Telefon Tavsiyesi Nokia C7'mi Samsung Galaxy Ace Plus'mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung GAP vs Nokia C7

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7'mi Samsung Galaxy Ace Plus'mı ?
Arkadaşlar Şuanda Nokia C6-01 Kullanıyorum Cihazım Çok Kaliteli Bir Cihaz Zamanın 3310'u Diyebilirim :d:

Ellerimin Büyüklüğünden Dolayı C6-01 Neredeyse Elimde Kayboluyor Ve Bende Biraz Daha Üst Model Olan C7 ile takas etmeyi düşünüyordum ama forumdaki arkadaşlar c7 nin carla ve donna güncellemelerini alamayacağını söylediler(neden alamayacağı meçhul 1GB Rom var:off:) ve bildiğiniz gibi symbian cihazlara artık ne uygulama nede oyun üretiliyor ama malzeme kalitesi olarak çok kaliteli cihazlar

Galaxy Ace Plus'a Gelirsek Cihaz Dışarıdan Gördüğüm Kadarıyla Söylüyorum Plastik Kalitesiz Bir Görüntüsü Var Fakat Cihazda Android Yüklü Olduğundan Uygulama Konusunda Sıkıntı Yaşamayacağıma inanıyorum sizce c6-01 in üzerine para koyup c7 mi almalıyım yoksa c6-01 i satıp para biriktirip galaxy ace plus mu almalıyım ?

Android'in Gerçek Yüzünü Görmeyenler İçin ;

Burada Yazılanları Göz Önünde Bulundurarak Bana Cihaz Öneriniz !

Nokia C7-00

Samsung Galaxy Ace Plus

• Beğen
Tepkiler: keloglan34

'Sefer

'Sefer

Üye
N9'un varya başka telefonu napıcan :ehe

'Sefer

'Sefer

Üye
C6-01'i babana ver N9'u sen al androidle falan uğraşma mağazası desen hep ücretli uygulamalar nokia'nın uygulama çeşitliliği diğerlerinde yok, istediğim gibi özelleştirdim telefonumu süper kafam rahat :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
C6-01'i babana ver N9'u sen al androidle falan uğraşma mağazası desen hep ücretli uygulamalar nokia'nın uygulama çeşitliliği diğerlerinde yok, istediğim gibi özelleştirdim telefonumu süper kafam rahat :)

Nokia N9 Da MeeGo Denilen Açık Kaynaklı Bir İşletim Sistemi Var Ve Uygulamaları Çok Kısıtlı Cihazın Orijinal'inde Gelen Oyunların Haricinde Mağazada 3-5 Oyun Var Uygulama Desen Uygulamalarda Kısıtlı N9'u Alacaksan Geliştirmek Amacıyla Alacaksın Yoksa N9'dan Birşey Bekleme Nokia Bu Cihaz İçin Desteğinin Yarısını Kesti Ama İnternet Tarayıcısı Konusunda IOS tan Aşağı Kalır Bir Yanı Yok :D

Bu Arada Sende N9'mu Var Telefon Kısmına C6-01/5800/N95 Yazmışsın:ehe

• Beğen
klongs

klongs

Üye
tasarımı beğenmiyorsan neo vye bak

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
tasarımı beğenmiyorsan neo vye bak

sony neo v değilde yeni bir xperia s gelmiş bugün gördüm böyle bir cihaz yok s2 ve s3 ten daha kalın ama sony sonuçta nokia kadar kaliteli duruyordu ama fiyatı 1500 TL civarındaydı...

neo v nin tasarımı tarzım değil ama cihaz çok iyidir ona birşey diyemem !

• Beğen
klongs

klongs

Üye
xperia S in ekranı çabuk çiziliyormuş birde ekran yanması oluyormuş bence 1500 tl verilmez o telefona

• Beğen
İncİnat

İncİnat

Üye
ace plus ASLA! sadece kasa değişik iç parçalar GALAXY Y ile aynı çok kötü yani asla takas etme

• Beğen
Symbianize

Symbianize

Üye
Ace dogru düzgün oyun açmaz 701 e bak

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Ace dogru düzgün oyun açmaz 701 e bak

Symbian'a Oyun Bulursak Açarız :ağlarım: Sistemlerimiz Yeterli Olduğu Halde Symbian'a Uygulama Üretmiyorlar Bende Buna Kızıyorum :vur

