Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Teşekkür ederim. Bende ortada kalmıştım zaten, yanlış mı yaptım doğru mu yaptım diye :)

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
teşekkürler mükemmel bir şey :) tema efektlerini kapatınca tel uçuyor resmen :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ne zaman geliyor ins :)

8inde okullar kapanıyo 1 hafta önce sınavlar biter bende artık okula gitmem o zaman çalışmalara başlarım :oke: en az 4-5 çeşit yapacağım tabi bu en az belki 6-7 çeşit bile yapabilirim :)

mc.a

mc.a

Üye

8inde okullar kapanıyo 1 hafta önce sınavlar biter bende artık okula gitmem o zaman çalışmalara başlarım :oke: en az 4-5 çeşit yapacağım tabi bu en az belki 6-7 çeşit bile yapabilirim :)

4 gözle bekliyoruz kolay gelsin :)

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Gayet başarılı bir çalışma kullanıyorum memnunum bir soruna rastlamadım:alkis.Ayrıca Rambo'nun CFG'sinde ZipManager Touch programını yükleyemiyordum.Bu CFW'de yükleyebildim.(Bu bir ilk:good:)Ayrıca ikonlar çok hoş ve efektlerde hoş.Hız konusuna girmiyorum kullanan bilir...:d:Kaydırma hızı çok kullanışlı olmuş.Yazı tipi güzel.Ayrıca sertifika uyarısı yok(no sertificate:ehe).Bu arada kaldırılan Haritalar'ı tekrar kurdum.Çok programa göre RAM gayet iyi bir seviyede.Tek uğraştığım QT ve Phyton oldu.Çok güzel bir CFW.(Good Job):oke: :tşk:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
4 gözle bekliyoruz kolay gelsin :)

sağol :)

---------- Eklendi @ 23:16:43 ---------- Yazıldı @ 23:15:40 ----------

Gayet başarılı bir çalışma kullanıyorum memnunum bir soruna rastlamadım:alkis.Ayrıca Rambo'nun CFG'sinde ZipManager Touch programını yükleyemiyordum.Bu CFW'de yükleyebildim.(Bu bir ilk:good:)Ayrıca ikonlar çok hoş ve efektlerde hoş.Hız konusuna girmiyorum kullanan bilir...:d:Kaydırma hızı çok kullanışlı olmuş.Yazı tipi güzel.Ayrıca sertifika uyarısı yok(no sertificate:ehe).Bu arada kaldırılan Haritalar'ı tekrar kurdum.Çok programa göre RAM gayet iyi bir seviyede.Tek uğraştığım QT ve Phyton oldu.Çok güzel bir CFW.(Good Job):oke: :tşk:
rica ederim beğenmene çok sevindim :) qt yüklenmedi mi :s

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
tek ram sorunu bende sanırım. Buda benim şanssızlığım olsa gerek :D (denemediğım yol kalmadı :D )

malesef elimden bişey gelmiyo ama sana bir tavsiye sık sık ramblow'a girip temizleme yap :oke:

mc.a

mc.a

Üye

malesef elimden bişey gelmiyo ama sana bir tavsiye sık sık ramblow'a girip temizleme yap :oke:

yani biliyorum seninle alakalı değil zaten ;) giriyorum hep ama söyle bi sorun var mesela whatsapp killme den kapatınca bile ram 20mb hiç birşey açık değil fakat. :blink:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
rica ederim beğenmene çok sevindim :) qt yüklenmedi mi :s

Hayır maalesef düzgün yükleyemedim şuan QT ile çalışan bir kaç uygulama açılmıyor.Ama düzgün bir link felan bulabilirsem silip tekrar kuracağım QT'yi.Bu arada RAM şuan 46MB 30MB 'dan aşağı düştüğünü görmedim.Navigasyon programı hariç.

mc.a

mc.a

Üye

Hayır maalesef düzgün yükleyemedim şuan QT ile çalışan bir kaç uygulama açılmıyor.Ama düzgün bir link felan bulabilirsem silip tekrar kuracağım QT'yi.Bu arada RAM şuan 46MB 30MB 'dan aşağı düştüğünü görmedim.Navigasyon programı hariç.

Önce oviden qt li bir uygulama yükle ardından bu konudakinı (http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-araclari/qt-4-7-3-repacked-installed-on-e-supported-nokia-samsung-sony-601079.html ) yükle ve eskisiyle değiştir. Bende qt ve uygulamaları sorunsuz şuan.
Ram değerin gayet güzelmıs :) benimki 30dan yukarı çıkmıyor bile :blink:

Mert045

Mert045

Üye
Önce oviden qt li bir uygulama yükle ardından bu konudakinı (http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-araclari/qt-4-7-3-repacked-installed-on-e-supported-nokia-samsung-sony-601079.html ) yükle ve eskisiyle değiştir. Bende qt ve uygulamaları sorunsuz şuan.
Ram değerin gayet güzelmıs :) benimki 30dan yukarı çıkmıyor bile :blink:

Senin kullandığın bi programdan kaynaklaniyor. Whatsap kaldır öyle dene.

mc.a

mc.a

Üye

Üst Alt