum sorunsuz. Çalıştırdım sorunsuz. Menüyü değiştirmedim.

polemik61

Üye
rambo stil 1 de ana menuyu 4*4 yapmıssınız önceki versiyonda 3*4 dü yine aynısı gibi yapma şansınız yokmu yani 3*4 sitili anamenüde 4 tane yan yana iconalr olduğu zaman hoş durmuyor 3 tane daha güzel ve hoş duruyor.Onuda ayrı bir stil olarak çıkartamaz mısınız ?

anılbaran

anılbaran

Üye
13 mb ram ile gayet seri çalışıyor makine . Sanki ram durumuna bakmasan minimum 45 dersin ama 13 mb ram ile bile gayet seri rami düşmesinin mantıgı çok kalmıyor (belle sheel açık iken /qt ile yazılmıştır/ )

---------- Eklendi @ 23:38:41 ---------- Yazıldı @ 23:37:42 ----------

opera mini yi açtım 5 mb şuan ama banamasın demiyor cihaz harika

Üst Alt