@mert45
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızal kardes belle topbar icinde skin dosyası var klasör olarak c/data/belletopbara at proqramdan skin sec tamamdır![]()

kardeş mesaj işaretı gelmıyo ya kilit açın oraya

belle bar
nokia pure font..

@Pesimistt5 kardesim v5 te goudy sans fontunu kullanmayı düsürsen modlar bölümünde paylaştım onda da gülücükler sorunsuz bi bak istersen.
belle navibar, türkçe karakter ve 6 sayfa sembol desteği de vardır.

kardeş mesaj işaretı gelmıyo ya kilit açın oraya
bu daha önce de belirtildi tuşkilidi ekranı bildirimindeki buglar v5'te düzeltilecektir![]()

heh tamam kardeşim. Şey ne zamana çıkacak v5. Şimdiden hayırlı olsun. Fw çok güzel bu arada .![]()

ohh ohhyenilikler ne olucak? Bişey isteyebilir miyim? Mediabara şey ekleyebilir misin. A. Switch bide bt switch .
aynen]Güzel Bir Fonta Benziyor. İçerisinde Bütün Bu Özellikleri Barındıran Bir Font Daha Önce Görmemiştim. Ev Ekranında da Seçenekler Düzgün Çıkıyor Sanırım. Müthiş.![]()
keşke yabancılar qibi bizde font çesitlerimizi artırabilsek bu işlere bi el atmak lazım 

aynenkeşke yabancılar qibi bizde font çesitlerimizi artırabilsek bu işlere bi el atmak lazım
---------- Eklendi @ 14:57:41 ---------- Yazıldı @ 14:54:31 ----------
öyle valla rotate harika bisey ben onu kurdum kuralı a.switch bos bos duruyo![]()

ttpodResimlerdeki muzik playırn ismi ne?

kardeşim senin şimdiki fonta 6 sayfa karakter ekledim saat rakamlarını androidinkiyle değiştirdim 10 numara bişey oldu![]()
Şu 6 Sayfa Karakteri Bu Yazı Tipine Ekleme İşi Güzel Olmuş. Ama Daha Senin Diğer Yazı Tipini Deneyemedim
Resimlerdeki muzik playırn ismi ne?
n97 ile uyumlumudur bu fw