Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sağol ;)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

Portların hatalarının giderilmesi anlamında söyledim bu işlerle uğraşan arkadaşlar üzerine yoğunlaşırlarsa çözerler inanıyorum neleri çözmediler ki:oke: ben cfw flashlamasını biliyorum sadece ama bilsem de yapabilseydim sana vermezdim:ehe
ayıp ayıp :ehe

agun35

Üye
:naughty:

swedenfthturkey

Üye
V60'ın portu sağlam olur diye düşünüyorum.

kardeş be ben denedim ama yapamadım bendede 5800 var,sen bana bunu detaylı bir şekilde anlatır mısın çünkü bende telefonumu seninki gibi yapmak istiyorum eğer anlatacakların uzunsa mesaj at ki yedekte bulunsun benim için... Şimdiden teşekkürler

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
kardeş be ben denedim ama yapamadım bendede 5800 var,sen bana bunu detaylı bir şekilde anlatır mısın çünkü bende telefonumu seninki gibi yapmak istiyorum eğer anlatacakların uzunsa mesaj at ki yedekte bulunsun benim için... Şimdiden teşekkürler
cfw yapmayımı istiyosun?

swedenfthturkey

Üye
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tüm C6 portlarının linkleri yenilenmiştir. Portlarda yapılan son düzeltmeler:

52XX İçin:

21) Video-Foto Geçiş yazısı düzeltildi (bkz.: 52XX Foto-Video Modu Düzeltmesi resmi)
22) 52XX Orjinal ses kodeği eklendi

5530, 5800, X6 İçin:

20) 5530/5800/X6 Orjinal ses kodeği eklendi

N97 İçin:

17) FM Transmitter çalışır hale getirildi
18) N97 V22 Orjinal ses kodeği eklendi

N97 Mini İçin:

17) N97 Mini Orjinal ses kodeği eklendi

hakan2131

Üye
slm emeğin için teşekkürler. ben klavye modu yükleyip flashladım güzel oldu ama bu seferde fm transmitter çalışmıyor. desteklenmeyen özellik yazıyor nasıl halledebilirim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
slm emeğin için teşekkürler. ben klavye modu yükleyip flashladım güzel oldu ama bu seferde fm transmitter çalışmıyor. desteklenmeyen özellik yazıyor nasıl halledebilirim

Klavye modu bozuyor ne yazıkki. Zaten bunun üzerinde çalışıyoruz halen.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
siz hangi dilde konuşuyonuz :kop2:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
oo sert oldu :D

fatihptc

fatihptc

Üye
Rofs2'nin içindeki theodore_DevLock.rul dosyasının düzenlenmesi gerekiyor. Bu dosyanın içinde sayısal verileri azaltman gerekiyor. XYZ=100 gibi değerler olacak onları XYZ=50 yap.

titreşim seviyesini ayarlamak için bu dosyayı bulamadım yolunu tam belrtebilirmisiniz?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
titreşim seviyesini ayarlamak için bu dosyayı bulamadım yolunu tam belrtebilirmisiniz?

Arama yaparsan çıkacaktır. Hatta *.rul diye arat. Aralarında ilgili dosyayı görebilirsin.

Üst Alt