Atom bebek hakkinda tüm bildiklerim !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
Atom bebek hakkinda tüm bildiklerim !!
O kadar çok Atom bebek konusu varki ( zamanında ben bile açmıştım :ehe ) Şimdi size bildiklerimi anlatayım :

Öncelikle bir internet erişiminizin olması gerekiyor wap ya da wlan , Erişimi saglamadan oyuna girerseniz oyunu oynarsıznız ama skor falan gönderemezsiniz.İnternet erişimi sırasında bağlantı hatası alırsanız arka planda Nimbuzz'u çalıştırın ve aynı baglantı ile giriş yapın.

Daha sonra seçeneklerden üye olun üye olma kısmında fazla bilgim yok ama benim ismim 5 harfli şifrem sayılardan olusuyor ve 9 hane.Ve üyeliği 25 Şubat 2012 Tarihinde aldım böyle düşünün.

Üye olduktan sonra oyuna girin ve en hızlı sekılde kosturun Atom bebegimizi :) Sonra oyunu arka plana alıp internette dolasabilirsiniz skorunuz artar sürekli :) ya da tusları kilitleyebilirsiniz , skorunuz yine artar.İstediğiniz skora ulaşınca canlarınızı tek tek verin.Oyun bitince eğer hesabınıza giriş yaptıysanız " gönder " seçeneği çıkar.Basarsanız skor gönderilir.(Not: Hesabınıza 1 kez giriş yapmanız yeterlidir , format attıysanız vs. tekrar giriş yapmalısınız.)

Ve son olarak , gelen hediyelerde aksaklık vs. çıkarsa bu oyunla ilgili değil operatörünüzle ilgilidir , foruma konu açmanıza lüzum yok.Belki müşteri hizmetlerini ararsanız yardımcı olabilirler.(Net bir bilgi olmayaraktan).

Hediyeniz ise normal şartlarda suan oynadıgım oyunun hediyesi yarın sabah 7.00'da gelir.Ama 00.00'ı geçen oyunlarınız ertesi güne sarkar.(En azından avea için böyle)

Umarım bunlar size yardımcı olmuştur.İyi Oyunlar,iyi forumlar...

BanlanmakGuzel

Üye
bi atom bebek daha oldu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Atom bebek faciası tüm hızı ile maxicep forumunda devam ediyor.
:kop2::kop2::kop2:

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
Atom bebek faciası tüm hızı ile maxicep forumunda devam ediyor.
:kop2::kop2::kop2:

Ben bu atom bebek faciasını önlemek için bu konuyu açtım.O konudalarda açılan bir çok sorunun cevabı var.Siz gülmeye devam edin.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben bu atom bebek faciasını önlemek için bu konuyu açtım.O konudalarda açılan bir çok sorunun cevabı var.Siz gülmeye devam edin.

arkadaşım teşekkürler ama inanki atom bebek başlığı görmekten bıktık. O yüzden artık gülmeye başladım.
Ama sende haklısın. Belki senin konun ile diğer başlıkları birleştirip bu faciadan bizi kurtarırlar.
;)

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım teşekkürler ama inanki atom bebek başlığı görmekten bıktık. O yüzden artık gülmeye başladım.
Ama sende haklısın. Belki senin konun ile diğer başlıkları birleştirip bu faciadan bizi kurtarırlar.
;)

Halkımızın nerde beleş oraya yerleş. politakası..

furkanlevent

furkanlevent

Üye
Forumda Artık AtomBebek Yazınca Üstüne Sansür Gelmesini İsitiyoruzz !

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Forumda Artık AtomBebek Yazınca Üstüne Sansür Gelmesini İsitiyoruzz !

istediğin kadar sansür at inanki bu konular mantar gibi çoğalır. Tek çare bütün atom bebek konularıni bir başlıkta toplamak ve en üst konuya zımbalamak :)

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
yeter artık djamjgpamdt.pge

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
Madem atom bebek konularını görmek istemiyosunuz,yorum yapıp konuyu canlı tutmayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt