Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
hacım bunu Oğuzhanın portlara ekle :)

Ekli dosyalar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:oke:

agun35

Üye
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Oğuzhan bi el atsan şu N97 portlarına artık okullarda kapandı nedense hiçkimse 5800 için bunları kullanmıyo

ya bir mod buldum klavyeyi türkçeleştirebileceğim ama işe yaramadı çünkü o modu atınca porta telefon açılmadı :hmmm şimdi anchor cfw ile uğraşıyorum onu bitirince şu işe bir daha el atıcam :oke:

agun35

Üye

ya bir mod buldum klavyeyi türkçeleştirebileceğim ama işe yaramadı çünkü o modu atınca porta telefon açılmadı :hmmm şimdi anchor cfw ile uğraşıyorum onu bitirince şu işe bir daha el atıcam :oke:

Bekliyorum Oğuzhan kardeşim klavye işi sıkıntılı ve uğraştırıcı olucak sanırım ama hiç olmazsa belli başlı modlar atılsa örneğin tuş kilidi+dokunmatik hassaslığı+hızlı kaydırma +onay yeri değişimi+ram +bildirimler ve pil vs vs gibi temel modlar atılsa yeter bana ekstra düzenlemelere gerek yok :oke: kendi teması mediabarı falana gerek yok çok şey mi istedim acaba:hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Bekliyorum Oğuzhan kardeşim klavye işi sıkıntılı ve uğraştırıcı olucak sanırım ama hiç olmazsa belli başlı modlar atılsa örneğin tuş kilidi+dokunmatik hassaslığı+hızlı kaydırma +onay yeri değişimi+ram +bildirimler ve pil vs vs gibi temel modlar atılsa yeter bana ekstra düzenlemelere gerek yok :oke: kendi teması mediabarı falana gerek ayok çok şey mi istedim acaba:hmmm

şu cfwi bitireyim hataları tespit edip gerekli modlara uygulayacağım :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sağol :)

ONER-1997

ONER-1997

Üye
Teşekkürler

caner5588

caner5588

Üye
arkadaşlar ben 5250 kullanıcısıyım hergün cfg arıyordum ama bu cfgyi bulunca aramayı kestim herkese tavsiye ederim nfe ile birkaç tane özellik eklerseniz mükemmel oluyor bu cfwyi yapana çok teşekkür ediyorum.:)

ByKatre

ByKatre

Üye
:tşk:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Yandaki mandalı indirince telefon çok fazla titriyor. Bunun bir çözümü varmı? Şimdiden

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hngisinde c6 portlarda mı n97 mini portlarda mı?

Üst Alt