samsung i8150 galaxy wonder

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
şiddetle tavsiye ederim.o tarz bir şey yapmadım sadece apk dosyasını kurdum sd dosyasını hafıza kartına attım otomatik oldu.telefon performans olarak mükemmel.kamera gündüz çok iyi harika ama karanlık ortamda biraz bozuyor şuanlık tek eksisi bu benim gördüğüm.ama tekrarlıyorum performans olarak çok beğendim telefonu.internetten video izlerken dolaşırken vs çok hızlı.

enenengin

Üye
||||

En iyi bilgiyi kullanıcısından alırsınız !!! DOLAYISI İLE

Alalı 1 hafta oldu izlenimlerim ;
samsung galaxy wonder i8150 İçin

1 - Şarjı 2 gün rahat gidiyor BU KULLANIMINIZA BAĞLIDIR DİKKAT. !!!
2 - wİFİ den nete çok rahat girmekte herşeyi uygulayabilirsiniz. Videolar açılmakta [ youtube - face vs]
3 - Ergonomi şıklık malzeme kalitesi harika. BİR ÜRÜNE DOKUNAYIM ORJ Mİ YOKSA DANDİK Mİ AYRIMINI ÇOK ÇOK RAHAT YAPARIM!!
4 - Ekran kalitesi harika. Tamam Amoled olmasada çok canlı ve parlak bir ekranımız var.
5 - Telefon çok hızlı ses kaydından hiç ummadığım kalitede kayıt yaptı.
6 - FORUMLARDA OKUDUĞUNUZ
SESİ KISIK, HOPARLÖRDEN SES DERİN GELİYOR, EKRANI ŞÖYLE KÖTÜ, ŞARJI 1 SAAT DAYANMIYOR, ZART ZURT lara inanmayın. Nokia cıyımdır ancak galaxy fitten sonra wonder [ i8150 ] alalı dünyam değişti. Samsung dan şaşmam.
7 - 3 saatte şarj olayı kötü. androidlerde bu konu hüsran !!
8 - oyunlar ve programlar zahmetsiz kolay bi şekilde kurulup oynanmakta.NFS, SOLDER ARMY BİLE OYNUYORSUNUZ.
9 - GÜNCELLEME YAPABİLİYORSUNUZ !!
10 - Arama yaptınız karşıtaraf açtığında cebiniz uyarı mayetinde az birşey titremekte ki bu hususta memnunum.

kullandıkça ve yeni doneler elime geçtikçe yazarım.

ENENENgin

• Beğen
Tepkiler: erdi_s

selimbakan

Üye
1 aydır kullanıyorum herşeyiyle dört dörtlük bir telefon iphone yada htc ile kıyaslamak saçma olur gerçekten hızlı ve keyif veren bir cihaz ben alacak olan arkadaslara 10 üzerinden 10 not verdigimi söylemek isterim

Fahrettin52

Fahrettin52

Üye
Arkadaşlar almanızı tafsiye ederim interneteki tüm videoları acıyor flaş playir desteğide var galaksi ecade kullandım samsung wonder süper telefon tüm videoları sorunsuz acıyor

enenengin

Üye
||||

En iyi bilgiyi kullanıcısından alırsınız !!! DOLAYISI İLE

Alalı 1 hafta oldu izlenimlerim ;
samsung galaxy wonder i8150 İçin

1 - Şarjı 2 gün rahat gidiyor BU KULLANIMINIZA BAĞLIDIR DİKKAT. !!!
2 - wİFİ den nete çok rahat girmekte herşeyi uygulayabilirsiniz. Videolar açılmakta [ youtube - face vs]
3 - Ergonomi şıklık malzeme kalitesi harika. BİR ÜRÜNE DOKUNAYIM ORJ Mİ YOKSA DANDİK Mİ AYRIMINI ÇOK ÇOK RAHAT YAPARIM!!
4 - Ekran kalitesi harika. Tamam Amoled olmasada çok canlı ve parlak bir ekranımız var.
5 - Telefon çok hızlı ses kaydından hiç ummadığım kalitede kayıt yaptı.
6 - FORUMLARDA OKUDUĞUNUZ
SESİ KISIK, HOPARLÖRDEN SES DERİN GELİYOR, EKRANI ŞÖYLE KÖTÜ, ŞARJI 1 SAAT DAYANMIYOR, ZART ZURT lara inanmayın. Nokia cıyımdır ancak galaxy fitten sonra wonder [ i8150 ] alalı dünyam değişti. Samsung dan şaşmam.
7 - 3 saatte şarj olayı kötü. androidlerde bu konu hüsran !!
8 - oyunlar ve programlar zahmetsiz kolay bi şekilde kurulup oynanmakta.NFS, SOLDER ARMY BİLE OYNUYORSUNUZ.
9 - GÜNCELLEME YAPABİLİYORSUNUZ !!
10 - Arama yaptınız karşıtaraf açtığında cebiniz uyarı mayetinde az birşey titremekte ki bu hususta memnunum.

kullandıkça ve yeni doneler elime geçtikçe yazarım.

ENENENgin

-- Makina 1.4 Ghz hızında ekran kalitesi harika veeeee çok çok hassas bi ekranı var. Galaxy fitten i8150 ye geçtim. kış olduğu için eldiven ile fit i kullanamadım. illaki eldiveni çıakrtıyorsun !! ama wonder ise öyle değil!. eldiven ile ekranda harikalar yarattım. ki böyle olacağını tesadüfen fark ettim hani.

-- Gece yattığım yerden müzik dinleyesim geldi. açtım bir parça ve sesi çok çıksın düşüncesi ile hoparlör yukarı ekran yatağa gelecek şekilde yatağa koymam ile müzik sustu. tekrar play yaptım yine sustu. anladım ki ekran en ufak bir dokunma ile [[ ELBİSE , KUMAŞ vs ]] tepki veriyor.

ENENENgin

bora0255

Üye
benimde bu telefondan var ama görüntülü görüşme yapılamıyacağını bana turkcelden söylediler. ama teknik özelliklerinde öyle bir şey yazmıyor. bir yanlışlık mı var acaba ...
bir denermisiniz.

enenengin

Üye
benimde bu telefondan var ama görüntülü görüşme yapılamıyacağını bana turkcelden söylediler. ama teknik özelliklerinde öyle bir şey yazmıyor. bir yanlışlık mı var acaba ...
bir denermisiniz.

arkadaşım hoşgeldin forumumuza.

makinanın ön yüzünde 3 adet yuvarlak pencereler var. 2 si sensör 1 tanesi ön cameradır!
3G İLE GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME YAPTIM üstüne üstlük bu görüşmeyi de kaydettim. hiç bir uygulama yüklemeden !!!

göz var nizam var ekranın sağ üst köşesindeki 2. ön kamera için. o dediğin arkadaşalr ın senden daha az bilgisi var emin ol. ürünü alacak olan kimse onun araması bilgilenmesi daha iyi. BİLİNÇLİ ALACAKSA TABİİ.

ALDIK PİŞMAN DEĞİLİZ!!!!

ENENENgin

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
gokhangulmez

gokhangulmez

Üye
Alalı 3gün oldu ,herşeyiyle 4-4'lük .. Hız-Ekran Kalitesi-Wi-Fi harika .. Yanlızca sorun şarj ! %70 parlaklıkta -enerji tasarrufu modunda , 1tam gün gitmiyor..(sadece Günde sadece 2-3konusma yaptığım halde) . 2-3yere danıstım 3-4gün sürekli şarj et şarjın dayanıklıgı artar dendi Şuan öyle yapıyorum .. Eğer bu şarj 1gün bu şekilde gitmeye devam ederse işimiz iş - Ram'in 175mb'den aşağı düştüğünü görmedim (System işlemleri sadece calısıyor) nedenini hala anlamıs değilim , bu ram'in böyle olmasında bir sorun olabilrmi ?

haltie

haltie

Üye
Benim RAM 250-300 arasında sürekli 300 ü geçtiğide oluyor.Ama bir problem yaratmıyor kasma donma takılma yok.

Şarj olayını doğru demiş.Batarya kullanıldıkça güçlenir ama doğru şarj etmelisin.Birde ilk günler telefonu merak edip fazlaca kurcalıyorsun tahminimce o yüzden çabuk bitiyor olabilir.

iyi günlerde kullan

samaet59

samaet59

Üye
galaxy aceden dönüp w almaya kara verdim artık kampanyalarla aralarında dağlar kadar fark kalmadı biraz para biriktirip alabilirim siz ne diyorsunuz bu telefonu alıp en az 3 yıl kullanacığım değer mi ?? bide ben öyle overclock root rom falan gelemem sadece güncellerim ve temiz kullanırım uygulamaları yüklemede sıkıntı çıkartır mı bana ?

enenengin

Üye
forumlardan aratın bu makinayı kullanıcı yorumlarını okuyun.

bence harika bi makina. 3Gden görüntülü görüşmenizi direk kaydedebiliyorsunuz. program yüklemesi ile uğraşmadan. kendi bünyesinde mevcut.

