avcitalip
Üye
Nokia C7'mi Samsung Galaxy Ace Plus'mı ?
Arkadaşlar Şuanda Nokia C6-01 Kullanıyorum Cihazım Çok Kaliteli Bir Cihaz Zamanın 3310'u Diyebilirim
Ellerimin Büyüklüğünden Dolayı C6-01 Neredeyse Elimde Kayboluyor Ve Bende Biraz Daha Üst Model Olan C7 ile takas etmeyi düşünüyordum ama forumdaki arkadaşlar c7 nin carla ve donna güncellemelerini alamayacağını söylediler(neden alamayacağı meçhul 1GB Rom var
) ve bildiğiniz gibi symbian cihazlara artık ne uygulama nede oyun üretiliyor ama malzeme kalitesi olarak çok kaliteli cihazlar
Galaxy Ace Plus'a Gelirsek Cihaz Dışarıdan Gördüğüm Kadarıyla Söylüyorum Plastik Kalitesiz Bir Görüntüsü Var Fakat Cihazda Android Yüklü Olduğundan Uygulama Konusunda Sıkıntı Yaşamayacağıma inanıyorum sizce c6-01 in üzerine para koyup c7 mi almalıyım yoksa c6-01 i satıp para biriktirip galaxy ace plus mu almalıyım ?
Android'in Gerçek Yüzünü Görmeyenler İçin ;
Burada Yazılanları Göz Önünde Bulundurarak Bana Cihaz Öneriniz !
Nokia C7-00
Samsung Galaxy Ace Plus
Ellerimin Büyüklüğünden Dolayı C6-01 Neredeyse Elimde Kayboluyor Ve Bende Biraz Daha Üst Model Olan C7 ile takas etmeyi düşünüyordum ama forumdaki arkadaşlar c7 nin carla ve donna güncellemelerini alamayacağını söylediler(neden alamayacağı meçhul 1GB Rom var
) ve bildiğiniz gibi symbian cihazlara artık ne uygulama nede oyun üretiliyor ama malzeme kalitesi olarak çok kaliteli cihazlarGalaxy Ace Plus'a Gelirsek Cihaz Dışarıdan Gördüğüm Kadarıyla Söylüyorum Plastik Kalitesiz Bir Görüntüsü Var Fakat Cihazda Android Yüklü Olduğundan Uygulama Konusunda Sıkıntı Yaşamayacağıma inanıyorum sizce c6-01 in üzerine para koyup c7 mi almalıyım yoksa c6-01 i satıp para biriktirip galaxy ace plus mu almalıyım ?
Android'in Gerçek Yüzünü Görmeyenler İçin ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burada Yazılanları Göz Önünde Bulundurarak Bana Cihaz Öneriniz !
Nokia C7-00
Samsung Galaxy Ace Plus

Sistemlerimiz Yeterli Olduğu Halde Symbian'a Uygulama Üretmiyorlar Bende Buna Kızıyorum