MAJORİS 5800 OFW anket, istek!

Sponsorlu Bağlantılar

killer78

Üye
temayi kurarken telefonla uyumsuz yinede kurmak istiyor musunuz dedi? Evet dedim yinede ağır geldi telefona kasıyor tel ayrıca bir sorum olacak?

---------- Eklendi @ 23:33:49 ---------- Yazıldı @ 23:30:08 ----------

bu dosya yöneticisinde sayfayı aşağı kaydırırken 1 snlik bir takılma oluyor bunun için bir mod bulunur mu elinde?

---------- Eklendi @ 23:36:07 ---------- Yazıldı @ 23:33:49 ----------

son olarak moonlight pev 2 deki mediabar ikonların çok hoşuma gitti o ikonları kullandığım cfwye uygulamak istiyorum acaba var mi sende o mediabar?

---------- Eklendi @ 23:37:56 ---------- Yazıldı @ 23:36:07 ----------

bütün isteklerim bunlar şimdiden teşekkür ediyorum :)

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
temayi kurarken telefonla uyumsuz yinede kurmak istiyor musunuz dedi? Evet dedim yinede ağır geldi telefona kasıyor tel ayrıca bir sorum olacak?

---------- Eklendi @ 23:33:49 ---------- Yazıldı @ 23:30:08 ----------

bu dosya yöneticisinde sayfayı aşağı kaydırırken 1 snlik bir takılma oluyor bunun için bir mod bulunur mu elinde?

---------- Eklendi @ 23:36:07 ---------- Yazıldı @ 23:33:49 ----------

son olarak moonlight pev 2 deki mediabar ikonların çok hoşuma gitti o ikonları kullandığım cfwye uygulamak istiyorum acaba var mi sende o mediabar?

tema çalışıyorsa sorun çıkmaz. ancak kasmaması lazım. ağır bir tema değil normalde.
onun bir modu vardı, bakmak lazım.
mediabar için fontta düzenleme yapılmalı. o fontları kullanmalısın.

Atacan-

Atacan-

Üye
Hocam,Medibar ve Font _? Alakası ne karıştırdınız sanırım veya ben bilmiyorum.
Mediabar fontladamı düzenleniyor_?

killer78

Üye
bende anlamadım :-)

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi

killer78

Üye
o zaman o mediabarı kullanma seçeneğim var mi?.

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
o zaman o mediabarı kullanma seçeneğim var mi?.

o ikonlar resource/skins/101f84b9/Series60Skin.mif içindeki ikon dosyalarıdır. ilgili ikonları mif içinden almak lazım.
yada bu Series60Skin.mif dosyasını alırsan medibar dahil tüm sabit ikonlarıda almış olursun. sadece medibar'ı istersen, ikonların entry değerleri şu şekildedir.

Tarayıcı 1604,1605,1606
Fotoğraflar 1607,1608,1609
Muzik 1610,1611,1612
Share online 1613,1614,1615
video 1616,1617,1618

bu numaralı ikonları Series60Skin.mif içinden alman gerekiyor. umarım anlatabilmişimdir.

killer78

Üye
Levent abi seninle ilk defa konuşma fırsatım oldu. 1-Moonlight mediabar ikonları 2-Moonlight PEV 2 tema efektleri 3- Dosya yöneticisindeki bir saniyelik takılmayi önleyen yama bunları özel mesajla atabilirsen minnettar kalırım.

killer78

Üye
artık çekilecegim abi sıktım seni bu 3 isteğimi eğer oluyorsa yama şeklinde verirsen sevinirim vermezsen canın sağolsun...

---------- Eklendi @ 00:07:05 ---------- Yazıldı @ 00:05:40 ----------

NFE ile yama yapmak dışında rofsdan anlamıyorum abi uğraşmak istemezsen anlarım başka işlerin varsa sıkıntı yok

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
NOT: Bu arada bilmenizi isterim. Kimseyler bir yarış içinde değilim. Birilerinden iyi olduğumu yada başka iddialar içinde değilim.Lütfen kimse beni rakip görmesin. Ben son olarak bir heyecan için bu işe girdim tekrardan.Yapacağım işi beğenmezsem yada benimle sidik yarışına girildiğini hissedersem yazılımı hiç yayınlamayabilirim. Dolayısıyla sorun kalmaz. Bilgilerinize.......
Ayrıca yabancı forumlardan, kendi mod arşivimden ve bu forumdan mod konusunda yararlanacağım bilginize (özellikle RamboFT'nin arşivinden).......

Kardeşim daha öncede dediğim gibi, bende 5230 yok. Yapsamda deneyemem. deneyemediğimi de paylaşamam. 5230'un üstadı "RamboFT". Ondan yardım istemen çok daha yerinde olur. Hem onunda çok iyi yazılımları var.

Konuyu baştan okudum, bu yorumların beni duygulandırdı Levent abi. Düşüncelerin için teşekkür ederim. Senin mod arşivin olmasaydı (görsel, sistem modları vs.) ben belki CFW yapmaya başlamayacaktım. İlk başladığım zaman İngilizce forumlardan değil, senin siteni kullanarak başladım. Sonradan diğer forumları keşfettim :) Birşey yapıyorsam yine senin sayende ustam :oke:

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi

Konuyu baştan okudum, bu yorumların beni duygulandırdı Levent abi. Düşüncelerin için teşekkür ederim. Senin mod arşivin olmasaydı (görsel, sistem modları vs.) ben belki CFW yapmaya başlamayacaktım. İlk başladığım zaman İngilizce forumlardan değil, senin siteni kullanarak başladım. Sonradan diğer forumları keşfettim :) Birşey yapıyorsam yine senin sayende ustam :oke:
Notun başında kastettiğim sen değilsin, yani yarış içinde olacak. Ben o lafı zamanında kullandığı en iyi cfwnin benim cfw olduğunu soyleyen sonrada benle yarışa girenlere söyledim. Sen böyle olmadın. Biliyorum. Cfw işine bizim forumda başlamış olabilirsin, (zaten pengueni kullanıyorsun hala :) ) sen yaptiklarinla kentini kanitladin. Önemli olan da bu zaten. Çoğu şeyde bendende iyi olabilirsin, zira ben biraz uzak kaldım. Yukardaki düşüncelerim doğrudur. Işin üstadı artık sensin.:-DB-)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Teşekkür ederim Levent abi tekrardan. Ben işime çok önem veriyorum. Nedeni ise hobim olmasıdır. Çok severim bu işleri. Ancak başka kimseler bizi "3 kuruşluk işi abartan cahil kişiler" olarak gördü. Ben hiç aldırmadım. Ekipteki arkadaşlarada aldırmamalarını, bu tür kişileri takmamalarını söyledim. Bu sayede azmimiz hiç düşmeden arttı ve şimdi bize "cahil" diyenler bile ortalıkta görünmüyor. Bize değer verenler ise hiç utanmadan çekinmeden paylaşımlarına devam ediyor. Aradaki fark bu :oke:

Şimdi inanıyorum ki Levent abi sende bizim ekipte olsaydın daha büyük projelere imza atabilirdik ancak nasip değilmiş :)

• Beğen
Tepkiler: openstar
*-king-*

*-king-*

Üye
bu cfw de xpressmusic tuşuna bastığımızda bluetooth switch accel swift vb uygulamalar olacak mı ?

LtB35

Üye
Belki biraz erken ama acaba projenin bitiş tarihi ile ilgili bir bilgi verme imkanınız var mı?

dready112

dready112

Üye
ofw candır :D belle barlı olursa hem güzel olur hem de farklı olur. Cfw herkes yapıyor artık zaten, herkes her modu bulabiliyor. Ofw yapan yok, çoğu modu da ingilizce. Çoğunluk ofw istiyor gibi :) bi anket başlatabilirsin bu başlık altında, bence.
Edit: belle shell gibi ağır programları gömmeni de tavsiye etmem, iki tarayıcı aynı anda açamıyorsun bile.

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
bu cfw de xpressmusic tuşuna bastığımızda bluetooth switch accel swift vb uygulamalar olacak mı ?

evet olacak. belki diğerlerinide değişebilirim.

---------- Eklendi @ 14:32:50 ---------- Yazıldı @ 14:30:34 ----------

Belki biraz erken ama acaba projenin bitiş tarihi ile ilgili bir bilgi verme imkanınız var mı?

ben bitiş tarihi vermem, yaptığım işlere. Ancak müsait zamanlarımda tamamlayacağım. Yalnız çok bekleyeceğinizi umuyorum.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
ofw candır :D belle barlı olursa hem güzel olur hem de farklı olur. Cfw herkes yapıyor artık zaten, herkes her modu bulabiliyor. Ofw yapan yok, çoğu modu da ingilizce. Çoğunluk ofw istiyor gibi :) bi anket başlatabilirsin bu başlık altında, bence.
Edit: belle shell gibi ağır programları gömmeni de tavsiye etmem, iki tarayıcı aynı anda açamıyorsun bile.

tşkler.. :oke:

---------- Eklendi @ 14:40:56 ---------- Yazıldı @ 14:40:31 ----------

katılıyorum. Ufak bi görsellik yeter , Ofwye ek bi tema gibi.

bende! :oke:

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, referans olması için en son yaptığım ofw olan VEGA 2 nin videosunu ekliyorum. İzleyip, olması yada olmaması gerekenleri belirtirseniz sevinirim.

[video=youtube;1fAnhyPNO4s]http://www.youtube.com/watch?v=1fAnhyPNO4s[/video]

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
tema kalmalı ve belle bar ;)

---------- Eklendi @ 21:03:15 ---------- Yazıldı @ 21:01:58 ----------

ev ekranı olarak belle ev ekranı

---------- Eklendi @ 21:03:52 ---------- Yazıldı @ 21:03:15 ----------

anna ikonlar

---------- Eklendi @ 21:07:28 ---------- Yazıldı @ 21:03:52 ----------

kabız civcivin paylaşığı hızlı bi tema efekti var onuda ekle

Üst Alt