ENENENgin

emrah0020

emrah0020

Üye
süper telefon tek sorun dosya yöneticisi her yönüyle mükemmel

----------Eklendi @ 11:00:54 ---------- Yazıldı @ 10:55:10 ----------

-- Makina 1.4 Ghz hızında ekran kalitesi harika veeeee çok çok hassas bi ekranı var. Galaxy fitten i8150 ye geçtim. kış olduğu için eldiven ile fit i kullanamadım. illaki eldiveni çıakrtıyorsun !! ama wonder ise öyle değil!. eldiven ile ekranda harikalar yarattım. ki böyle olacağını tesadüfen fark ettim hani.

-- Gece yattığım yerden müzik dinleyesim geldi. açtım bir parça ve sesi çok çıksın düşüncesi ile hoparlör yukarı ekran yatağa gelecek şekilde yatağa koymam ile müzik sustu. tekrar play yaptım yine sustu. anladım ki ekran en ufak bir dokunma ile [[ ELBİSE , KUMAŞ vs ]] tepki veriyor.

ENENENgin
kardeş ters çevirme ile kapaniyor o ekrandan dolayı değil ayarları var onun ama ekran zaten çok hassas

• Beğen
Tepkiler: alaStar

black_demon

Üye
Mrb arkadaş aranıza yeni katıldım samsung galaxy w i8150 aldım ayarlardan güncelleme yaptım yapmaz olaydım şimdi uygulama yükleyemiyorum indiriyor fakat yüklerken reset atıyor yardımcı olabilirmisiniz_?

goal

Üye
arkadaşlar benim samsung galaxy i 8150 var ve navigasyona baglanamıyorum nedeni nedir acaba bazen giriyrm ama tekrar denediğimde bulamıyor böyle bir sorunla karşılaşan arkdş varmıdır acaba cvplarınızı bekliyrm tşkr ederim

atıldız

Üye
Telefonu bende kullaniyorum eksiği yok denilecek kadar az rama gelice tüm akilli telefonlarda ram söylendiği boyutta görünmez çünkü telefonun kendi programlarina ayrilmiştir bir kismi bende htc wildfire s var ve oda ayni. Telefonun sistem dosyalarindan dolayi ramin söylenenden en az yarisi gözükmüyor. Samsung galaxy w i8150 orta nesil telefonlar arasinda baya bir performansi olan bir makina bence.yalniz telefonun arama ve rehber kismi ekrana biraz gecikmeli geliyor ama çok abarti da değil ayni nesil diğer telefonlara göre daha yavaş diye biliriz.birde ben bu cihazda telefon zil seslerinde kartaki veya telefon hafizasindaki mp3 leri ekleyemedim öle bir özellik bulamadim.mp3 zilsesi eklemek için mp3 ten zil sesini uyarlaya bildim ana ses bölümünde ekleme bölümü varsa bilin arkadaş ekleme mantiğini yazarsa sevinirim

enenengin

Üye
kışın eldivenle bile kullandığıma şaşırdım. fit ile eldiveni çıkartmak zorunda kalmıştım.
Ekran kalitesi çok hassas ve ekranı çok canlı gio ace ve fit keranlarına kıyasla harika netlik ve canlılık var.
3G görüşme yaparken karşı tarafın sesli videosunu kaydetme imnkanı da sunmakta!! programsız kendi bunyesinde mevcut zaten.

ENENENgin

enenengin

Üye
\\\\\

ekran kilidi rahatsız ediyor ise No-Lock aratın kurun kilit oto. ortdan kalkıyor.
bu da benden size bi kıyak.

ENENENgin

turkishforce

turkishforce

Üye
Ben mesajlari toplu hslde rehber gruplarina gondermeye calistigimda "en fazla 10 kisi"uyarisi verdi.tek tek secsem bile durum degismedi.bu kotu.caresi var mi

kameranin makro cekimi harika.msket araba cektim.sonuc giris seviyesindeki foto makinasindan daha iyiydi

haltie

haltie

Üye
Güzel stabil çalışan bir ekran kilidi arıyorum önerileriniz var mı genelde çoğu tam uyumlu olmuyor.

karaejder07

Üye
Bu telefonu kullanıyorum , memnunum ,

Üst Alt