arkadaşlar tek bişey soracam bu cihazda şebeke üzerinden görüntülü görüşme var mı?
Arkadaşlar neo v mi? galaxy w mi almak daha mantıklı?
---------- Eklendi @ 22:57:26 ---------- Yazıldı @ 22:56:20 ----------
Özellikle internete giren, müzik dinleyen ve mesaj çeken biri için. şarj performansı hangisinde daha iyi?
Pil performansı bekleme 24 saat gitmiyor....! Diğer anlamda ram konusuda bazen sıkıntı yapabiliyor.Açamadıgım hd oyun yok gayet başarılı.Keşke ram 1GB olsaydı.

Dostum zaten ram in tamamını goremezsın . mesela c7nın kı de 680 ama telefondan ulasabılecegın maksımum ram mıktarı 150 mhz cıvarıdır . sonucta bılgısayar almıyoruZ degıl mı ? benım telefonunkı de 1.2 ghz ama ulasılan mak. ram 400 cıvarı cunku cogu telefonu canlı tutmak ve performans saglamak amacıyla kullanılıyor![]()
hoparlörün anlık aşırı yükten patlamaması için en başta ses düşük gelir. nokia ların hoparlörünün patlama sebebi bu zatenöncelikle söylemeliyim ki konuyu açan arkadaşın yazdığı hiçbirşeye katılmıyorum..
cihazı 2 aydır aktif kullanıyorum ve mükemmel.. hiçbir eksiklik veya sıkıntıya rastlamadım..
tek dikkatimi çeken gelen aramalarda zil sesi ilk üç sn az daha sonra yükselerek devam ediyor.. bu da bir sorun deil sanırım..
alacaklara şiddetle tavsiye ederim.. çok memnunum..
sizde kasmaya yapmıyo da niye bizde yapıyo ? ben oyun oynarken kasıyor, rehberi açarken kasıyor sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz ?
arkadawlar her weyi iyi guzelde ama oyunlarda kasilma yapiyo.mesela ben Gangstar: Crime Cit oyununu oynarken arada kasiliyo.acaba bunun nedenini bilen varmi??belki bu RAM in az olmasi ile alakali ola bilirmi?bende 260-280 kadar ram kullaniliyor.bu kullanimi nasil 180-200 falan yapa bilirim??
arkadawlar her weyi iyi guzelde ama oyunlarda kasilma yapiyo.mesela ben Gangstar: Crime Cit oyununu oynarken arada kasiliyo.acaba bunun nedenini bilen varmi??belki bu RAM in az olmasi ile alakali ola bilirmi?bende 260-280 kadar ram kullaniliyor.bu kullanimi nasil 180-200 falan yapa bilirim??
kardeş sen sallayanlara bakma ya. Alacaksan al bak. Ben hepsiburadadan aldım. 700 tl. Yükselmeden al bence. paran varsa kacırmaValla beyler hayalimdeki telefondu 3 kuruşluk paramız vardı almayı düşünüyordum soğuttunuz telefondan bu ne ya ne telefon muş arkadaş her bu telefon ile tanışan bir şey diyor ne iştir yahu !