Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ölümsüzlük İstermisiniz ???
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skaptan
Emekli Yönetici
''İşte o aşamadan itibaren, genetik müdahaleyle, 1000 yıl, hatta çok daha fazla yaşayabilen insan neslini yaratmak mümkün olacak.”
YARATMAK ALLAHA MAHSUSDUR
TheMadness
Üye
Ölüm yeni bir hayatın başlangıcıdır.
eyo18
Üye
yolda gidiyosun araba çarptı öldün
hani ölümsüzdün
birazını okuyup saçma oldugunu düşündüm galiba bu bilim amları çok film izliyor
Cihandar
Üye
boş iş bunlar
marist
Üye
ÖLmek Diye Birşey Yoktur. ÖLmek DeniLen Şey AsıL Hayatın, SonsuzLuğun BaşLangıcıdır. Doğanın Kanunu Bu Her CanLı Doğar,Büyür ve ÖLür. AsıL ÖLümsüzLük ÖLdükten Sonradır. BöyLe YazıLarLa Zamanınızı Harcamayın Bosuna..
ÖLmek Diye Birşey Yoktur. ÖLmek DeniLen Şey AsıL Hayatın, SonsuzLuğun BaşLangıcıdır. Doğanın Kanunu Bu Her CanLı Doğar,Büyür ve ÖLür. AsıL ÖLümsüzLük ÖLdükten Sonradır. BöyLe YazıLarLa Zamanınızı Harcamayın Bosuna..
Aynen, aslında ölüm yok oluş değil dediğin gibi bir başlangıçtır, Kuranda bir kaç surede geçen Her canlı ölümü tadacaktır ayet meali buna delildir. Rabbimiz ölümün yani yok oluşun nasıl bir duygu olduğunu göstermek için bize sadece onu tattırıyor diye düşünüyorum. Tabi en doğrusunu yüce mevlamız bilir.
Aynen, aslında ölüm yok oluş değil dediğin gibi bir başlangıçtır, Kuranda bir kaç surede geçen Her canlı ölümü tadacaktır ayet meali buna delildir. Rabbimiz ölümün yani yok oluşun nasıl bir duygu olduğunu göstermek için bize sadece onu tattırıyor diye düşünüyorum. Tabi en doğrusunu yüce mevlamız bilir.