Sadece Hackli Orjinal OFW'ler + C6 Tabanlı Orjinal Hackli OFW'ler | Tüm RM'ler

Sponsorlu Bağlantılar

junior_l3oss

Üye
tşkler bilgi için...

neşter1461

neşter1461

Üye
c5-03 e c6 Portu yapabildiniz mi.Önemli olan bu.

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
ben dün 5800 sade Hack yükledim ve önüme qt sıkıntısı çıktı.fmobi yuklerken nokia mağazadan yüklemeye hazırlanıyor diyor bir süre sonra yüklenemedi diyor nasıl çözeceğim bu durumu?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Qt sıkıntısı OFW'de olmaz. Hack qt'yi etkilemez. Bir yerde hata yapmış olabilirsin.

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
yok.jafı açtım bb5 sekmesine tıkladım.dead phone,normal mode manuel flasha tıkladım.factory sete tıklamadım.crt 308deki tiki kaldırdım.telefon offline flash dedim yazılım yüklendi.nokia mağazayı da 1.24.009a güncelledim.fmobi indirdim.yüklemeye hazırlanıyor diyor sonra yüklenemedi...anchor cfw 2.1.1 yükledim yerine fmobi yüklendi...

alp52

alp52

Üye
c5-03 cfw attım burdan ındırdım ılk seferde oldu tekrar atıyorum olmuyo acılmıyo telefon sıyah ekranda kalıyor neden acaba

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yok.jafı açtım bb5 sekmesine tıkladım.dead phone,normal mode manuel flasha tıkladım.factory sete tıklamadım.crt 308deki tiki kaldırdım.telefon offline flash dedim yazılım yüklendi.nokia mağazayı da 1.24.009a güncelledim.fmobi indirdim.yüklemeye hazırlanıyor diyor sonra yüklenemedi...anchor cfw 2.1.1 yükledim yerine fmobi yüklendi...

Sorun hafıza kartını formatlamamandan kaynaklanabilir.

c5-03 cfw attım burdan ındırdım ılk seferde oldu tekrar atıyorum olmuyo acılmıyo telefon sıyah ekranda kalıyor neden acaba

İlk seferde çalışıp sonradan çalışmamazlık yaptıysa sorun bu dosyalardan değil. Tekrar dene. Phoenix konularından yardım iste.

alp52

alp52

Üye
Phoenix'de butun herseyı dogru yapıyorm ama yukluyor yukleme bıtınce programdan tmm dıyorm telefon acılmıyor sadece acılırken bır kere tıtrıyor telefon hepsı o

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Phoenix'de butun herseyı dogru yapıyorm ama yukluyor yukleme bıtınce programdan tmm dıyorm telefon acılmıyor sadece acılırken bır kere tıtrıyor telefon hepsı o

Phoenix bilen birine danış.

alp52

alp52

Üye
c5-03 dosyalarında sorun var !!!!! :@

openstar

openstar

Üye
buradaki ofwlerin orijinalinden farkı sadece hackli olmasimi acaba

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
buradaki ofwlerin orijinalinden farkı sadece hackli olmasimi acaba

Evet Levent abi. Bir nevi kalıcı hack.

---------- Eklendi @ 21:06:25 ---------- Yazıldı @ 20:23:53 ----------

C6 port tabanlı olanlarda ise Rofs1,2,3 birleştirilmiştir :)

semihh95

semihh95

Üye
furkan buradaki c6 tabalınlıya tck daki gibi tuş kilidi açma yaması yapabilirmiyiz.
senn yama arşivindeki c5-03 dönebilen vs denedm beceremedm yaması varmı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
TCK'nın yamaları TCK ile uyumlu sadece.

semihh95

semihh95

Üye
burdakilere tus acma yapazmiyiz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eğer önceden yoksa sonradan eklenemiyor (diye biliyorum)

lumos16

lumos16

Üye
c5-03 için ofw çok iyi olmuş bide c6 tabanlı cfw çıkarsa çok iyi olur onuda yapabilirmisiniz :)

alp52

alp52

Üye
herşeyi doğru yapıoyrm emınım ama ofw attıkdan sonra telefon sıyah erkranda kalıyor acılırken sadece 1 kere tıtrıor hepsı o yardımcı olabılecek kımse yokmu ya ?????? anlamadım bı turlu

Üst Alt