---------- Eklendi @ 23:31:45 ---------- Yazıldı @ 23:24:10 ----------

Sen Harbiden Symbianize Olmuşsun:aha:

• Beğen
Tepkiler: İncİnat ve keloglan34
'Sefer

'Sefer

Üye
Nokia N9 Da MeeGo Denilen Açık Kaynaklı Bir İşletim Sistemi Var Ve Uygulamaları Çok Kısıtlı Cihazın Orijinal'inde Gelen Oyunların Haricinde Mağazada 3-5 Oyun Var Uygulama Desen Uygulamalarda Kısıtlı N9'u Alacaksan Geliştirmek Amacıyla Alacaksın Yoksa N9'dan Birşey Bekleme Nokia Bu Cihaz İçin Desteğinin Yarısını Kesti Ama İnternet Tarayıcısı Konusunda IOS tan Aşağı Kalır Bir Yanı Yok :D

Bu Arada Sende N9'mu Var Telefon Kısmına C6-01/5800/N95 Yazmışsın:ehe

hep öyle kalacak değil ya zamanla programlar oyunlar çıkacak elbet, ben n9'um var demedim ki evet gördüğün gibi 3 adet telefonum var ama en çok C6-01'i kullanıyorum

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

hep öyle kalacak değil ya zamanla programlar oyunlar çıkacak elbet, ben n9'um var demedim ki evet gördüğün gibi 3 adet telefonum var ama en çok C6-01'i kullanıyorum

Tabiki Kalmayacak Bu Yılın Sonlarına Doğru Android ICS yerli yerine oturursa n9 yine biraz işe yarar

neden c6-01 i kullandığını anlıyorum 5800 s60v5 n95 s60v3 c6 S^3 önceki sürümler belle kadar stabil değiller

keloglan34

keloglan34

Üye
Forever C7

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşın açtığı 46289218614956246125. telefon önerisi konusudur. Kardeşim her yazılana herkesten daha dolu dolu cevaplar veriyorsun madem herşeyinii biliyorsun bir karar ver al artık. C6 varsa c7 yi napıcaksın ? C7 de 1gb rom olsa ne olcak? 600mhz işlemci var 2 senelik cihaz carla 2013 de gelicek olcak 3 senelik cihaz! Boşboş konuşup konu açıp post kasmayın ya!

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşın açtığı 46289218614956246125. telefon önerisi konusudur. Kardeşim her yazılana herkesten daha dolu dolu cevaplar veriyorsun madem herşeyinii biliyorsun bir karar ver al artık. C6 varsa c7 yi napıcaksın ? C7 de 1gb rom olsa ne olcak? 600mhz işlemci var 2 senelik cihaz carla 2013 de gelicek olcak 3 senelik cihaz! Boşboş konuşup konu açıp post kasmayın ya!

Ben Aslında Ace Plus İle C7 Arasında Nekadar Fark Olur Onu Öğrenmek Amaçlı Konu Açtım Malum 701 Al Diyorsunuzda Açtıkları Uygulamalar Aynı C7 nin Sistemi Biraz Daha Düşük 701 e yeni uygulamalarmı gelecek ? hayır çünkü Gameloft Gibi Firmalar WP li ve Androidli Cihazlar İçin Uygulama Yapıyorlar ve Bende WP istemiyorum WP nin Arayüzü Bana Çok Karışık Gibi Geldi Android Cihazlar Hakkında Cahilim Android Cihazlar Hakkında Hiçmi Hiç Bir Bilgim Yok Forumdaki Arkadaşlardan Bu Konuda Yardım İstiyorum...

Sen Beni Yanlış Anlamışsın Eğer Amacım Mesaj Kasmak Olsaydı 10-20 Tane Fake Hesap Açıp Çoğu Üyeyi Geçerdim Fakat Dediğim Gibi Amacım Bu Değil Kardeşim:oke:

---------- Eklendi @ 12:37:23 ---------- Yazıldı @ 12:26:05 ----------

necati doğru söylüyor ama talipte bu konulara biraz yabancı o sadece bildiklerini söylüyor sizde ona yardımcı olmaya çalışıyorsunuz

c7 ye laf etme necati c7 de 1GB rom var ve nokia tarafından eğer carla ve donna yayınlanmazsa MAXICEP teki bazı arkadaşlar CFW şeklinde Bunu Bizlere Sunabilirler tıpkı c6-00 yazılımını 5800 a portladıkları gibi kaldırırmı bilmem ama

Symbian Anna 200 MB
Symbian Belle 400 MB
Symbian Carla 600 MB
Symbian Donna 800 MB Civarında Olacağı Söyleniyor,yani c7 ye kurulmaması bence söz konusu olamaz gidip 701 e okadar para vermeye değmez ama ben gidip 808 alacam derseniz ona hiçbirşey diyemem

Talip sende her şeye yorum atıyorsun takip ediyorum seni çoğu kişiye yardımcı olmaya çalışıyorsun ama bazı arkadaşlar tarafından mesaj kasıyormuşsun gibi algılanıyor herşeye yorum atma bence ban yiyebilirsin !

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim az makul ol. C7 ile 701 arasında dünyanın farkı var ileri dönük düşünürsen ama symbian ileriye dönük bi sistem olmadığından 701 in donanımı oyundan çok carla belki bi ihtimal donnayı çalıştırmaya yarar.. Symbianın artık kısır bir sistem olduğu açık ve net bu saatten sonra almanında zerre mantığı yok.. Hem nokia olsun hem sağlam diyorsan hem de oyun diyosan alırsın n9 u kurarsın nitdroid herşeyi oynarsın he param yok dersen neo v den aşşağı android seni pişman eder bu da bariz. 2.el neo v lere bak yada galaxy s lere bak daha aşşa android alma yok param yok dersen c6 verip c7 alma parana yazık etme nokta.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Ben Aslında Ace Plus İle C7 Arasında Nekadar Fark Olur Onu Öğrenmek Amaçlı Konu Açtım Malum 701 Al Diyorsunuzda Açtıkları Uygulamalar Aynı C7 nin Sistemi Biraz Daha Düşük 701 e yeni uygulamalarmı gelecek ? hayır çünkü Gameloft Gibi Firmalar WP li ve Androidli Cihazlar İçin Uygulama Yapıyorlar ve Bende WP istemiyorum WP nin Arayüzü Bana Çok Karışık Gibi Geldi Android Cihazlar Hakkında Cahilim Android Cihazlar Hakkında Hiçmi Hiç Bir Bilgim Yok Forumdaki Arkadaşlardan Bu Konuda Yardım İstiyorum...

Sen Beni Yanlış Anlamışsın Eğer Amacım Mesaj Kasmak Olsaydı 10-20 Tane Fake Hesap Açıp Çoğu Üyeyi Geçerdim Fakat Dediğim Gibi Amacım Bu Değil Kardeşim:oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kim portlıcak c7 ye doru düzgün fw yapan yokki fp1i portlamadılar bildiğim kadarıyla.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

---------- Eklendi @ 12:37:23 ---------- Yazıldı @ 12:26:05 ----------

necati doğru söylüyor ama talipte bu konulara biraz yabancı o sadece bildiklerini söylüyor sizde ona yardımcı olmaya çalışıyorsunuz

c7 ye laf etme necati c7 de 1GB rom var ve nokia tarafından eğer carla ve donna yayınlanmazsa MAXICEP teki bazı arkadaşlar CFW şeklinde Bunu Bizlere Sunabilirler tıpkı c6-00 yazılımını 5800 a portladıkları gibi kaldırırmı bilmem ama

Symbian Anna 200 MB
Symbian Belle 400 MB
Symbian Carla 600 MB
Symbian Donna 800 MB Civarında Olacağı Söyleniyor,yani c7 ye kurulmaması bence söz konusu olamaz gidip 701 e okadar para vermeye değmez ama ben gidip 808 alacam derseniz ona hiçbirşey diyemem

Talip sende her şeye yorum atıyorsun takip ediyorum seni çoğu kişiye yardımcı olmaya çalışıyorsun ama bazı arkadaşlar tarafından mesaj kasıyormuşsun gibi algılanıyor herşeye yorum atma bence ban yiyebilirsin !

Cseven Sana demedimmi Benim Hesabıma girme diye,maxicep te kendi hesabım olsun dedin onuda açtım sana yeter girme benim hesabıma kendi hesabından yazacağına benim hesabımdan yazmışsın !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt