ayıp ayıp
Portların hatalarının giderilmesi anlamında söyledim bu işlerle uğraşan arkadaşlar üzerine yoğunlaşırlarsa çözerler inanıyorum neleri çözmediler kiben cfw flashlamasını biliyorum sadece ama bilsem de yapabilseydim sana vermezdim
![]()

V60'ın portu sağlam olur diye düşünüyorum.
cfw yapmayımı istiyosun?kardeş be ben denedim ama yapamadım bendede 5800 var,sen bana bunu detaylı bir şekilde anlatır mısın çünkü bende telefonumu seninki gibi yapmak istiyorum eğer anlatacakların uzunsa mesaj at ki yedekte bulunsun benim için... Şimdiden teşekkürler
cfw yapmayımı istiyosun?
CFW yüklemek istiyor. Modifiye FW bölümündeki 5800 ile ilgili herhangi bir CFW'yi yükleyebilirsin. TCK v1'i öneririm.
Link verir misin ve nasıl yapıldığını anlatır mısın
slm emeğin için teşekkürler. ben klavye modu yükleyip flashladım güzel oldu ama bu seferde fm transmitter çalışmıyor. desteklenmeyen özellik yazıyor nasıl halledebilirim
Klavye modu bozuyor ne yazıkki. Zaten bunun üzerinde çalışıyoruz halen.
sdfghm
ytnfdl
siz hangi dilde konuşuyonuz![]()
Anlayacağı dilden konuştum.

Rofs2'nin içindeki theodore_DevLock.rul dosyasının düzenlenmesi gerekiyor. Bu dosyanın içinde sayısal verileri azaltman gerekiyor. XYZ=100 gibi değerler olacak onları XYZ=50 yap.
titreşim seviyesini ayarlamak için bu dosyayı bulamadım yolunu tam belrtebilirmisiniz?