atom bebek geçersiz numara sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nimetullah_4761

Üye
    Konu Sahibi
atom bebek geçersiz numara sorunu
arkadaşlar atom bebek oyununda kullanıcı girişini yapıyorum oyundan sonra skor gönderiyorum fakat geçersiz numara diye bir sorun karşıma çıkıyor lütfen bilen varsa yardım etsin

larten123

larten123

Üye
aynısı bugun bana da oldu ve artık su mesaj gelıyor sms hakkınız bıtmıstır dıye hedıyeler de kullanılmıyor

ümran

Üye
abi bu oyunda sorunlar war ..benimde üyeliğim war doğru olduğu halde hata weriyor

nimetullah_4761

Üye
    Konu Sahibi
bende hediyeler arasında sadece ınternet hakkını kullanabiliyorum sanırım oyunu yavaş yavaş ortadan kaldıracaklar

larten123

larten123

Üye
su an ben de sadece ınternetı kullanabılıorm

SheFy

SheFy

Üye
bugün aynısı bana da oldu

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Biraz önce denedim bende bir sorun çıkmadı:s

Malamadrı

Malamadrı

Üye
yav bana da dakika gelmiyo neden sms geliyo net geliyo dakika gelmiyo :vur harbi ayar oluyorum

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Dakika banada gelmiyor o yüzden konuşma paketi yaptım öncedende 9-13 arası işime yaramazdı şimdi lazım ama gelmiyor:)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
herkese mi gelmiyo acaba

SheFy

SheFy

Üye
konusma banada gelmiyo

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
dakikayı operatör göndermiyo.2-3 ay önce de net gelmyodu bna

79mm79

79mm79

Üye
aynı sorun bende de var skorlar gitmiyor dün 2 milyona yakın bir puan göndermiştim bugun sadece konuşma geldi :)

arslanla

arslanla

Üye
bana hepsi geliyor...

Malamadrı

Malamadrı

Üye
bize neden dakika gelmiyor :vur

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Gelenlerin hattı turkcell mi?
Tahminimce turkcell olanlara gelmiyor.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Gelenlerin hattı turkcell mi?
Tahminimce turkcell olanlara gelmiyor.

Turkcell vodafone iki hattım var ikisine de sadece net ve sms geliyo üstelik bu oyunu çoğu kişi içinde oynuyorum onlara bile saydıklarım gidiyo dakika gelmiyo

pentagram_34

pentagram_34

Üye

Turkcell vodafone iki hattım var ikisine de sadece net ve sms geliyo üstelik bu oyunu çoğu kişi içinde oynuyorum onlara bile saydıklarım gidiyo dakika gelmiyo

Bir ara düşündün acaba 09'da skor gönderince mi konuşma paketi geliyor diye ama eskiden istediğim saate göndersem de geliyordu sonra sonra gelmez oldu.
Turkcell' in sayfasına bakıyorum online işlemler'e ondada pepsi günlük konuşma yazmıyor. Sadece pepsi 50mb internet ve 100 sms yazıyor. Bir başkasına denedim o kişiyede gitmedi konuşma paketi.
Hayır vermiyorlarsa yazmalarınında bir manası yok boşuna ümitleniyoruz kazananlarda "sabahtan,öğleye 240 dakika konuşma"yazısını görünce:)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
oyunun detay kisminda belirlenen puanlama durumunda gelecek hediye listesi var ve ben en son puan'nin puan üstüne çıkıyorum inanılmaz puan yapıyorum :) yinede sms ve net başka birşey yok :) oradada boşuna yazıyor dakika falan geldiği yok

ümran

Üye
arkadaslar bide şöyl deneyin oyuna girin son hıza gelin menüyle ana ekrana gelin saati sadece 1 saat ileri alın ve tekrar oyuna gelin bırakın kendisi yansın hızla oynamayın yanınca gönderin bakın geliyomu ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt